Eşimin ailesi

glanz89

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
48
20
18
36
Merhaba 8 aylık hamileyim dün minnakımın odasını yaptım. Eşimde ailesine atmış. Mesajda hayvan doldurmuşşun şer gelmez garip şeyler yazmışlar. Foto ekte.

Geçende eşimle dısarı cıktık annesi mesaj atmış elbisemi giydin daha sana ne diyim gezerken halin var akşama sızlanma falan demiş.

Cok iyi davranıyorum ama canıma tak etti artık muhatap olmıcam ama yinede sinirleniyorum akıl verin bana.

Son düzenleme:
Şer gelmez ne demek?
Elbise giymek takım elbise mi giyiyor eşiniz?
Ben neden birşey anlamadım?

Hayatınıza bu kadar müdehale etmelerine izin vermeyin . Ha nasıl yaparsınız onu karşınızda ki kişilerin tutumlarını her konuda siz bildiğiniz için , yine bir şekilde sizin halletmeniz gerekiyor .
Eşinizle konuşabilirsiniz , net ciddi bir konuşma yapabilirsiniz eş ailesiyle .

Odası gayet güzel olmuş, umursamayın.

Ayrıca gezmenize ve giyiminize ne hakla böyle bir müdahalede bulunabiliyor? Hamilelik nedeniyle kendisinden bir beklentiniz mi oluyor?

Peluş oyuncaklar konusunu size dememiş, eşinize demiş. Eşinizin size bunu yetiştirmemesi gerekirdi.

Dışarı çıkınca elbise giymenize de karışıyorsa eşinize söyleyeceksiniz eşiniz bir çeki düzen verecek bu iletişime. Hatta gerekirse telefondan engelleyip kaynanayı mesajları açmayın telefon bozuk deyip. Sadece eşiniz muhattap olsun.

Bebeğinizin odası güzel olmuş. Sağlıkla gelsin; güle güle kullansın odasını ve eşyalarını.

Şer gelmesin zaten, şer kötü demek

Şaka bir yana oda çok sevimli. Bebeğinizin odası da, kıyafet tercihiniz de sadece sizi ilgilendirir. Kimsenin müdahale hakkı yok. Kafanıza takıp üzülmeyin.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alır, odasında mutlulukla büyütürsünüz inşallah

Bazı aileler çok cahil olabiliyor.
Sizin eş ailesi de oyle.
Siz bu söylentileri eşinizden mi öğreniyorsunuz yoksa size direkt mi söyleniyor?

Güle güle kullansın bebiş odasını çokta güzel olmuş

Fikrini önemseseydim sorardım sormadığıma göre belirtmene gerek yok önemli de değil de.

Eşininde canına oku. Bu hakkı senden alıyorlar diye.

Saygı göstermeyin demiyorum ama arada sırada cadı yönünüzü gösterin... Böylelikle her şeye karışmamalarını bir nebze de olsa anlarlar... Oda gayet hoş olmuş... Allah kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıkla gelsin inşallah...

Bebişin odası cook güzel olmuş,sağlıcakla gelsin inşallah

Eşinizin ailesiyle ilgili konularda eşiniz tepki göstermeli başta.Size aktarması da ailesine size karışma hakkı vermesi de yanlış,sizin seçimlerinize saygı duymaları gerektiğini söylemeli ailesine,sizi yüz göz etmemeli.

Şer gelmez ne demek? Benim bildiğim şer demek kötülük demek. Daha çok doldurun, hiç gelmesin.

Kıyafetiniz veya gezmeniz hakkında kayınvalidenize yorum yapacak cesareti vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…