- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi Karabiberim123
Selam arkadaşlar daha öncede kv ve kp ile ilgili bir kaç paylaşımda bulunmuştum. Yine içimi dökmek istiyorum sizlere. Bir önceki konumda küslüğümüzü anlatmıştım.kısaca bahsetmem gerekirse bebeğim doğduğunda isme özel çikolata yaptırmıştım. Komşularım 3 kere gelince bende kv dedim ki anne Bi daha gelirlerse lokum ikram edelim. Çikolataları hiç almamış olanlara ikram ederiz diye. Oda ne fenalığımı ne pintiliğimi bıraktı evine gitti ve kp beni arayıp Bi güzel saydırdı. Bu arada ben 3 gün önce doğum yapmıştım. Bilmiyorum etkisi var mı ama sütüm çok azaldı stres oldum çok ağladım neyse zor süreçlerdi. 3 günlük iken yavrum bizi kv bırakıp gitti ve 2 aylık olana kadar ne benı ne eşimi aramadılar. Bu arada ilk torun güya ölüyorlardı ya neyse. Bi gün ailemin de baskısı ile ve kendı ıyı nıyetım İle hadi küslük kötü bir şey barışılsın diye aldım bebeğimi gittim. Başkası olsa boşver böyle rahatım der gitmezdi. Ama hadi dedim cocugun babane dede sevgisinden eksik büyümesin. Sanki ortada çok büyük bir şey var gibi neyse. Ogün kp görmedim. Kv çocuga çıldırdı ağlamalar filan. Sonra 2 kere o bize geldi bebeği görmeye. 1 kere bizi çağırdı eşim götürdü. Gecen hafta eşimi aramış küslük olmaz babanla da barısın hadi gelin iftara diye. Eşim bana sordu bende peki dedim. Ama kp beyefendi biz gelmeden çıkıp gitmiş evden. Hadi diyelim ben suçluyum eşim suclu cocugun ne sucu var hiç görmedi torununu 3 aydır. Hemde kendi adını koyduk. Bu arada bende düşünüyorum haftaya babam ameliyat olacak. Eğer arayıp sormazlarsa bende artık gitmeyim diyorum önden de gelen bayram. Eşimde zaten babasına kızdı bayramda gitmem dedi. Ben yine iyi niyet düşündüm gideriz diye. Annem dün bana dedi ki Müge anlıda Bi bayan çıkmış eşi ile birbirini çok severken ailesi bozmuş aralarını boşatmış aman dikkat et kızım dedi. Bende eşime söyledim. Oda dedi ki ben annemin sözünü dinleseydim coktan ayrılırdık. Çocuk olduktan sonra bırak onları gel kabulumsun demiş eşime. Ya ben anlamıyorum gül gibi gecınıyoruz bş sıkıntımız yok çok şükür. Sırf sen benı sevmiyorsun senin istediğin gibi gelin değilim diye nasıl boşan diyebiliyorsun. Tabiki bi kısas değil ama bunu diyen insan 5 vakit namazında orucunda. Ki bana zamanında düşmanım bile olsa boşanmasını istemem çok kötü olan çocuklara oluyor diyen kadın. Başkaları der aman cocukların anlaşsın biz anlaşmasak ta olur. Ama bunlar cok farklı insanlar. Dünden beri duydum ya bu dediğini sinirden ölücem. Dua ediyorum Allahım sen islah et kötü fesat kalbini temizle şunların diye. İnsan ister istemez kafaya takıyor ailemizde morelimiz bozuluyor