Eşimin ailesi, vefa, haksız mıyım?

Hepsi hadi Neyse de oğlu içeri girmiş vs gelmemiş digerinin doğumuna gidiyor aile zor zamanlarda kenetlenmekdir eeeeee bunlar el gibi davranmışlar siz yine iyi sabretmişsiniz görümcene haksızlık yapma ama diğerlerine ben olsam selam vermem

Uzun ama anlaşılır yazmışsın görümcen her zaman yanında olmuş düğününe muhakkak git ama ben olsam damat tarafının yaptığı düğüne giderdim ki onlar da biraz anlasınlar artık alınan da istediği kadar alınıp bozulabilir

Hayır bence sadece bir düğüne gitmeniz yeterli zaten 2 düğün gelemeyenler icin yapiliyor.
Ben olsam damat tarafındaki düğüne gider misafirhanede kalır esimin ailesiyle muhatap olmazdım mesafeli olurdum.
Gorumceniz size kırılmaz zaten bir düğüne geliyorsunuz neden kırılsın ki ?

Görümcenizin düğününe gidin bence.O olay başka bu olay başka onlara kırgın olsanızda görümcenizin bir suçu yok.Hayatta bir kere olacak birşey yanlız bırakmayın kadını sonuçta o size hep destek olmuş.Kv gelince ben bu konuda size hak verdim insan başına gelmeden bilemez,benimde kv diğer eltime bana olduğundan daha yakındır herşeyine koşar bana öyle değildir mesela.Aramızda bir tartışma,saygısızlığım yada bir olayımız olmadı aynı sizin gibi insan ister istemez gönül koyuyor neden acaba diye soruyor kendine.Eşinizin olayına gelince yaptıkları çok ayıp ama siz müdahale etmeyin ana oğul onlar aralarında hallederler siz sakın eşinizin önüne her fırsatta bu konuyu getirmeyin sonra sizin aranız bozulur mazallah..

Ağzınıza sağlık..İnsan tabiki böyle durumlarda beklentiyede girer üzülüp kırılırda bence.Ortada bir sorun saygısızlık yoksa bu nedir diye bile düşünür bence..

Yasadiklarinizdan oturu cok gecmis olsun.
Ben sonuna kadar hakverdim size. Cok haklisiniz zor günlerde insan bir sirtinin sivazlanmasini istiyor nasılsın diyr sorulmasını istiyor.
Ama gorumceniz gelmis. Onun hatrina gidin. Zaten onun dugunune gideceksiniz.
Kayinvalidenizle de mesafeli olun, zaten sizi arayip sormamalarindan belli onlarda size karsi mesafeli olacaklardır.

Tabikii düğüne girmelisiniz ama onlarla asla muhatap olma derim.ben olsam selam bile vermem.Gider otelde kalırım.onlar senin evine adım atmamışsa sende o eve girme bence

Neden böyle davranmışlar çok ilginç. Ben olsam suratlarına bakmam. Düğüne giderim ama kaynanamı görünce eşime “X bu hanım kim siması yabancı gelmedi ama çıkartamadım” derdim. Sonrasını kendisi düşünsün.
Çocuklarıma da sürekli “evladım zaten görmeyeceksiniz çok yakın olmayın” derdim.
Kendileri düşünsün.
Bir insan nasıl evladının çocuğunu görmeye gelmez?!

Ben sizi anladım ve hak verdim içten içe kirginsiniz haklı olarak bazı insanlar ağlamayı çok iyi becerir ve büyüklerin desteğini alırlar bazı insanlarda sizin gibi güçlü durup kendi ayaklarının üstünde dururlar kv niz siz ağlayıp sızlamadınız için nasıl olsa hallederler bi şekilde diye destek olmamış size.aslinda eşinizin olaylarına kadar sorun yok ama öyle zor bi surecte insan yıpratır tabiki destek olmaliydilar biyerde siz onlara oğullarının emanetiydiniz ben esinizin yorumunu merak ettim açıkçası

Bazi konularda hakli bazilarinda haksizsiniz.
Bebekleri kaybettiginizde gelmeleri gerekmez telefondan gecmis olsun demeleri yeterli.
Rahatsizlandiginizda aileniz neden gelmedi, bakmasi gerekenler asil sizin aileniz bence.
Diger konularda haklisiniz, belki onemsemeyip samimiyeti koruyunca onlar da davranislarina devam etmislerdir. Tepki gostermis olsaydiniz daha farkli olur muydu bilemiyorum.
Gorumcenin dugunune gitmeme gibi bir durum olmamali zaten.

