Eşimin ailesi

oğlu varsa biz varız onun için yoksa hiçiz
Kesinlikle o nedenle çokta takılıp üzülmeye gelmiyor ben kendi hayatımda ağzımın payını aldıktan sonra bir çizgi çizdim biliyorum ki bir adım ötesi cehennem o nedenle yok babaanne sevgisi yok dede sevgisi ile kendinizi üzmeyin seven adam gelir arar . Bide çocuğunuzun adını neden dedesinin adını koydunuz. Siz vazgeçmediğiniz için kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar. Eşiniz bile babasına küsmüş adamların umurunda değil ramazan günü gitmek ne

Özlemez onlar özlemesinler de zaten gitmicem Allah ıslah etsin böylelerini

çok acımasız bi yorum nerden biliyosunuz korkusundan sustuğunu iyi niyetli bi bayan olamazmı

Boş verin olumsuz bir arkadas ben anladım

Çok teşekkür ederim

siz daha sıkıntınızın adını koyamamışsınız sıkıntı siz değilsiniz sizin yerinizde başka biri olsa da kv kişisi bu şeyleri yapacaktı. sadece siz çok taviz vermişsiniz kadın hala oğlunun bir eşi ve bir çocuğu olduğunu kavrayamamış. Kıskanç .Tahminime göre KP iniz le de mutlu bir evliliği yok

kv nizin kızı var mı o na da böyle boşan deseler boşansın mı der.

kv ne güzel doldurmuşsun kocanı deyin, senin iki lafınla küstürdün şimdi barıştırmak ta senin işin diyeceksin aslında ona... babanızı aramadı diye küsülmez...küslük sizden kaynaklı olmasın .bayramda son olarak gidin baktınız hatalı oldukları halde aynı tavır içindeyse kayınpederiniz birdaha da gitmeyin....biz geldik defalarca büyüğümüzsünüz ama siz büyüklük göstermiyorsunuz deyin ve gitmeyin artık

Allah herkesin gönlüne göre versin de geç.. gerekmedikce de görüşme.incelik olsun, ayıp olmasın vs diye düşünerek birşeyler yapma. Gördüğün üzere pek hak eden biri de değilmiş. Kendi çekirdek ailenle huzurunu bozma

Ben bu konuda ne kv ne de kp e takıldım. Tek takıldıgım nokta anneniz !
Siz de bir anne olmuşsunuz,cocugunuzun cinsiyeti ne bilmiyorum ama ,özellikle söylüyorum,eger kızsa umarım siz de ileride kızınıza "Aman kizim aileler bozmuş yuvayi televizyonda izledim" gibi korkuya dayali bir cumle kurup,kızınızı yanlış yonlendirmezsiniz.
Böyle böyle toplumda,kaynana korkusu,kv ve kp ile iyi gecinmezsem evliligim bozulur kaygısı oluşuyor ve pasif,silik kadınlar yetişiyor.
Yapmayın lütfen ! Anneniz korkunç hatalı. O cumlesi de kışkırtıcı ve şüphe uyandırıcı ayrica sizi korkutmaya dayalı gözüken bir cümle ama boyle seyi bir anne kızına söylememeli !

Bu konuda 2.hatalı da eşiniz !
Bakin ben hic kv ve kp konusuna yorum yapmıyorum
Siz esinize gidip annem bana böyle boyle soyledi diyorsunuz o da gelmis diyor ki
"Ben annemi dinlesem coktan bosanirdik bana annem boyle boyle soyledi"
Hic profosyonel ve olgun degil esiniz !
Ne oldu simdi? Kv ve gelin probleminin temelini atmış oldu ortalığı kim karıştırdı eşiniz!

Ha 2.bir mesele,hic bir insanin yuvasını kaynana kayinbaba bilmemne yıkmaz .Yıkamaz.
Yuvayi yıkan,aklini kullanmayi bilmeyen,basiretsiz,olgunlasamamis,ana baba sozuyle hareket eden,karaktersiz ,kadın ve erkeklerdir.
Ama nedense kaynana yuvayi yıkmış olur
Eger oyle bisey olsaydi babamla annem 40 sene evli kalmazdı.

eşinizde iş yokmuş annenizin bu lafını size getiriyosa kusura bakmayın da....
ayrıca çikolata meselesinde kv haklı, sebebi ne olursa olsun bir büyüğe çikolatayı vermeyelim lokum verelim demek akıl verir gibi,bana küçük hesapçılık geliyor.

bu ne demek anlamadım profesyonel kocalık diye bişey mi var

Bence yalnıs düşünüyorsunuz sizin görüşünüz yine de saygı duyuyorum

Son bomba çocugum gazlı Bi bebek o yüzden çok ağlıyor. Kayınpeder demişki cocukları da kendine benzemiş hiçbirini görmek istemiyorum kp şahsiyeti demiş ekmeğime yağ sürdü. Bizim Bi aile dostumuza demiş bunu pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…