eşimin ailesi uzun yoldan yatıya geliyor....

bence kendini hic yorma,hazir yufkadan kolay bir börek yap yanina sana kolay gelecek ama göze hitap edecek salata-meze tarzi bisey yap.Biber dolmasi iyi bir fikir hem cay saatlerine yakisir hem yemege.Istersen firinda patates falan yap hem yemek hem cay saati tarzi seni yormayan bir menü sec ki arkasindan yemek beklemesinler.:))) Allahtan benim kaynanam cok iyi ya önüne yogurt koy "ne güzelmis eline saglik "der.Ben cok sansliymisin valla delikafadulden

bence kendini hic yorma,hazir yufkadan kolay bir börek yap yanina sana kolay gelecek ama göze hitap edecek salata-meze tarzi bisey yap.Biber dolmasi iyi bir fikir hem cay saatlerine yakisir hem yemege.Istersen firinda patates falan yap hem yemek hem cay saati tarzi seni yormayan bir menü sec ki arkasindan yemek beklemesinler.:))) Allahtan benim kaynanam cok iyi ya önüne yogurt koy "ne güzelmis eline saglik "der.Ben cok sansliymisin valla delikafadulden

senin kaynanan numune canım aman dikkat et bişe olmasın :)) benim annem bile gelin aldıktan sonra bi tuhaflaştı yahu :roflol:
bu arada güzel önerilerin içinde teşekkür ederim. a.s.

merhaba patisim yeni konu açmışsın hayırlı olsun kuzuma.s.:1hug:
canım bende tulbe 2006 gibi düşünüyorum
hem börek yap tarif ettiğinden hem dolma yap yanına 2 çeşit salata yap bence
hafif bir yemek olur

öyledir valla benim annemde gelinlere hic takilmaz hatta ben 2anneme sen gelinsin galiba"derim,onlar söyler annem yapar.Neyse insallah karar vermissindir.Bende nasil bir menu hazirlayacaksin merak ettim, yazarsin buraya insallah

bence yemek yap . o kadar yoldan gelecekler.
bezelye , yanına tavuklu pilav ,salata, kavun ,karpuz..
bide yufkadan börek ... çayın yanına tamammm
Allah yardımcın olsun çok yorma kendini

patisimm kuzucugummm
aman aman kayınvalidesi gelecekmiştee hazırlık yapacakmıştaaaa
sevsinler böyle geliniiiŞeniz

canımcımm bende menü yazıyımm
arkadaşların menüsüyle aşagı yukarı aynıı

z.yaglı taze fasulye
biber dolması
kabak salatası(çok kolay) ve patlıcan salatası
yufka böregi yada bahsettigin börekten
eee daha ne olsunn canım yeter bukadarrr

yaz tamammı canım neye karar verdiysen

Yaren,Tulbe ve önceden yazan tüm kızlar çok teşekkür ederim....
Haticem sen de saol ciciiiim...
Zambakım örnek alın şekerim, iyi gelin nasıl olunur :roflol: kayınvalidem her fırsatta laf sokar ama annemi her aradığında, böyle bir evlat yetiştirdiğin için diye teşekkür eder. sürekli dilinde benim için Allaha şükür vardır. bu ne menem bi çelişkidir, bilen beri gelsin :eek:klava:

ya sanırım menüm zeytinyağlı barbunya
z.yağlı biber dolması
börek
bi de yanına salata falan. patlıcan olabilir.
bi de dondurma ikram ederim akşam otururken...
senin kabak salatası nası bişe Zambakım?

ya kızlar bi de zeytinyağlıları bi gece önceden yapayım di mi? barbunya falan soğuk daha güzel ama biber-patlıcan dolmasını da mı akşamdan pişireyim. o da mı soğuk olsun?

patiska bence yine de annene seni övdüğü için şanslısın kaynanan yine çok kötü değilmiş
kendi annesine şikayet eden kaynanalar da vardır

X