• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi

siz kaynananıza hiçbirşey demeyin. aranızı eşinizin yapması eşinizin uyarması lazım siz ne derseniz unutulmaz yüzgöz olmayın

Eşinizin ailesi hadsizmiş. Eşime uyarı çeker muhatap olmazdım.

Saglikla gelsin bebeginiz. Üzmeyin caninizi. Oda cok güzel olmus. Güle güle büyüsün insallah. Muhatap olmayin gerektiginden fazla

Merhaba 8 aylık hamileyim dün minnakımın odasını yaptım. Eşimde ailesine atmış. Mesajda hayvan doldurmuşşun şer gelmez garip şeyler yazmışlar. Foto ekte.

Geçende eşimle dısarı cıktık annesi mesaj atmış elbisemi giydin daha sana ne diyim gezerken halin var akşama sızlanma falan demiş.

Cok iyi davranıyorum ama canıma tak etti artık muhatap olmıcam ama yinede sinirleniyorum akıl verin bana.
Şer Nedir, Ne Anlama Gelir?
Sözlükte “kötü olmak, kötülüğe meyletmek, kötülük yapmak”

Ser gelmemesi, kötuluk gelmemesi demek bu durumda. Ya kayinvalide iyi birsey dedi, yanlis anladin, ya da hayir gelmez yazacakken yanlis yazdin

Bunun disinda, kimseyi takma.

Çok güzel olmuş ♥️ küçük bir fikir vereyim sadece, pelüşler çok toz çekiyor, bebekten biraz uzak tutarsan iyi olur, hem tüylerde dökülüyor , bebişin ağzına uçabilirler . Doğuma 2 hafta kalası alt tarafına masaj yapmanı öneririm, kaslar gevşer ve yırtılma olmaz. Biraz araştır. Tükççesini bilmiyorum Almancası dammmassage

Merhaba 8 aylık hamileyim dün minnakımın odasını yaptım. Eşimde ailesine atmış. Mesajda hayvan doldurmuşşun şer gelmez garip şeyler yazmışlar. Foto ekte.

Geçende eşimle dısarı cıktık annesi mesaj atmış elbisemi giydin daha sana ne diyim gezerken halin var akşama sızlanma falan demiş.

Cok iyi davranıyorum ama canıma tak etti artık muhatap olmıcam ama yinede sinirleniyorum akıl verin bana.
Çok güzel olmuş odası sağlıkla gelsin minnoş kafaniza takmayın gereksiz işte

Arkadaşımın kızının bir oda dolusu peluş oyuncagi hayvanı var evleri gayet huzurlu bereketli bebekleri sevgi dolu ♥️ hurafe bunlar takılmayın

Yataginiz cok guzelmis nerden aldiniz? 😊 hayirla gelsin bebisiniz 🌹

Çook güzel olmuş oda, maşallah🧿 Kayınvalideniz sizden nasıl bir yüz bulduysa tepenize çıkmış, iyi bir haşlayın bence şöyle okkalı bir sana ne çekmeniz lazım. Gerekirse torununu göstermeyin. Haddini şimdi de bildirmezseniz hiç bildiremeyeceksiniz lohusalığınızı burnunuzdan getirecek maalesef 🤦🏻‍♀️

Oda çok güzel olmuş. Kayınvalideniz saçmalamış eşinizin de gelip size yetiştirmesi çok gereksiz olmuş. Kayınvalidenizi sosyal medyanızda tutmayın. Cevabını da verin ayrıca bir iki terslendikten sonra yorum yazamaz size öyle istediği gibi

Oda çok cici olmuş. Sağlıkla büyüsün.kv ye verecek cvb bulamadım o kadar saçma

oda gayet güzel olmuş biraz rahatsız olduğunuzu belirtin tepki vererek yada konuşarak bilmiyorum siz susarsanız iyice üstünüze gelir yada aradaki çizgiyi eşiniz ayarlayacak.

Back