eşimin ailesi uzun yoldan yatıya geliyor....

seninki de mi tatlım, demeyeyim vala ama oğullarıyla birlikte olduğumuz sürece onlara mecburuz

amann yapp börek çörek koy önlerine canım olumunekankayizsmile

canım sen yapsanda yapmasanda yaranamayacaksın baksana yapmışsın ama yine laf söylemiş lmaz:

en güzeli bi börek yap hazır yufkadan yanına bi kek mercimek köftesi yada kısır yap oh mis işte akşamüstü menüsü turşu domates salatalık filanda eklersin kaydirigubbakcemile2

valla bence en kolaydan bir kısır yap,bide yanına pastaneden pasta börek al. çayla beraber ikram et. hatta masa hazırlayacaksan kahvaltılık bişeylerde koy. of mis gibi.yeterde artar bile. hatta ben seni yerinde olsa kahvaltılık bişeyler yapardım,sosis,yumurta,patatesle süslerdeim. bide pastaneden kek,puaça türü bişeyler. yeterde artar bile.

bu arada kelimelerin çoğunu tekrarlayıp durmuşum. kaynana deyince benimde devrim dönüyo. Allahtan ben çalışıyorumda bize geldiklerinde bile yemeği hazorlayan o oluyor. e tabi afiyetle yiyende ben...zemuszemus

bu arada kelimelerin çoğunu tekrarlayıp durmuşum. kaynana deyince benimde devrim dönüyo. Allahtan ben çalışıyorumda bize geldiklerinde bile yemeği hazorlayan o oluyor. e tabi afiyetle yiyende ben...zemuszemus

hepimizin derdi aynı desene :))))
teşekkür ederim önerilerin için a.s. ikindi kahvaltısı gibi iyi fikir sanırım

aynen canım. bana yaptıklarını bir derdim var bölümüne anlatsam bile yetişmez. ama şu ana benden öyle bir korkuyorki.:enbuyukkk: nasıl başardığıma gelince hiç hesaba alıp, kendini yorma ve o yokmuş gibi davran. en çok buna sinir oluyolar. elinden geldiğince de onlarada gaz verip iş yapmalarını sağla. ha bu arada eşinle aran nasıl olursa olsun, hep iyi gözükmeye va sana çok değer verdiğini göstermeye çalış. oğullarından cesaret alamayınca zaten hiç bişey yapamıyolar. ha bi lafın varsa da şakayla karışık ve özellikle eşin varken söyle. dost tavsiyesi.kaydirigubbakcemile5 hiç onları memnun edecem diyede kendini paralama. değmez. kpssye hazırlanıyorsun galiba. elinden geldiğince ders çalış. kendi programını onlar için bozma canım.

2 ay önce aynı senin gibi 4 kişiyi ağırlamıştım canım
12 saatlik yoldan gelmişlerdi
süzme mercimek çorbası
tavuklu mantar yemeği
zeytinyağlı fasülye
pilav yapmıştım
Allah şimdiden kolaylık versin

saol canım önerilerin için, bu sefer kararlıyım gerçekten paralamayacağım kendimi... eşim çok şükür her konuda arkamda ama anlayana tabi...
Kpss maratonumuz geçen hafta sonu bitti çok şükür, silmeyi unutmuşum :) teşekkür ederim önerilerin için çok sağol :1hug:

teşekkür ederim İnci tanesi... ayy nasıl karar vericem bilmiyorum :) ama çorba yapmam sanırım yemek bile hazırlasam, çünkü şu an eşimin görevi dolayısıyla G.doğu dayız ve öyle böyle sıcak değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…