Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amann yapp börek çörek koy önlerine canım olumunekankayizsmile
bu arada kelimelerin çoğunu tekrarlayıp durmuşum. kaynana deyince benimde devrim dönüyo. Allahtan ben çalışıyorumda bize geldiklerinde bile yemeği hazorlayan o oluyor. e tabi afiyetle yiyende ben...zemuszemus
misafir umduğununu değil bulduğunu yesin onada laf ederse ziftin pekini yesin hanfendi
misafir umduğununu değil bulduğunu yesin onada laf ederse ziftin pekini yesin hanfendi[/QUOTEbendene beteride varmış:teytey: delikafadulden :dance:
aynen canım. bana yaptıklarını bir derdim var bölümüne anlatsam bile yetişmez. ama şu ana benden öyle bir korkuyorki.:enbuyukkk: nasıl başardığıma gelince hiç hesaba alıp, kendini yorma ve o yokmuş gibi davran. en çok buna sinir oluyolar. elinden geldiğince de onlarada gaz verip iş yapmalarını sağla. ha bu arada eşinle aran nasıl olursa olsun, hep iyi gözükmeye va sana çok değer verdiğini göstermeye çalış. oğullarından cesaret alamayınca zaten hiç bişey yapamıyolar. ha bi lafın varsa da şakayla karışık ve özellikle eşin varken söyle. dost tavsiyesi.kaydirigubbakcemile5 hiç onları memnun edecem diyede kendini paralama. değmez. kpssye hazırlanıyorsun galiba. elinden geldiğince ders çalış. kendi programını onlar için bozma canım.
2 ay önce aynı senin gibi 4 kişiyi ağırlamıştım canım
12 saatlik yoldan gelmişlerdi
süzme mercimek çorbası
tavuklu mantar yemeği
zeytinyağlı fasülye
pilav yapmıştım
Allah şimdiden kolaylık versin
patis kafan daha da çok karıştı dimi