- 18 Şubat 2018
- 12.902
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.072
- 598
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçta daha yaşamaya başlamamışsınız ki. Götüren kişi de evin diğer sahibi. Çok da abartmaya gerek yok bence. Insanlar yeni evli evi merak eder genelde. Siz içinde oturunca misafir ağırlamak gibi olacağına kimse yokken bakmak istemişlerÖyle de sonuçta benden habersiz gidiyorlar yani hoş bir şey mi bilemedim
Yok tabiki düşman gibi görmüyorum onları sadece hiç haberim yokken evi gezmek istemeleri tuhafıma gittiKendini doldurma bence , ne varki bunda yeni ev yeni heyecanlar belliki eşini seviyorlar dahil olmak istemişler.Bencilliğin her geçen gün arttıgı samimiyetlerin yok olduğu bu dönemde böyle insanların olması ne güzel bana göre.Onları düşman gibi degilde sizi seven aile büyükleri olarak gör ve kendi ailenin yaptıgında rahatsiz olmayacağın şeyleri sorun olarak görme.Mutluluklar.
Ya amannn nişanlın soylemeseydi ruhun duymayacakti onların yaşam tarzı için çok sıradan bir olay. etrafı dolanıp çıkmışlardır hoş mu değil ama aile apartmanini ve nisanlinin hayatini bilerek kabul etmişsin ne olmasını bekliyordun ki ?Hanımlar şu an moralim çok bozuk bir şekilde sizden fikir almak istiyorum. Nişanlım aile apartmanında büyümüş bir insan, bir şey yapılacaksa yengeleri teyzeleri dayıları sürekli birlikte hallederler. Misal çeyizim gitti hepsi beraber geldi yardım ettiler vs. bunda bir sıkıntı yok. Ama şu an eşyalarım mobilyalarım gitti evimizi yerleştirdik düzenledik. Düğüne çok az bir zaman var. Nişanlımın haftsonu evimizde birkaç işi vardı Yengeleri de evin son halini mobilyaları vs görmek istemişler ve gideceklermiş. Benim haberim yoktu yeni öğrendim ve canım sıkıldı. Sonuçta benim evim artık kurulu bir düzenim var benden habersiz merak ettikleri için görmeye gidiyorlar. Ben nişanlıma keşke düğünden sonra bende olduğum bir vakit ağırlasaydık daha uygun olurdu dedim. O da işte çok merak etmişler vs. dedi. Zaten sürekli her şeyimi merak ediyorlar evlenmeden bunalmaya başladım. Allah aşkına nasıl bir tavır takınmalıyım hiç hoşuma gitmiyor bu davranışlar? Ben mi abartıyorum acaba? Lütfen sert ol lafını söyle falan demeyin öyle bir insan değilim olmak da istemiyorum, daha yapıcı bir çözüm öneriniz varsa bekliyorum hanımlar![]()
aile apartmanında oturmuyorumYa amannn nişanlın soylemeseydi ruhun duymayacakti onların yaşam tarzı için çok sıradan bir olay. etrafı dolanıp çıkmışlardır hoş mu değil ama aile apartmanini ve nisanlinin hayatini bilerek kabul etmişsin ne olmasını bekliyordun ki ?
Evde olmalı gibi bi saçmalığı nereden çıkardınız? Ben haberim olmadığı için sorun ettim hepsi buBir de gerçekten kendi teyzeniz, yengeniz falan görmek istese "olmaz, nişanlım da evde olmalı" mı diyeceksiniz?
AminnnAman allahım ne büyük dert, allah başka dert vermesin.
Biz çeyiz sererken kapı açıkken bi ara hiç tanımadığım üst kat komşu çat diye eve girmiş ayy yeni gelin evi ne güzel olur şimdi diye bakmaya gelmişti.Sonradan muhabbeti geçmiş epey gülmüştük.Bunları dert etmeyin en güzel günlerinizin tadını cıkarın.Spontone olan birşeydir özellikle haber verilmedikten sonra asla sorun etmeyin.Daha yaşamaya baslamadınız orada sorulmaması cok garip degil bana göre.Yok tabiki düşman gibi görmüyorum onları sadece hiç haberim yokken evi gezmek istemeleri tuhafıma gitti
Hayatı böyle ama. Nişanlın için de ailesi için de o kadar normal ki senin şaşırmış olmana bile şaşırmış olabilir en baştan sınırlari cizmen gerekir ama bunu şimdi yaparsan nisanlin çok anlamayacaktir aynı evin içine girince yavaş yavaş güzel sözle tatlı dille nedenleriyle birlikte anlatır ikna edersin şimdi yok mok desen ;" vay efendim malinimi yiyecekler bakıp çıkacaklar vs vs " diyecek hiç yoktan tartisacaksinizaile apartmanında oturmuyorum
Teşekkür ederimBiz çeyiz sererken kapı açıkken bi ara hiç tanımadığım üst kat komşu çat diye eve girmiş ayy yeni gelin evi ne güzel olur şimdi diye bakmaya gelmişti.Sonradan muhabbeti geçmiş epey gülmüştük.Bunları dert etmeyin en güzel günlerinizin tadını cıkarın.Spontone olan birşeydir özellikle haber verilmedikten sonra asla sorun etmeyin.Daha yaşamaya baslamadınız orada sorulmaması cok garip degil bana göre.
Sizden??Evde olmalı gibi bi saçmalığı nereden çıkardınız? Ben haberim olmadığı için sorun ettim hepsi bu
Nişanlınız yengelerine göstermek istediğinde "benim de olduğum vakitte gelselerdi" dediğiniz için aynı şeyin nişanlınız için de geçerli olması gerekiyor mantıken?Ben nişanlıma keşke düğünden sonra bende olduğum bir vakit ağırlasaydık daha uygun olurdu dedim
Sizden??
Nişanlınız yengelerine göstermek istediğinde "benim de olduğum vakitte gelselerdi" dediğiniz için aynı şeyin nişanlınız için de geçerli olması gerekiyor mantıken?
Onun yengeleri siz evdeyken gelmeliyse, sizin yengeleriniz de o evdeyken gelmeli sonuçta??
Tuvaleti kullansalar da ne olacak ki? Ev görelim olayı bizim kültürümüzde var, hayatta en takılmayacak konu.kendi bacisi, arkadasi "aaa merak ettim bakayim evine" dese seve seve götürecek, sanki nişanlısından izin alacak
ama erkek tarafi yapinca nedense takilacak konu oluyor.
bence dunyanin en dogal seyi. gelip de tuvaletine s.cmayacaklar ya. kapidan bakip giderler. daha kullanilmamis ev yani.
benim de esim dostum kuzenlerim hep hevesle evlerini gezdirdiler düğünden önce. Hatta oturup cips falan yedik evde. yani anormal seyler degil ki bunlar.
boyle seylere kafayi takan insanlari evliligi annelerinin evliligi gibi "eltim şöyle, gorumcem boyle" diye yakinarak geçer bence. huzurlu bir yuva olacagini hic sanmiyorum
Olmuş ya haberiniz, gideCEKlermiş demişsiniz, gitmeden olmuş işte.Evde olmalı gibi bi saçmalığı nereden çıkardınız? Ben haberim olmadığı için sorun ettim hepsi bu