Görümceniz için gitmeniz lazım kv de takmayın o da öyle bir kişilik sizinle alakası olmadığını düşünüyorum sonuçta eşinizin yanınada gitmemişler. Bence sizi çok güçlü gördükleri için her zorluğun altından kalkacağınızı biliyorlar o yüzdende umusamıyorlar.

görümceyi yollamışlar işte. herkes aynı olacak diye bi kaide yok. siz cefakar olursunuz, başkası keyfine düşkün olur.

ahkam keserken sizden izin almam gerektiğini düşünmüyorum. kaldı ki ahkam da kesmiyorum. profilime girip gözardı et seçeneğine tıklayabilirsiniz.

ben adamlar duyarlı demiyorum. evet duyarsızlar ama böyleler. herkesten istediğimiz davranışları göremeyiz ki. o insanları da öyle kabullenmek bel bağlamamak lazım.

Görümcenizle bir probleminiz yoksa gidin tabii. Probleminiz olan kimselere karşı da telefonda ve yüz yüze soğuk ve mesafeli olun. Sorarlarsa sakin sakin, kısaca sebebini söyleyin.

Ayrıca ileride bir sıkıntıya düşerlerse kim size nasıl davrandıysa siz de öyle davranın.

Eşiniz ne diyor? O kırgın değil mi?

Konu dışı ama bir şey sormak istiyorum, farkında olan ama içine atan dillendirmeyen biriyse ne yapmak gerekir?
Bu konuda ne yapılmalı?
Kendim böyle bir şey yaşıyorum da, yorumunuzu görünce sormak istedim
Hayirli geceler.
Simdi gördüm mesajınizi
Içine atan, herşeyin farkında olan insanlar inanın er yada geç patlıyor .
Araya duvarlar örüyor .
Bizde bunu yaşıyoruz

Hepsini okudum.ortada bir vefasızlık var bunun sebebini eşiniz niye sormadı ailesine? kötü zamanlarda yanınızda olabilirlerdi.en azından eşiniz cezaevindeyken onu ziyaret edebilir sizin kapınızı çalabilirlerdi.oysa gayet iyi de bir ilişkiniz varmış aileyle. size davranışları falan gayet iyi sıcak... bir gariplik var bu işte.sık gelmelerine her olayda yanınıza gelmelerine gerek yok ama bazı durumlarda kesinlikle gelmelilerdi.belki de görümcenizi göndermeyi yeterli buluyorlardi ne bileyim. ben de üzülürdüm şu tabloda, haklısınız yani.ama tepkinizi görümcenizin düğününe gitmeyerek gösteremezsiniz.o gayet vefalı.tepki gösterip mesafe koyacaksanız bunu kv ve kp'e yapmalısınız.

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar, eşimle kötü bir şekilde tartıştığımızı yazmıştım son mesajlarımdan birinde. Eşimle barıştık, arayı düzelttik.
Dün bayramlarını kutlamak için Kv, görücem leri falan aradık. Herkes neden gelmediniz bayram için zaten işiniz gücünüz yok ne diye oradan duruyorsunuz gibisinden birkaç laf etti sanırım. Hatta görümcem sizi göremedik falan diye laf çarptı galiba. Eiimde ilk kez bizde sizi görmemiz gereken zamanlarda göremedik yapacak bir şey yok dedi.
Kv demle konuşurken hiç sormadı neden gelmediniz vs diye, herzaman ki gibi sıcak samimi konuştu. Yarın yola çıkacağız hayırlısıyla. Bu arada eşimle tartıştığımızda, memlekete gidince bütün bu düşüncelerini annemle paylaşalım bilsinler o zaman dedi. Gelişmelerden haberdar ederim yine sizi.

iki geline de gelmiyorsa yapisi bu. birine gidiyor digerine gotmiyorsa kasittir bu. ayrica torununun dogumuna gitmeyen kayinvaldenin yapisi bu demek oldukca sacma.

Bilsinler bence de. Üste çıkmalarına da izin vermeyin. Bize anlattığınız gibi sakin sakin ama kendinden emin bir biçimde anlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…