- 1 Temmuz 2022
- 34
- -108
- 30
-
- Konu Sahibi yorgunedebiyatci
olsun olmasın tek çağırıyorlar... Benim bacağımda sıkıntı çıktı annesinin yaştan dolayı bacak ağrıları var bu zamana kadar sorun olmamıştı bunu öğrendi eşime küsmüş benim bacağım ağrıyor sen gelip bakmadın diye. Eşim x'in bacağında bu çıktı diyor bende de var hissediyorum diyip sonrasında da böyle yaptı...Bir hastalık, problem mi var da eşiniz sürekli tek gidiyor annelerine?
anne babaya tamamım ama ablasına taviz verdikçe izin vermiş olmuyor mu? Ablasının kaçıncı ayıbı ablası eşimle konuşmayınca eşini de konuşturtmuyor. Benimki ablasının büyük ayıbı için 1 sene küsmüştü şimdiki çok daha büyük. Ve o yüzük takıldı ya eşimi yerlere göklere sığdıramıyorlar eşim 2 hesap sordu sonra yine muhabbet evet evliliğimizi kötü etkilediği için mesafeli ama o benim ablam diyip duruyor ben bozuldukçaSizin öfkenizi anlıyorum ama onun ailesi koparıp atamaz asla, bizler de öyle değil miyiz anne baba veya kardeş kavga ederiz o an ama sinirimiz geçince biter o.
Sizin istediğiniz adam ailesini silsin olmaz öyle .
Tamam da sadece sohbet için eşin sürekli tek gitmeyebilir. Öyle değil mi?olsun olmasın tek çağırıyorlar... Benim bacağımda sıkıntı çıktı annesinin yaştan dolayı bacak ağrıları var bu zamana kadar sorun olmamıştı bunu öğrendi eşime küsmüş benim bacağım ağrıyor sen gelip bakmadın diye. Eşim x'in bacağında bu çıktı diyor bende de var hissediyorum diyip sonrasında da böyle yaptı...
sorun şöyle ki suçlu ben değilken onların yaptıkları terbiyesizlik gitmemek benim hakkım ama onlar neden çağırmıyor ki? Onların bunları yapma nedeni ne? Geçerli bir sebep sunulması lazım banaHem davet etseler gitmem diyorsunuz hem niye davet etmiyorlar diyorsunuz. Davet etsinlerde tersleyip hayır diyeyim diye bekliyorsunuz bence siz. Ne güzel işte sizi rahatsız etmiyorlar artık. Eşiniz de gereken tepkiyi vermiş. Ne yapsın kendi kardeşine ailesine küssün görüşmesin mi ömür boyu? Siz karısıysanız onlarda kanı canı.
Öfkeniz sizi hasta eder yer bitirir terapinize devam edin.
Bundan mı, kendi yaptıklarından dolayı mı herkes bal gibi benim onlara en küçük saygısızlığım olmadığı için bunu yapıyorlar... Benim gitmemek hakkım ama onların çağırmama sebepleri ne? Kötülüklerinin devam etmelerinin sebebi ne? Ben duyuyorken eşime gel demeleri gelin demek yerine... Oraya gidince de yalandan neden gelmedi diyorlarmış bazen o da... Ben kötü değilimmm ama kötülükleri bitmiyor değsin diyorum kötü olayım da değsin ama yine kötü olmuyorum görsem hal hatır soruyorumÜstelik sen bu insalarin sana yaptıklarından sonra nasıl anlayışlı ve kibar olmalarını bekliyorsun ki ? Burada zaten beklentin biraz boşa.
Gayet geçerli bir sebep var zaten aranız bozulmuş eşiniz sizin için onlara bağırmış bundan daha geçerli ne sebep olabilir?sorun şöyle ki suçlu ben değilken onların yaptıkları terbiyesizlik gitmemek benim hakkım ama onlar neden çağırmıyor ki? Onların bunları yapma nedeni ne? Geçerli bir sebep sunulması lazım bana
anne babaya tamamım ama ablasına taviz verdikçe izin vermiş olmuyor mu? Ablasının kaçıncı ayıbı ablası eşimle konuşmayınca eşini de konuşturtmuyor. Benimki ablasının büyük ayıbı için 1 sene küsmüştü şimdiki çok daha büyük. Ve o yüzük takıldı ya eşimi yerlere göklere sığdıramıyorlar eşim 2 hesap sordu sonra yine muhabbet evet evliliğimizi kötü etkilediği için mesafeli ama o benim ablam diyip duruyor ben bozuldukça
İşte hep bahaneleri var... Şu an tamam babalarında rahatsızlık riski var ( Allah korusun yoktur sevmem ama yine de kötülüğünü istemem.) Bundan önce de ablası sözde x ile sorunum yok diyor ama o annesigile gelince kahvaltı ediyoruz gel diye aradı ya öylesine normal mi eşim benimle kahvaltısını edip gittiTamam da sadece sohbet için eşin sürekli tek gitmeyebilir. Öyle değil mi?
ablasının eşine attığı mesajları şöyle diyeyim size psikolog bile ilgiyi kendi üzerinde tutmak için ıvırdan zıvırdan mesajlar atmış size açtığı bir soğuk savaş var sen izin vermesen de bak benimle ilgili diye. Uzman bile böyle diyor... Evet eşyam değil ama karşımdaki normal bir insan değil...'Bu benim' ne demek eşiniz bir eşya mı? Ayrıca onlar onun ailesi siz iyi olmayabilirsiniz ama eşinizi bu konuda kısıtlamayamazsınız hakkınız yok buna