Eşimin Ailesi

Size hak verdigim tek konu gorumcenizin bayram tatilinde size gelmek isteyisi. Calisiyorsunuz bir tatiliniz var onu agirlayip planlarinizi bozmak zorunda degilsiniz. Diger konularda haksiz buldum sizi kusura bakmayin. Ilk bayramda sizde esinizle beraber memleketine gidebilirdiniz. Sonucta bayram aile ve akraba ziyaretleriyle anlam kazaniyor. Annesi oglunu istedigi gibi severde operde. Sizden izinmi almasi lazim? Ablasi kardesine duskun yegeni dayisina duskun diye sucluyorsunuz hepsinide adam evlendi diye robotmu kesilsin aile bireylerine karsi anlamadim ben. Babasinin ogluna maasini sormasinda ne var yani maasinu sordu diye gunahmi isledi adam. Sizden para istemedigi surece merak edebilir babasi o. Hicmi hakki yok uzerinde. Anlamadim yani evlendi diye ailesi el gibi mi davransin esinize. Nazlari gecmesinmi hic. Sizin tek derdiniz esinizi aileden koparip tamamen kendini size adamasini istemeniz. Oyle bir dunya yok. O adama annesi emek verdi buyutttu belirli bir yasa getirdi ablasiyla aralarinda kardeslik bagi var bunu koparip atamazsiniz. Cok bencil buldum sizi.

Sürekli eşim iyi, eşim ince falan demissiniz de değil. Ince olan kendi karısını, çocuğunu da düşünür. Bence siz eşinize biraz fazla anlam yükleyip ailesine kinlenmissiniz ama burada tek sorumlu eşiniz.

Görümcede gitsin annesinin evine madem tek neden sizde kalmak istiyor,çünkü eşiniz gezdircek.Siz annenizin evine gidin bayramda görümceniz oraya gelemeyeceğine göre,neden annenize gitmiyorsunuz.Çok sinirlik bir durum valla nasıl baş edersiniz bilemiyorum tek çare bayram için başka yere gitmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…