Siz niye her olumsuz ! Yoruma cevap yazma geregi hissediyorsunuz ?Her adiminda bi hata olan insanlar bi daha asla mutlu olamazlar diye bir şey yok bundan sonrasında toparlayabilir inşallah...
aaa ondan mı hemen evlenmişler...Hamile oldugunuzu biliyorlar mi
Yazılan bir çok yorum olumsuz ben hepsine cevap vermedim sadece fazlaca düşünmesi ve güçlü bir şekilde hareket Etmesi gerekiyor böyle düşünüyorum..Siz niye her olumsuz ! Yoruma cevap yazma geregi hissediyorsunuz ?
Ayrica dini isinize geldigi gibi kullanmayin. Babasiz buyuyen cocuklar mutsuz algisi olusturmayin.
Anne baba evde ama o evde psikolojik ve fiziki siddete sahit olan cocuklarin neresi mutlu!
O cocuklar da buyuyince sorunlu bireyler oluyorlar.
Karsinizda bir hamur var sizi gorup taklot eden ve sizin sekil verdiginiz...
Benim eşimin annesi eşinden hiç şiddet görmemiş kötü lafını isitmemis ama eşim hemen hemen her tartışmada şiddet ve hakaret dolu davranıyor aileyi taklit ettiğinden değil yani her şiddet uygulayan bunu örnek alacak bir yerde yetismedi..Siz niye her olumsuz ! Yoruma cevap yazma geregi hissediyorsunuz ?
Ayrica dini isinize geldigi gibi kullanmayin. Babasiz buyuyen cocuklar mutsuz algisi olusturmayin.
Anne baba evde ama o evde psikolojik ve fiziki siddete sahit olan cocuklarin neresi mutlu!
O cocuklar da buyuyince sorunlu bireyler oluyorlar.
Karsinizda bir hamur var sizi gorup taklot eden ve sizin sekil verdiginiz...
Dine aykiri gunahlarin bedelini bu sekilde odeyecegini dusun sozu herseyi anlatiyor.Yazılan bir çok yorum olumsuz ben hepsine cevap vermedim sadece fazlaca düşünmesi ve güçlü bir şekilde hareket Etmesi gerekiyor böyle düşünüyorum..
Babasız büyüyen çocuk elbet mutsuz olacak diye bir şey yok ama annesi bir şans vermedi diye çöpe gitmesi veya bir yani eksik büyümesi daha mı iyi
Ayrıca dini istediğim gibi kullandığımı zannetmiyorum sizin görüşünüz bu saygı duyarım aynı saygı bana da gösterilse fena olmazdı birbirimizin yorumlarına değil konu sahibinin sıkıntısına odaklanmaliyiz
Bireysel polemik yasamak istemiyorum.Benim eşimin annesi eşinden hiç şiddet görmemiş kötü lafını isitmemis ama eşim hemen hemen her tartışmada şiddet ve hakaret dolu davranıyor aileyi taklit ettiğinden değil yani her şiddet uygulayan bunu örnek alacak bir yerde yetismedi..
Etten kemikten insanlar odetip tuketemez evet ama bu dünyada öyle büyük günahlar isliyoruz ki ahirete kalmadan bi kısmını ödemeniz gerekiyor bu da yaşadıklarımizla karşımıza çıkıp çoğu zaman bizlere ders veriyor hatalarimixi anlayıp bu şekilde dönüyoruz mesela bazı durumlarda... şiddet görmesi değil bedel ödemesi anne babasını hiçe saydığı için hiç sayıldığı bir ailenin yanında şuanDine aykiri gunahlarin bedelini bu sekilde odeyecegini dusun sozu herseyi anlatiyor.
Oyle gunahlari varsa ahirette zaten bedel odenecek.
Etten kemikten Allah kulu odetemez o gunahlarin bedelini.
Iyi gunler.
Işte formül buSürekli eşinin ailesini eleştirirsen onları eşine kötülersen eşin senden soğur haberin olsun. Bırak ne derse desinler muhatap olma. Sen eşinle mutlu olmaya bak sadece. Kimse hakkında konuşma eşine.
Ellerini öptün, kendince saygıda kusur etmedin diye seni sevmek zorunda değiller. Sonuçta onaylarini almadan evlenmişsiniz, seni kabullenmelerini bekleme.
Ayrıca kocan ne garip, karımı nisanina cagiracaksin ne demek, benim bildiğim karı kocalar ayrı ayrı cagirilmaz birlikte çağırılır. Ha birisi de kalkip sen gel ama karın gelmesin derse de o davete gidilmez. 1 haftalık da evli olsaniz 10 yıllık da evli olsaniz senin istenmedigin yere esinin gitmemesi gerekir.
Gidin diyorlarsa gidin arkadaşım, altlı üstlü oturmak zaten iyi değil hele bir de istenmeyen gelin isen hiç durmayın zindan olur hayatınız. Yaranacağım diye taviz de verme kendinden istemiyorlarsa sen de muhattap olma. Sonra kişiliğinden de olursun.Merhaba arkadaslar biz esimle 1 hafta once kimseden habersiz yildirim nikahiyla evlendik. Cnku benim babam surekli sknti cikartiyordu ve onun aileside surekli sknti cikartiyordu. Neyse ailesinin beni istemedgni soyledim ve esim bana inanmadi. Sonrasinda dun gece kardesine karimi nisanina cagiracaksin dedi. Kardesi beni istemedgni soyledi. Babasida ben bu kizi gormek istemiyrm bir an once ev bulup buradan gidin dedi. Anlamadgm sey saygida asla kusur etmedim. Her defasinda ellerini optm.bayramda ayaklarina gittim. Neden boyle yaptiklarini cozemedim. Onla bunla gezen biride olmadim. Daha ogullarina alkol ve sigarayi biraktirdim. Esimde bana yarim saat durup yanina gelirim dedi. Artik esimde anlasin istiyorum gorsun istyrm gercekleri nasil basarabilirim bunu? Ailesinin evine yerledmedik ust kata esim esya almisti oraya yerlestik bende bagirmalari duydum gidin burdan dediler. Istemiyoruz dediler