EŞIMIN AILESI NEDEN BOYLE

İşte sorun orda eğer çirkef olsaydın eğer pis illet bir insan olsaydın o zaman değerli olurdun. Bizim suçumuz iyi niyet temiz kalpli olmak saygısızlık yapmamak. Benide kaynanam istemedi düğünümede gelmedi görüşmüyoruz da umrumda mı değil. Kendi bizi kaybetti. Beni değil bizi. Oysa ki herşey farklı olabilirdi gelseydi sevseydi daha fazlasını verirdim daha fazlasını yapardım ona ama kendi kaybetti hemde suçum hiç yokken.... Allah senin de yardımcın olsun böylesi hayırlısıymış demek lazım.

Eşimin ailesi neden böyle diye sorumuşsunuz? Maalesef bilemiyoruz, çünkü bu konuda en ufak bir ipucu vermemişsiniz. Ben şöyle iyiyim böyle iyiyim ama onlar bana bunu yaptı demişssiniz. Eşinizin ailesi şizofren mi? Belki siz haklısınız belki onlar. Siz herşeyi olduğu gibi anlatmadan da maalesef bilemiycez.

Her adiminda bi hata olan insanlar bi daha asla mutlu olamazlar diye bir şey yok bundan sonrasında toparlayabilir inşallah...
Siz niye her olumsuz ! Yoruma cevap yazma geregi hissediyorsunuz ?

Ayrica dini isinize geldigi gibi kullanmayin. Babasiz buyuyen cocuklar mutsuz algisi olusturmayin.
Anne baba evde ama o evde psikolojik ve fiziki siddete sahit olan cocuklarin neresi mutlu!
O cocuklar da buyuyince sorunlu bireyler oluyorlar.
Karsinizda bir hamur var sizi gorup taklot eden ve sizin sekil verdiginiz...

Yazılan bir çok yorum olumsuz ben hepsine cevap vermedim sadece fazlaca düşünmesi ve güçlü bir şekilde hareket Etmesi gerekiyor böyle düşünüyorum..
Babasız büyüyen çocuk elbet mutsuz olacak diye bir şey yok ama annesi bir şans vermedi diye çöpe gitmesi veya bir yani eksik büyümesi daha mı iyi
Ayrıca dini istediğim gibi kullandığımı zannetmiyorum sizin görüşünüz bu saygı duyarım aynı saygı bana da gösterilse fena olmazdı birbirimizin yorumlarına değil konu sahibinin sıkıntısına odaklanmaliyiz

Benim eşimin annesi eşinden hiç şiddet görmemiş kötü lafını isitmemis ama eşim hemen hemen her tartışmada şiddet ve hakaret dolu davranıyor aileyi taklit ettiğinden değil yani her şiddet uygulayan bunu örnek alacak bir yerde yetismedi..

Dine aykiri gunahlarin bedelini bu sekilde odeyecegini dusun sozu herseyi anlatiyor.
Oyle gunahlari varsa ahirette zaten bedel odenecek.
Etten kemikten Allah kulu odetemez o gunahlarin bedelini.
Iyi gunler.

Öncesinde Sürekli sıkıntı çıkardıklarına göre istememeleri normal.

Bireysel polemik yasamak istemiyorum.
Ilk 4 yas cocuklar bombostur. Anne baba davranis ve yaklasimlari sekillendirir
Siddet illa fiziksel olmaz.
Esinizin birseyleri disavurumu boyle olmustur.

Dine aykiri gunahlarin bedelini bu sekilde odeyecegini dusun sozu herseyi anlatiyor.
Oyle gunahlari varsa ahirette zaten bedel odenecek.
Etten kemikten Allah kulu odetemez o gunahlarin bedelini.
Iyi gunler.
Etten kemikten insanlar odetip tuketemez evet ama bu dünyada öyle büyük günahlar isliyoruz ki ahirete kalmadan bi kısmını ödemeniz gerekiyor bu da yaşadıklarımizla karşımıza çıkıp çoğu zaman bizlere ders veriyor hatalarimixi anlayıp bu şekilde dönüyoruz mesela bazı durumlarda... şiddet görmesi değil bedel ödemesi anne babasını hiçe saydığı için hiç sayıldığı bir ailenin yanında şuan

neden seni istemiyorlar o kısmı bilemem ama herşey daha çok yeni olduğu için böyle davranıyor olabilirler normal yani.

o evden tasınıp baska eve çıkmaya bakın hazır sizi de istemiyorlarken

Aaaamaaaann boşwer be canım dünyada kafaya takcak okadar sorun warken kaynana gibi basit bi insanı takmaya değmez. Bende ilk ewlendigimde çok farklıydım. Ben izmirliyim esimin ailesine göre daha kültürlü gerek konuşmamdan gerek egitimimden. Ama tabiki herseyden önce hepimiz rabbimin kullarıyız kimse kimseden üstün degil bunuda bilirim. Ama aramızda ciddi bi statü warkı war. Neyse ben izmirden çıktım geldim onların köyüne kaçtım. Kayınwalidem rahatszlandi ameliyat oldu 3 kızı oldugu halde 3 unede birakmadim aldım kendi ewimde baktım herseyiyle ilgilendim aman bahatarli yemesin aman temiz odada yatsin aman geleniyle gideniyle ilgileniyim. Herseyo yaptim. Gun geldi ben ciddi bi sekilde rahatsizlandim. Ben bana bakmasını gectim kadın benimle oyle bir kawga ettiki neye ugradigimi sasirdim. Oglunuda biguzel doldurdu esimde beni hırpaladı. Hasta halimle rezil oldum ustelik hamileydim. Simdi kaynanamla gorusmuyorum esim gorusuyo. Allah beni onla yuzyuze getirmesin. Yani takma boswer. Sana zarar getircek biriyse en dogrusu hoc hayatinda olmasin. Hic kimse icin goz yasi akitmaya deymiyor. Ewlat disinda.

Sürekli eşinin ailesini eleştirirsen onları eşine kötülersen eşin senden soğur haberin olsun. Bırak ne derse desinler muhatap olma. Sen eşinle mutlu olmaya bak sadece. Kimse hakkında konuşma eşine.

aynen öyle

evli isen kardeşinin nişanına birlikte gidersin o gelmesin derse de gitmezsin

aklı başına gelirse düğüne çağırır yok ona da çağırmazsa gitmez olur biter

Gidin diyorlarsa gidin arkadaşım, altlı üstlü oturmak zaten iyi değil hele bir de istenmeyen gelin isen hiç durmayın zindan olur hayatınız. Yaranacağım diye taviz de verme kendinden istemiyorlarsa sen de muhattap olma. Sonra kişiliğinden de olursun.

dayak yediğin adamla mı evlendin sen
cıkss cıkss cıkksss
hemde kaçarak
hemde o adam için aileni hiçe sayarak
vay anasını yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…