Eşimin Ailesi ve Maddi Konular

Siz olduğunu düşünsünler. Siz de bu kadar nefret uyandıran insanların, hakkınızda ne düşündüğü önemli mi? Kötü olmadan, ne gibi bir çözüm bekliyorsunuz, anlamadım.
Yıkıcı olmak çok basit ama bir anda o kadar emeklerimi yıkmak istemiyorum insanlıktan anlamadıkları için dediğiniz gibi kötü olmadan bir çözümü yok..

Maddi manevi ilişkini kes kurtul ne seslerini duy ne de yüzlerini gör sanki benim hayatımı anlatmışsın daha da beteri onlarla görüşmemek için yalancı çobana döndüm hep bir bahane bulmaya çalışıyorum .

Va
valla ne güzel konustun benmde sevgilim hep ailesine para vermekten kendi parasız geziyodu bnde dayanamadım azcıkta sbin göndrsin hep sen dedm baktım laf söyletmiyo ayrıldım ben gelemiyorum böyle seylere

Susmayin o zaman.Benimde iki gorumcem evli ve esleri tarafindan maddi durumlari iyi.
Bi gorumcem tam biz evlenecegimiz haftada yurtdisina tasinacakti.bu yuzden daha yeni olan esyalarini gitti sevdiklerine satti bi kisminida annesine verdi.
Tabi abim evleniyor diye zerre yardim etmediler..inanirmisiniz hicbirsey almadilar..
Neyse ben uzaktaydim evimiz yarim yamalak dizilmis.
Burdaki dugun icin geldim evi dizicem.unitemin raflarinda ne goreyim.
Fi tarihinden kalma cam mumluklar ve siyah uzun mumlar bi suru.
Evimde beyaz gulkurusu yalniz.hic alakasi olmayan eski seyler.
Esime sordum bu ne dedim.
Iste kardesim verdi dedi.
Ertesi gun hepsini oldugu gibi cope attim.
Esim yine gelmis diyorki anahtarligini verecekmis kardesimbize.hani giriste olur ya kapi anahtarligi.
En sonunda soylendim.
Bunami seviniyorsun dedim.bize yeni kurdugumuz eve laik gordugu en eski en basit seyleri veriyor
Bisey almadigi gibi utanmadan guzel esyalarini ailesine dandikleri bize veriyor dedim.
Esimde hak verdi.
Kabul etmedik hicbir copunu.
Allaha sukur minnet etmedik.esiminde gozunu actim ..safim gercekleri goremez haldeydi...
Sizde susmayin.sustugunuz icin ezildikce ezilmissiniz..
Gorumceleri sallayin..bian once esinize anlatin durumu daha fazla somurulmeyin.

asıl öenmlisi esin ne diyo onu yaz sen annesi bunları yaparken esin ailesine para yagdırıırken sana bi kart cıkardımı istedigin gibi para harcıyomusun

kesin harcayamıyosundur yaa

Sizdeki bu kin bu nefret nedir böyle???lanet aile demişsin bir ton hakaret etmişsiniz eşinizin ailesi sonuçta yapmayın lütfen evlenmeden önce azda olsa görmediniz mi bunları??siz bu kafayla hiçbirşeyi değiştiremesiniz zaten koyun araya mesafe konuşun eşinizle azda olsa bi ağırlığınız kaldıysa zaten düzelir..ezdirmeyin canım sizde kendinizi bukadar ozaman

Yaşananlar genelde aynı.. B'ni kendinize yakın bulduğunuz için teşekkürler

O dizileri siz de fazla izliyorsunuz sanırım, ben o kadar lanetlik bir durum göremedim. Dediğiniz gibi kötülerse zaten kızları yerine koymayacaklardı heralde. Bırakın onlar yerinde mutlu olsun, siz de eşinizi seviyormuşsunuz zaten huzurunuzu başkası için bozmayın.

