Esimin ailesi sorunsalı :(

Kadın belli ki konuşmayı seviyor buna bir sözünüz veya siteminiz olamaz.
Fakat kendi konuşup sizi dinlemeyip susturuyorsa bu bir problemdir.
Annemde surekli babam ve babaaannemden yakınır ama bir derdimi açmaya kalksam aman boșver gibi cümlelerle beni susturur.
O yüzden yanımda başkası üzerinden yapılan muhabbeti dinlemem karşı tarafıda uyarırım ya da evet der geçiştiririm.
Yapacak şeyleriniz sadece bunlar

Iyi de adam size agziyla firsat vermis siz yakalayamamissiniz
Sen cagirdin sen katlan , sen daraldin da ben daralmadim mi demediniz mi?

Ben ortada bir sorundan ziyade görüşmemek için bir şeyleri bahane eden birini görüyorum. Anlatıversin nolmuş yani. Sıkılıyor demek ki. Biz de yaşlanacağız, ne bileyim ya. Konuşuyor diye yüzünü bile görmek istemiyorum demek ağır geldi bana

Eşiniz annesini çağırdığında siz de başınızı telefonunuzdan kaldırmayın.
Yatak odanızdaki giysiler düzenleyin
Küveti doldurun, içine yatın. Uzun uzuuunnn banyo yapın.
Sökük şeyler varsa yatak odanızda onları dikin
Kurumuş çamaşırları bekletin sepette, kv gelince kapatın kendinizi odanıza, onları katlayın aheste aheste.
Eşinize de “canım benim biraz işim var odada, sen annene çay demlersin, beraber için, beni bekleme, çok işim var” dersiniz.

Bir insandan bir kere gıcık kaptimi her hareketi, her lafı batmaya başlıyor. Ben sizde ki sorunun bu olduğunu düşünüyorum yani kadın aslında bir şey yapmıyor ama sizin anlaşabileceğiniz birisi değil. Bir de hamilelik var tabi.
Sürekli kendinize iş bulun geldiğinde, başka şeyler konuşmaya çalışın onun anlamayacağı şeyler anlatin ki sizinle sohbet edemediği fikrini kabul etsin. Ters psikoloji yapın yani. Genelde ise yarar...

Acaba kaynanalrimiz ayni mi inan ben de cozum bulamadim asiri resmiyim.Bu seferde faceden laf sokmaya calisyor soguk havalari ve soguk insanlari sevmiyorum ikis de beni hasta ediyor diye yani hem cok konusuyor hem gerizekali napcaksin cekiyoruz mecbur

Bende bunu anlamıyorum. Herkes istiyorki evlendiklerinde koca kişisi ailesine sırtını dönüversin,ama kendi ailesine asla laf söylemesin..
Kadını bu yaştan sonra değiştiremezsiniz. Ve evet eşinizi seviyorsanız annesine saygı duyacaksınız.
Bide eşime nasıl anlatabilirim diye yazmışsınız ama resmen eşimi annesinden nasıl vazgeçirebilirimin cevabını arıyorsunuz siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…