• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi sapık

yaren bayra456tar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
21
-4
1
19
Mrb 5 yılık evliyim ve fiziksel olarak bide piskoloji olarak şiddet görüyorum boşanmak istiyorum eşim yanaşmıyor bu konu hakında ailemden destek olan yok eşim aldatı beni bir defalık degil kayın babam aynı evde yaşıyoruz ve bana sulanıyor eşimin akrabaları ayni şekilde çok ahlaksız şeyler teklif ediyorlar ne yapmalıyım sizce

Mrb 5 yılık evliyim ve fiziksel olarak bide piskoloji olarak şiddet görüyorum boşanmak istiyorum eşim yanaşmıyor bu konu hakında ailemden destek olan yok eşim aldatı beni bir defalık degil kayın babam aynı evde yaşıyoruz ve bana sulanıyor eşimin akrabaları ayni şekilde çok ahlaksız şeyler teklif ediyorlar ne yapmalıyım sizce
Polise sığının; şiddet gördüğünüzü, boşanmak istediğinizi, bu süre zarfında kadın sığınma evinde kalmak istediğinizi söyleyin.

aileye bak şeytanın yer yüzündeki temsilcisi gibiler.
Kadın sığınma evi en mantıklı.
Ailen niye destek olmuyor yazıklar olsun onlara

Acaba kadın derneklerine mi yazsan. Çok üzüldüm 2 çocuk da tehlikede sapıkların yanında. Her yere yaz yardım iste. Allah yardımcın olsun inş. Sabah kalkınca acil ilk iş Valiliğe git. Açık kapı müdürlüğü var. Beni vali bey ya da hanımla görüştürün durum bu bu acil yardıma ihtiyacım var de. Mutlaka yardım ederler

Tası tarağı toplayıp boşanıyorsun. Ne demek ne yapmalıyım? Git gir bir işe, git sığınma evine, çağır polisi
Ne olmasını bekliyorsun harekete geçmek için tam olarak

Ayyy bu ne böyle? Ne biçim aile bunlar? 🤮🤮😳😳 Babaevine dön, kaç kurtar kendini, boşan bu heriften. Eşin aldatıyor şiddet gösteriyor bir de kayınpederin seni taciz ediyor sulanıyor iğrenççç🤮🤮 eğer şiddet yakın zamanda olduysa iz varsa darp raporu al uzaklaştır mutlaka. Çok geçmiş olsun bu arada. Yaşadıklarına üzüldüm...

Bugün ki konulara şok oluyorum birinin kocası karısının fotoğraflarını başka adamlara gönderir birinin kayınpederi sapıklaşır tövbe ya inşallah sahtedir konu hayrete düşüyorum

Bence konu fake. Bunları yaşayan kadın ne yapmalıyım diye soru sormaz. Bu siteye girene kadar arama motoruna yazar yardım ister.
Bazen insanların aklıyla dalga geçtiğinizi düşünüyorum.
Bence de. Telefon mesajı olsa gizlice birinin telefonu almış yazmış dersin ama elinin altında internet var ve ilk aradığın baktığın yer kadınlar klubü olamaz.

Back