Eşimin ailesi ve eşim

18 yaşında sana kaçarak evlenmek değil üniversite sınavına girmek yakışırdı. Kaçıp mutlu olan sadece 1 kişi tanıyorum tesadüf mü bu? İlkokul 5 teydim üst komşunun kızı kaçtığında çok sevdiğim babası 1 senede 10 yaş yaşlanmıştı! Adam çöktü o yaşımda dedim asla ailemin istemediği bir evlilik yapmayacağım diye. Doğru Düzgün işiniz gücünüz paranız hatta kirada olsa oturacak eviniz yokken kaçıp mutlu olmayı mı düşünüyorsunuz?
Herşey para değil ama parasız da olmuyo bazı şeyler. Boşanacağınızı hiç zannetmiyorum yapacak tek şey dışardan okumaya başlayın eğitime bıraktığınız yerden devam edin ve o evde mutlu olmak istiyorsanız kocanıza değil kv nize yatırım yapın..

Sen teşhisi yanlış koymussun, eşini değil seni enayi yerine koyuyorlar.

19 yasında ne zorun vardı seni baba evinden gönderen dayak mı yiyordun kötü söz hakaret mi nedir yani seni evliliğe iten? Kaçarak evlenen kızlarına yüzük almış bir aile bunları yapmaz gerçi ama. Ben 23 yaşındayım hala diyorum ki evliliğe daha hazır değilim . Kadın 25-26 , erkek de 30 dan önce evlenmesin bence. Sonra böyle kaynanaya kayınpedere bağımlı ergen evlilikleri okuyup üzülüyoruz. Bir de çocuk yaparsanız tam olur artık.

Babanın evine çıkıp gitmezsen bunlar düzelmez. Keşke baştan kabul etmeseydin aynı evde yaşamayı. Eşimin borcu var diyorsun da seni iyi kandırmışlar, zaten kazandığınız kv ye gitmiş. Ona vereceğinize ayru evde olsan kiraya verirsiniz en azından huzurun olur. Çık git ayrı ev tutmadan da gelme

Canım ailesi eşini değil, eşin de dahil hepsi seni enayi yerine koyuyor. Oh ya ne güzel ayrı ev bile acmamis evlilik keyfini de yaşayarak bekar hayatına devam ediyor. En ufak bir ihtiyacını da görmedigi yetmiyormuş gibi bi de çalıştırıp parana el koyuyorlar. Sanki karin tokluğuna işçi almışlar. Genç yaşta yapmışsın bi hata ailen de arkandaysa hiç arkana bakma çocuk da yokken ayrıl bu adamdan çünkü asla düzelmez.

ya dunden beri ayni cevaplari vermisiz. iskillendim. yoksa bu konu sosyal sorumluluk projelerinden biri mi? denek mi oluyoz gene? neyse konu sahibi ne karar vermis?

Ayri ev de çare degil malesef kesinlikle çalışma parani yedirme en azından ailenin yanına git biraz uzaklas ayrı ev konusu nu ac ve akışına bırak hayırlı si olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…