Biz senelerdir beraberiz ve surekli ikna etmek icin cabaladik. Ayrica ust kata yerlestik esylari vardi esimin. Iside iyi bende mufettisim sadece sehir degisikliginden dolayi askiya alindim bulundgm sehirde acik yok. Olay maddiyt degil ki. Senelerdir bunu bilip senelerdir istememeleriAilelerinize haber vermeden yıldırım nikahı kiyiyorsunuz ve ailesinin yanına mı yerleşiyorsunuz? Ben olsam ben de istemem evimde. Bu me cesaret? Hem kendi ayaklarinizin üstünde durmaya imkanınız yok, hem de yıldırım nikahı kıyıp ailesinin yanına yerlesiyorsunuz.
Bi kere o evden çıkın, ailelere de bu yıldırımı sindirmeleri için zaman verin. Bir süre geçtikten sonra ellerini öpmek için gidersiniz. Inşallah pişman olmazsınız. Aileler sorun çıkarıyor diye tek çare yıldırım nikahını mı buldunuz?
Ust katindayiz orasi esimin eviİstenmediginiz ailenin evinde ne işiniz var diye sorarlar?
Insallah oyle olurzamanla sabırla olur herşey.
Ust katindayiz orasi esimin evi
O zaman yerinizde olsam taşınmaya ikna ederdim,hoş esinizin bu fikri çoktan düşünmesi ve uygulamaya geçmesi gerekliymis....Daha tatsız olayların önune gecmesi adına...Ust katindayiz orasi esimin evi
Ben maddiyat açısından düşünmedim.Biz senelerdir beraberiz ve surekli ikna etmek icin cabaladik. Ayrica ust kata yerlestik esylari vardi esimin. Iside iyi bende mufettisim sadece sehir degisikliginden dolayi askiya alindim bulundgm sehirde acik yok. Olay maddiyt degil ki. Senelerdir bunu bilip senelerdir istememeleri
Ben de simdi hatirladim konu sahibini. Hamile çünkü.. Yıldırım nikahı kiyma sebepleri de ailesini ikna edememesi falan değil, hamile olması. Zaten uzun zamandır nisanlilarmis. Kabul etmeyen aile nisan da yapmazdaha önceki konunuzda dayak yiyen siz değilmiydiniz. ve ayrıldım demiştiniz. şimdi ne olduda aniden evlendiniz
Biz senelerdir beraberiz ve surekli ikna etmek icin cabaladik. Ayrica ust kata yerlestik esylari vardi esimin. Iside iyi bende mufettisim sadece sehir degisikliginden dolayi askiya alindim bulundgm sehirde acik yok. Olay maddiyt degil ki. Senelerdir bunu bilip senelerdir istememeleri