nekadar sabirlisin
deveyi diken insani .....yaranirmis ayip oldu afedersiniz ama dogru

canim sen delimisin nasil izin verirsin bunlara, derhal kesilsin aranizdaki bu para mevzusu, gerekirse harca hepsini 1 liraniz kalmasin ama esinin ailesid daha fazla yemesin

dusunmekle kalmasinlar direkt soyle ben istemiyorum para vermesin onun ailesi artik ben ve dogacak cocugum
cocugumun rizkini kimseye yediremem de
ayip ayip bazi aileleri aklim almiyor

Ç

Çalışıyorum, giderlerimizi hep ortak öderiz, bebeğe para biriktirmeye çalışıyorum maalesef olmuyor..

Bir şey ödemeyin. Aileme yardım ediyorum diyin. O parayı da gizliden biriktirin ve otrtaya çıkarmayın hiçbir şekilde. Hayatın ne getireceğini bilemezsiniz. Bebeğinizn masraflarını da o düşünsün. Siz kenara çekin kendinizi biraz.
Yani evi o geçindirsin bırakın da. Size mi güvenmiş evlenirken. Bebeğinize de size de bakmakla yükümlü şu an. Ailesinin ihtiyacı da yokmuş üstelik.
Kadın olarak maddi konularda erkekten bi adım geride durmak lazım ki hazıra kolaya alışmasın. Erkeklere rahat ettirmek yaramıyor birşeyler aldırıp borca sokacaksın rahat etmeyecek.

Son düzenleme:
asıl öenmlisi esin ne diyo onu yaz sen annesi bunları yaparken esin ailesine para yagdırıırken sana bi kart cıkardımı istedigin gibi para harcıyomusun

kesin harcayamıyosundur yaa
Benim kendime ait bir maaşım olduğu için esim zaten bu kadar rahat, maalesef alışmışlar.. Bi elimizi çeksek düşman olurlar bize..

Benim kendime ait bir maaşım olduğu için esim zaten bu kadar rahat, maalesef alışmışlar.. Bi elimizi çeksek düşman olurlar bize..

Maasi olan kadinlarin düstükleri hal ayni senin halin.Bebegin olucakmis simdi ayarlari düzeltmeye bak ,ilk önce esinin kirada olan evine ya sen gec otur yada kirayi kendin al ,maasin var diye esinin olanindan vaz gecme .Esin onlara yardim edebilir fakat kimse kimseyi sömürmesin kullanmasin,alistiklari ne varsa sürdürmeye calisiyorlar.

olsun cnm esinin maasıda senin esinle iliskin nasıl para konusunda pek bi detay vermiyosun esine konustun mu ben ailene para veremem yeter yedirdigin gibi

Cok teşekkürler

Ayrica yazinin tümünü okudum seni anliyorum az cok hepimizin basindan gecti geciyor ,ne Kadar alttan alirsan o Kadar insani ezmeye calisiyorlar ,maasin var diyede yapmadiklari kalmiyor.Herkesmi böyle tabiiki degil ,insan vicdan sahibi merhamet sahibi ise ,kadin sabahin köründe ise gidip esine evine destek olmaya calisiyorsa bu kullanilmamali.Hic bir sey yapamazsan otur evinde calisma .

olsun cnm esinin maasıda senin esinle iliskin nasıl para konusunda pek bi detay vermiyosun esine konustun mu ben ailene para veremem yeter yedirdigin gibi
Ah ah inanın çok karşı çıktım, çok borçları var, kartları hep dolu, hiç ihtiyacları bıtmıyor ki eşim yıllardır alıştırmış.. Evlendiğimizde evin reisi eşim gibiydi , şu an biraz az da olsa kontrol altına aldım ama kirayı almalarına engel olamıyorum.. Artık parasından da geçtim adam yerine de koymuyorlar, yüz göz olmak istemiyorum bazen ne halleri varsa görsünler diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…