- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi handegoreli
Ah ah inanın çok karşı çıktım, çok borçları var, kartları hep dolu, hiç ihtiyacları bıtmıyor ki eşim yıllardır alıştırmış.. Evlendiğimizde evin reisi eşim gibiydi , şu an biraz az da olsa kontrol altına aldım ama kirayı almalarına engel olamıyorum.. Artık parasından da geçtim adam yerine de koymuyorlar, yüz göz olmak istemiyorum bazen ne halleri varsa görsünler diyorum
iyide suc sende ki bu ne rahatlık kaynanana para veriyonda yaranıyon mu bari gittfinde etrafında pır dönmesi lazın senin yemekelr hazırlıklar varmı bariAh ah inanın çok karşı çıktım, çok borçları var, kartları hep dolu, hiç ihtiyacları bıtmıyor ki eşim yıllardır alıştırmış.. Evlendiğimizde evin reisi eşim gibiydi , şu an biraz az da olsa kontrol altına aldım ama kirayı almalarına engel olamıyorum.. Artık parasından da geçtim adam yerine de koymuyorlar, yüz göz olmak istemiyorum bazen ne halleri varsa görsünler diyorum
Sırf eşimin hatrına inan ki çünkü eşimin bnm aileme hiç bir saygısızlığı olmamıştırIcim daraldi vallahi.. Neden uzak durmuyorsunuz? Neden ariyorsunuz??
Tutumlu olsalar zaten problem bıtecek ama gecen sene aldıkları ayakkabıları bile giymezler, bazı eşyaları benim evimde bile yok o derece lüksleri var..ama hakkini yediriyorsun
paralari olmadiginda tamam ana babadir elbette yardim edicez
ama onlarda biraz tutumlu olsunlar yahu
emeklisi var diyorsun, yetirsinler ona gore harcasinlar
ben bile kizdim
Eşim yardımı kesmeyi düşünmüyor çünkü aile bağları çok kuvvetli, bizde olmasa bile bulup buluşturur yine verirSizin yapacağınız bir şey yok. Eşiniz yapacak.
Eşiniz ailesine dur demeyi bilecek. Yardımları da kesecek. İster sizden bilsinler ister başkasından bir şey olmaz. Düşman olsunlar zaten şuan çokta candan davranmıyorlar ne de olsa. Önemli olan eşiniz ne düşünüyor.
Para konusunda onlara yardımı kesmeyi düşünüyor mu mesela?
Ayrıca siz eşinizin satın aldığı evin kirasını almaya bakın. Onlar kendilerine yetmeyi zamanla öğrenirler.
Sırf eşimin hatrına inan ki çünkü eşimin bnm aileme hiç bir saygısızlığı olmamıştır
tam tersi 2 ay verir sonra senin anana verirken iyiya der erkek milleti anlaaz öyle seylerdenkira konusunda dusundumde
annemle anlasirim ve esime derim ki annemlerin cok ihtiyaci varmis 1-2 ay kira parasini annemlere verelim mi diye
esinin hayir diyecegini sanmiyorumerir
kaynananlarda yuzlerini gosterirler seninde birsey demene yapmana gerek kalmadan, esin seni yanlis anlamadan gormus olur neyin ne oldugunu
nebileyim oyle olur herhalde, boyle dusundum
tam tersi 2 ay verir sonra senin anana verirken iyiya der erkek milleti anlaaz öyle seylerden
Eşim böyle bir durumda annemlere parayı verir ama kayınvalideme bi yerden bulur verir..kira konusunda dusundumde
annemle anlasirim ve esime derim ki annemlerin cok ihtiyaci varmis 1-2 ay kira parasini annemlere verelim mi diye
esinin hayir diyecegini sanmiyorum
kaynananlarda yuzlerini gosterirler seninde birsey demene yapmana gerek kalmadan, esin seni yanlis anlamadan gormus olur neyin ne oldugunu
nebileyim oyle olur herhalde, boyle dusundum
su an cok uzuluyorum kendi gelecegimi sende goruyorum canim yalniz ben senin gibi sessiz kalamam ama tartismaktan catlasamda benimkide verecek gibi hissediyorumEşim böyle bir durumda annemlere parayı verir ama kayınvalideme bi yerden bulur verir..
