- 20 Nisan 2007
- 4.041
- 10.402
- 733
- 44
Yaptığı yorumu anlayıp alındınız mı?Ben elbise giydim foto paylaştım ona yorum yapmış
Bravo valla bana elbisemi giydin diye yazılsa ihrama mı gireyim derdim,valla derdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptığı yorumu anlayıp alındınız mı?Ben elbise giydim foto paylaştım ona yorum yapmış
Gelir kuzum gelir üzme güzel canını. O şimdi kıvranıyordur cezam bitsin diyeDimi yaa gelmez,uğramaz buralara dimi?
Lütfen iyimser yaklaşın bana
Şer Nedir, Ne Anlama Gelir?Merhaba 8 aylık hamileyim dün minnakımın odasını yaptım. Eşimde ailesine atmış. Mesajda hayvan doldurmuşşun şer gelmez garip şeyler yazmışlar. Foto ekte.
Geçende eşimle dısarı cıktık annesi mesaj atmış elbisemi giydin daha sana ne diyim gezerken halin var akşama sızlanma falan demiş.
Cok iyi davranıyorum ama canıma tak etti artık muhatap olmıcam ama yinede sinirleniyorum akıl verin bana.
Çok güzel olmuş odası sağlıkla gelsin minnoş kafaniza takmayın gereksiz işteMerhaba 8 aylık hamileyim dün minnakımın odasını yaptım. Eşimde ailesine atmış. Mesajda hayvan doldurmuşşun şer gelmez garip şeyler yazmışlar. Foto ekte.
Geçende eşimle dısarı cıktık annesi mesaj atmış elbisemi giydin daha sana ne diyim gezerken halin var akşama sızlanma falan demiş.
Cok iyi davranıyorum ama canıma tak etti artık muhatap olmıcam ama yinede sinirleniyorum akıl verin bana.
Yataginiz cok guzelmis nerden aldiniz? hayirla gelsin bebisinizMerhaba 8 aylık hamileyim dün minnakımın odasını yaptım. Eşimde ailesine atmış. Mesajda hayvan doldurmuşşun şer gelmez garip şeyler yazmışlar. Foto ekte.
Bu muso nerde ,ceza sahasından özgürlüğe adım atmadı mı daha nolacak onsuz şu sayıklayan halimiz hiç bilmiyorumMusakkak yüzünden anlamadın. Aklın onda ya ha geldi ha gelecek
Çook güzel olmuş oda, maşallah Kayınvalideniz sizden nasıl bir yüz bulduysa tepenize çıkmış, iyi bir haşlayın bence şöyle okkalı bir sana ne çekmeniz lazım. Gerekirse torununu göstermeyin. Haddini şimdi de bildirmezseniz hiç bildiremeyeceksiniz lohusalığınızı burnunuzdan getirecek maalesefMerhaba 8 aylık hamileyim dün minnakımın odasını yaptım. Eşimde ailesine atmış. Mesajda hayvan doldurmuşşun şer gelmez garip şeyler yazmışlar. Foto ekte.