Yengelerim gelmek istedi bende
teşekkürler yorumunuz için

keşke biraz daha kibar olsanız siz huzursuzluk yaşıyorsunuz galiba
neden huzursuzluk yasayayim ki?
sizin bu konudan huzursuzluk yasamanizi tuhaf buldum.
ailesinden birileri nisanlin evdeyken evi gormek istemişler. bunda mutsuz olacak, moral bozacak, tatsizlik cikaracak bir sey yok ki.
bos eve "anahtar verin bakayim" da dememisler - zaten adam gelecekken "aa biz de gelelim" demisler cidden ne var bunda?
bu konuda hassassaniz, "ev benim icin kutsaldir(?)" kafasinda falansaniz keske onceden sohbetlerinizde söyleseydiniz nisanliniza esyalar geldikten sonra evde birilerinin gelmesi / kalmasi durumunu falan istemeyeceginizi adam zaten bahane bulurdu. simdi gelin de demis bir kere ne desin insanlara?
yengeleri sana karsi gayet guleryuzlu, kibar insanlarmis. ilk günden bir zitlasma yasamaya gerek yok bence.
sizinki "gelmeyin" deyip bahane bulsa aile apartmaninda fitne fesat konusunda kac sene lisans yapmis ordinaryus olmuslardir onca yilda. bu cumlenin nisanlinizdan cikmadigini, sizin agzinizla konusacagini anlayacak kadar görmüş getirmişlerdir erkek ailesiyle yillarca dipdibe yasarken.
ne olacagi cok belli degil mi? "başta götüreceğim dedi, nisanlisi kizdi simdi bizi goturmedi. evini mi yiyecegiz sanki - görgüsüz" diye size bilenecekler, zaten aile apartmani, dedikodu kazanı kaynayacak yani, cidden gerek var mi?
hassas oldugunuz konulari is basa dusmeden soyleyin nisanliniza ona gore tavir alsin. ya da bu olay yasandi, "gelmesinler" diye adami da zor durumda bırakmak yerine bulusunca "neden bilmiyorum kendimi cok kötü hissettim. sanirim xyzxyzxyz nedeniyle biraz bozuldum. bak lütfen evliligimiz boyunca kim herhangi bri davet icin seni ararsa "abla sen Ayseyi arasana, ev isleriyle o ilgileniyor" de. ben zaten misafir agirlamayi severim ama emrivaki olmasin - uygun gun secelim.bir daha böyle küçük seyler icin tadimiz kacmasin" falan diyebilirsin.