Eşim böyle bir durumda annemlere parayı verir ama kayınvalideme bi yerden bulur verir..
Bence yok ailesinin düşünmesi lazım evladının rızkına göz koymamaları gerekiyor.. Biz istediğimiz kadar böyle söylenelim.su an cok uzuluyorum kendi gelecegimi sende goruyorum canim yalniz ben senin gibi sessiz kalamam ama tartismaktan catlasamda benimkide verecek gibi hissediyorum
nisanlimin ailesinin durumuda cok iyi ama ne hikmetse ev alisverisini nisanlim yapiyor, babasina adidas ayakkabi vs ayy su an nisanliyim diye cok konusamiyorum ama yeter artik birsey almayacaksin eve daha dugun yapicaz vs diye cekisiyorum o'da tamam diyor ama amasi var iste
bir cozum yok mu buna yaa
bencede canim ikiside emekli, 2 tane dairenin kirasini aliyorlar eve 4 maas giriyor ama dugununu kendin evini kendin yapacaksin dediler nisanlima, insanin cebi degil gonlu genis olmaliBence yok ailesinin düşünmesi lazım evladının rızkına göz koymamaları gerekiyor.. Biz istediğimiz kadar böyle söylenelim.
O kadar iyi anlıyorum ki seni.. Ama baştan sıkı tut ki sonradan bnm gibi üzülme kızların dediği gibi isteyenin bir yüzü istemeyenin iki yüzü kara.. Lütfen baştan ağırlığını koy.bencede canim ikiside emekli, 2 tane dairenin kirasini aliyorlar eve 4 maas giriyor ama dugununu kendin evini kendin yapacaksin dediler nisanlima, insanin cebi degil gonlu genis olmali
kavgalarla bir ay birsey aldirmadim nisanlima ekmek bile, benden gizli aldiysa bilemiyorum.. annesi diyormus oglum bu ay birsey almadin eve diyormus inanabiliyomusun
nisanlim aliyor o komsulara millet dagitiyor pek sever insan doyurup beslemeyi ama kendi paranla yap yacaksan oglununkiyle niye yapiyorsun
insan oglum daha yuva kuracaksin paran sana kalsin bize masraf yapma demiyorlar daha almayinca neden almadin diyorlar
nisanlimdada oyle bir psikoloji olusmus ki, sanki onu eve birseyler aldigi icin seviyorlar sanki almasa para harcamasa onlari onu sevmeyeceklermis gibi.. aynen boyle bunu Kabul etmiyor ama anliyorum
Çok teşekkür ederim. Bnm de kafam hiç şeytanlığa çalışmadığı için bu duruma geldim..Vay arkadaş ne anne aşkıymış. Bizimde annemiz var babamız var ama bu nedir.
Ben evin tek çocuğuyum hemde 4 tane ölmüş çocuktan sonra bende böyle bir düşkünlük yok. Bu erkekleri anlamıyorum.
İhtiyacı olur verirsin. Hasta olur bakarsın. Normal devam eden hayatta gider hal hatır sorarsın gelirsin
Bence bu tip durumlarda erkekler ağır psikolojik vakaymış gibi geliyor.
Kesin bir sıkıntı vardır çocukluğunda geçirdiği yoksa bu kadar düşkün olmasının bir sebebi olamaz.
Güdüsel bağ bütün anne-evlat ilişkisinde vardır ama bu kadarı fazla.
Eşinde ailesinden bir darbe yesin bir kaç kez anlayacaktır. Ama geç olacaktır. Hayatınız harap olduktan sonra anlaması bir şeyi değiştirmez. Benim kafam şeytanlığa pek çalışmıyor çalışsa tavsiye edicem ama yok kaynanalar daha şeytan çünkü.
Allah yardımcın olsun ne diyeyim. Bebeğin hatrına belki biraz düzelme olur.
Eşinin tavırlarını iyi analiz et. Sinirli olduğunda mı isteklerini yapıyor yoksa güzel sözlerle mi?
Eşini daha yakından tanımaya bak.