- 22 Mart 2025
- 52
- 4
- 3
Hanımlar şu an moralim çok bozuk bir şekilde sizden fikir almak istiyorum. Nişanlım aile apartmanında büyümüş bir insan, bir şey yapılacaksa yengeleri teyzeleri dayıları sürekli birlikte hallederler. Misal çeyizim gitti hepsi beraber geldi yardım ettiler vs. bunda bir sıkıntı yok. Ama şu an eşyalarım mobilyalarım gitti evimizi yerleştirdik düzenledik. Düğüne çok az bir zaman var. Nişanlımın haftsonu evimizde birkaç işi vardı Yengeleri de evin son halini mobilyaları vs görmek istemişler ve gideceklermiş. Benim haberim yoktu yeni öğrendim ve canım sıkıldı. Sonuçta benim evim artık kurulu bir düzenim var benden habersiz merak ettikleri için görmeye gidiyorlar. Ben nişanlıma keşke düğünden sonra bende olduğum bir vakit ağırlasaydık daha uygun olurdu dedim. O da işte çok merak etmişler vs. dedi. Zaten sürekli her şeyimi merak ediyorlar evlenmeden bunalmaya başladım. Allah aşkına nasıl bir tavır takınmalıyım hiç hoşuma gitmiyor bu davranışlar? Ben mi abartıyorum acaba? Lütfen sert ol lafını söyle falan demeyin öyle bir insan değilim olmak da istemiyorum, daha yapıcı bir çözüm öneriniz varsa bekliyorum hanımlar