- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
-
- Konu Sahibi handegoreli
Aynen ben de artık sizin gibi düşünüyorum, beni kötü bilsinler, bu kadar zaman iyi bildiler de ne oldu hep bir açığımı aradılar, görümcelerim özel hayatımla çok ilgilendiler onlar için gündem olsun, dedikodu yapacak birşey olsun.. Ben de eşime kredi çektirip ev aldırmayı planlıyorum ki burnu borçtan çıkmasın, kayınvalidemler belki borçları var diye kendilerini düzeltirler ama sanmıyorum kesin evlerine haciz gelip hapise filan girerler, biz kurtarırızBir aile olduğunuzu eşinize hatırlatmanız gerekiyor. Sizi kötü bilmeleri önemli mi ki bu kadar yardıma iyi insan olamamışken. Yemeyenin malını yerler diyosunuz , siz yiyin o zaman . Gidin bir ev alın en basitinden kredisini de eşinizin maaşı karşılasın, sizde sizinkiyle evinizi geçindirrisiniz. Bu arada krediyide kısa vadeli çekmeyi unutmayın. yani nasıl susabildiniz bu kadar ben evlenicem 10 taksit görümcelerimin elbisesini ödicem var mı böyle bi dünya
Aynen elbiselerin taksitlerini ödedik ya şaka gibi.. Kayınvalidemi de kaç kere yakaladım akrabalarına düğün yaptık diye konuşurken, düğün masraflarının hepsini eşimle ben karşılamama rağmen..Bir aile olduğunuzu eşinize hatırlatmanız gerekiyor. Sizi kötü bilmeleri önemli mi ki bu kadar yardıma iyi insan olamamışken. Yemeyenin malını yerler diyosunuz , siz yiyin o zaman . Gidin bir ev alın en basitinden kredisini de eşinizin maaşı karşılasın, sizde sizinkiyle evinizi geçindirrisiniz. Bu arada krediyide kısa vadeli çekmeyi unutmayın. yani nasıl susabildiniz bu kadar ben evlenicem 10 taksit görümcelerimin elbisesini ödicem var mı böyle bi dünya
evi satıp işinize yakın bir ev alın böylelikle siz kira vermekten kurtulursunuz onlarada kira geliri gelmez.Ah ah inanın çok karşı çıktım, çok borçları var, kartları hep dolu, hiç ihtiyacları bıtmıyor ki eşim yıllardır alıştırmış.. Evlendiğimizde evin reisi eşim gibiydi , şu an biraz az da olsa kontrol altına aldım ama kirayı almalarına engel olamıyorum.. Artık parasından da geçtim adam yerine de koymuyorlar, yüz göz olmak istemiyorum bazen ne halleri varsa görsünler diyorum
Yaşadıklarınıza çok çok üzüldüm. Sizin yaşadıklarınızın benzerlerini bende yaşadım.. Sizi çok iyi anlıyorum.. Şimdiye kadar sizden giden gitmiş, arkasından el salla.. Şuandan itibaren ipleri eline almanın zamanı gelmiş.. Maaşını eve katma bir kıyıya köşeye at.. Ya da sadece mutfak masrafını karşıla gerisine karışma... Eşine hiçbir zaman ailesini kötüleme, politik davran.. Yapacağını, söyleyeceğini kaynanana, görümcene söyle. Senin içini değil, onların içini kemirsin...Eşinin evine ya taşının, yada kirayı kendinize yönlendirin.. Kiradaymışsınız, sattırın evi. Kendi oturacağınız ev alın.. Borcu da eşin ödesin.. Kendinden kısma, bak kayınvaliden gil sizin üzerinizden nasıl lüks yaşıyorsa, sende yaşa eşin sana çalışsın.. Zaten eşin yadırgamaz, ailesinden alışık olduğu için.. Boşuna dememişler, erkeğin iki tabağı var ise, birini kıracaksın diye..
eşinize kesin ve net konuşacaksınız
maaşınızı kendinize ve doğacak çocuğunuza ayıracağınızı ona vermeyeceğinizi söyleyeceksiniz
neden deye soracaktır "ailene nu kadar yardımlarda bulunupu bizi kiralarda oturttuğuna göre
kazancıma da ihtiyacın çok da yok demektir" diyeceksiniz.. net..
evi satıp işinize yakın bir ev alın böylelikle siz kira vermekten kurtulursunuz onlarada kira geliri gelmez.
ben kendim maasimdan vermeyecegim. kendin herseyi nasil ödüyorsan öde.
ben onlari beslemek icin okumadim deyin, bakalim ne olacak.
O derece diyosun yanii uffffAynen ben de artık sizin gibi düşünüyorum, beni kötü bilsinler, bu kadar zaman iyi bildiler de ne oldu hep bir açığımı aradılar, görümcelerim özel hayatımla çok ilgilendiler onlar için gündem olsun, dedikodu yapacak birşey olsun.. Ben de eşime kredi çektirip ev aldırmayı planlıyorum ki burnu borçtan çıkmasın, kayınvalidemler belki borçları var diye kendilerini düzeltirler ama sanmıyorum kesin evlerine haciz gelip hapise filan girerler, biz kurtarırız
Evi satın işyerinize yakın bir ev alın, gerekirse borçlanın. Hem kirada oturmazsınız, hemde borcunuz var diye bu kadar üstünüze gelemezler maddi anlamda.Tatlım ev iş yerlerimize çok uzak o yüzden
Kira odemekten bıktım sat şu evi de üzerine biraz kredi çekip ev alalım de. Bunu da yapmazsa eşinin ailesi değil asıl sorun eşin demektirTatlım ev iş yerlerimize çok uzak o yüzden