Şer gelmez ne demek?Merhaba 8 aylık hamileyim dün minnakımın odasını yaptım. Eşimde ailesine atmış. Mesajda hayvan doldurmuşşun şer gelmez garip şeyler yazmışlar. Foto ekte.
Geçende eşimle dısarı cıktık annesi mesaj atmış elbisemi giydin daha sana ne diyim gezerken halin var akşama sızlanma falan demiş.
Cok iyi davranıyorum ama canıma tak etti artık muhatap olmıcam ama yinede sinirleniyorum akıl verin bana.
Ben elbise giydim foto paylaştım ona yorum yapmışŞer gelmez ne demek?
Elbise giymek takım elbise mi giyiyor eşiniz?
Ben neden birşey anlamadım?
Musakkak yüzünden anlamadın. Aklın onda ya ha geldi ha gelecekŞer gelmez ne demek?
Elbise giymek takım elbise mi giyiyor eşiniz?
Ben neden birşey anlamadım?
Sınırlarınızı çizin. Kimse sizin ne giydiğiniz, çocuğunuza ne yaptığınıza karisamamali.Ben elbise giydim foto paylaştım ona yorum yapmış
Merhaba 8 aylık hamileyim dün minnakımın odasını yaptım. Eşimde ailesine atmış. Mesajda hayvan doldurmuşşun şer gelmez garip şeyler yazmışlar. Foto ekte.
Geçende eşimle dısarı cıktık annesi mesaj atmış elbisemi giydin daha sana ne diyim gezerken halin var akşama sızlanma falan demiş.
Cok iyi davranıyorum ama canıma tak etti artık muhatap olmıcam ama yinede sinirleniyorum akıl verin bana.
Merhaba 8 aylık hamileyim dün minnakımın odasını yaptım. Eşimde ailesine atmış. Mesajda hayvan doldurmuşşun şer gelmez garip şeyler yazmışlar. Foto ekte.
Saygı göstermeyin demiyorum ama arada sırada cadı yönünüzü gösterin... Böylelikle her şeye karışmamalarını bir nebze de olsa anlarlar... Oda gayet hoş olmuş... Allah kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıkla gelsin inşallah...Merhaba 8 aylık hamileyim dün minnakımın odasını yaptım. Eşimde ailesine atmış. Mesajda hayvan doldurmuşşun şer gelmez garip şeyler yazmışlar. Foto ekte.
Dimi yaa gelmez,uğramaz buralara dimi?Musakkak yüzünden anlamadın. Aklın onda ya ha geldi ha gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?