Eşimin Ailesi

"Sanki karısı ben değilim de, O". Bu cümleyi cidden annesi için kurmuş olamazsınız
Siz de bir kv yada kv adayisiniz anlaşılan. Yazık sizin gelininize. Benden size bir tavsiye: Gelininizin yanında öyle davranmayın oğlunuza. Yazık edersiniz.

Bana hiç bişey söylenmedi! Kendi kendine hikaye yazıp kendi hikayelerine yorum yapacaklara harcamayacağım kıymetli vaktimi. Hadi size güle güle.

Eşim üzülmesin diyorsun da bütün olanlar eşin yüzünden oluyor farkında değilsin.
Ablası biz size bayramda geleceğiz dediğinde abla bayramda müsait değiliz daha sonra bekleriz diyebilirdi abla böylece annesinin yanına da gidebilirdi.
Seni bebekle yalnız bırakan da eşin.
İnsanlar hep bir şeyler ister, mesele hepsine evet dememek; herkesin kv, görümcesi, eltisi, kaynı, bir şey istiyor hayır diyebilmek önemli olan.

Bu arada kv oğlunu istediği gibi öpebilir oğlu yani ister öpsün ister kucağına oturtup sallasın yani gelinin yanında yapınca ne oluyor?
Ha bu arada oğlum yok şimdilik, kayınvalide adayı değilim yani :)

Siz de bir kv yada kv adayisiniz anlaşılan. Yazık sizin gelininize. Benden size bir tavsiye: Gelininizin yanında öyle davranmayın oğlunuza. Yazık edersiniz.

kafanızda bazı çizgileri kaldırıp kendinizi dolduruşa getirmeye devam edin, ne diyim. Kayinvalidenizi kadın/eş olarak kendinize rakip bellemeniz normal bir bakış açısı değil bana göre. Ama siz bilirsiniz tabi.evet bende bir kv adayı olurum ilerde Allah ömür verse. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsin insallah. Bu benim için de geçerli tabi

Uykucubayannicki ve uyumayan bayan bu saatte.. Normalde yorum yapmam Ama valla dayanamadım uyku tutmadı bni
Zaten gece değil, gündüz çok uyuyana uykucu derler
Asıl sizin zihniyetinize yazık. Ömür verir mi rabbim bilmem belki bende kv de olurum. Umarım sizin gibi bir gelinim de olmaz. Anasının bir öpücüğünü bile kıskanan gelinden bir hayır gelmez. Umarım seninde oğlun olur ve senin on mislini gelinin sana yapar.

Bence o gece gündüz uyuyana uykucu derler idi ...

Bir arkadaşım var gece üçe kadar oturup öğlen beşte de kalkardı. Napim uykuyu seviyom derdi :)
Bence o gerekli olan uykuyu almadıgından öyle öğlene kadar uyuyor geç yatarsa gec kalkar tabi
Benimde üniv de bir arkadasım vardı kız erkenden uyur bir o kadarda geç kalkardı uyandırılmak asla istemezdi... Ahahha sinir olurduk.. Kendi dayısı bile şunu derdi "Aysenin tanımı iki adım at 6ay yat "

Yok yahu uyansada bizim kız tekrar uyuyor. Kalkayım da napayım diyor. Oruçta da iftara iki saat kala kalkıyor. Bana da oruç vurmuyor diyor. Ula iki saatte ne acıkıcan ki diyorum. :)

aynen öyle bu gelme mi diyeyim muhabbetini anlamıyorum ben valla müsait değilsek aileme gayet gelmeyin diyebiliyorum ve o kadar anlayışlılar ki hiç alınmıyolar. benim eşim de sorunlu bu aile konusunda. sürekli huzurumuzu bozan bi kız kardeşi var kız benle arası kötü de olsa gurur yapmıyo yine gelip kalıyo eşim diyor gelme mi diyeyim. de. de. niye diyemiyesin ya.

o kadar problemi var kızın takıla takıla buna mı takıldınız

Yo. Diger yorumu da ekledim. Ama konu sahibi kendini o şekilde doldurmaya devam etmemeli. Kendisi o adamin eşi o kadar. Eşinin annesi ona göre fazla micik micik davranıyor olabilir, ama bence "sanki karısı o" gibi benzetmeleri bir anne için yakışıksiz buluyorum sadece.

aynen ne yani senin aile saadetinden önemli mi
ki zaten karşı tarafın düşünmesi lazım ne işim var benim bunların arasında yahu diye
ama uzun süredir gözlemliyorum insanlar inadına gidiyorlar
mutsuz huzursuz olacaklarını bile isteye hoşlanmadıkları insanlarla zaman geçirme heveslerini anlayamıyorum
bırak işte seninde kafan rahat olsun karşı tarafında hani iki tane laf sokunca ne oluyor eline ne geçiyor ama yok
kimse anlamıyor anlamak istemiyor laf sokacağım huzursuz edeceğim diye yemin ediyorlar sanki

Sorun eşinizde o yüz vermiş. Görümce hanım yalnız kalamıyosa alsın çocuklarını annesine gitsin. Eşiniz planımız var diyip geçiştirebilirdi. Bi de bu sıcaklarda 3 çocukla benim içime darlık geldi. Aileniz başka şehirdeyse siz gidin yanlarına eşinizde kardeş kardeş takılsınlar.

Yarama tuz bastınız. Gercekten oyle inadina geliyor sanki. Ve surekli evimin herseyine karismaya calisir herşeye mudahele eder laf sokar. Geçen gelmiş neymis buzdolabimda bi koku varmis. Afedersiniz narkotik şubenin uyusturucu arayan köpekleri gibi acmis dolabimi kokluyor bisey kokuyo limon mu kavun mu anlamadim koku sinmis dolaba diyor. Yahu sanane be? Kokuyosa sanane ne açıp kokluyosun sana fikrini soruyo muyum ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…