EŞIMIN AILESI NEDEN BOYLE

Sizin eşinizden bir halt olmaz. Sosyal medya hesabı yüzünden sizi döven adam bu. İnsanlar o kadar yazdı yapma evlenme diye. Bir de üstüne bu adamdan evlilik öncesi hamile kalmışsınız. Kendi elinizle hayatınızı mahvetmeye devam ediyorsunuz, üzgünüm. Bir de çalışıyorum bankada müfettişim falan demişsiniz, ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar bile resti çekip eyvallah diyebilirken bu kadar acizlik nedir ya? Bir konunun fake olmasını bu kadar dileyemezdim sanırım.

Kizlar tamam ewlenme dediniz herseyi soylediniz.suan,sewdigi,icin,gozu,bsy,gormedi,ewlendi ilerde belki,daha cok,pisman olur.allah pisman etmesin insallah ama kader kismet diyede bisey war.demekki bu onun nasibiymis bide oyle dusunun

Kizlar tamam ewlenme dediniz herseyi soylediniz.suan,sewdigi,icin,gozu,bsy,gormedi,ewlendi ilerde belki,daha cok,pisman olur.allah pisman etmesin insallah ama kader kismet diyede bisey war.demekki bu onun nasibiymis bide oyle dusunun
Bazi konularda noktayi, virgulu mumla ararız. Siz maşallah bol bulup saçmışsınız :KK70:

Diyelim bir arabanız var ve emniyet kemersiz sürekli hız yaparak araba kullanıyorsunuz. Ben de sizin arkadaşınızım. "Pelin emniyet kemerini tak hızlı araba kullanma hız yapma kaza yaparsın ölürsün" diye bunu sürekli tekrarlıyorum, çevreniz de tekrarlıyor. Farazi söylüyorum bunu örnek gereği yanlış anlamayın, kaza yaptınız başınıza bir şey geldi. Burada olan yine kader kısmet mi yoksa sizin dikkatsizliğiniz ve akılsızlığınız mı olur? Allah bazen karşınıza bazı olaylar ya da insanlar çıkarır görüp ders almanız için. Her şey kader kısmet değildir, bir yerde aklınızı kullanmanız gerekir.

Dogru haklisiniz aklimizi kullanmak gerekir ama olan olmus zaten siz weya ben,ne dersek diyelim bu kadin bu adama asikk we baksaniza ne,olursa olsun bnce wazhecmicek we cocukta yapicak gorursuniz.anca aradan 2 3 sene gctikten,sonra akli basina gelicek belki ama is isten,gcmis olcak.umarim ailesiyle barisir cnku pisman oldugunda arkasnda kimse olmadigi icin yine ewlilik hayatina mecburende olsa dewam etmek,zorunda kalicak
Bazi konularda noktayi, virgulu mumla ararız. Siz maşallah bol bulup saçmışsınız :KK70:
Ewet sactim cnm.bnm klawyemle alakali bi sorun o ama senin icin hepsinden koyabilirim istersen-'":;;?*

Olayı büyütmeye içinden çıkılmaz hale getirmeyelim bence arkadaşlar sosyal medya probleminin sonucunda dayak yemesi ilk değil belli.. sonuçta evlenmese mükemmel bi hayat beklemiyordu onu ,evlendi. en azından biraz aklını kullanırsa doğacak çocuğu mutlu olacak.

Ev bakiyoruz insallah rabbim denk getirirde. Ben boyle olsun istemezdim. Onlarda annem babam olsn isterdim cokta cabaladim ama iste
Ev bulup kendi duzeninizi oturtana kadar ayrı oturmaniz daha mantıklı olacak bunca sikintiyla onlarla oturmaktan başka seçeneğiniz olmadığını düşünüp uzulmustum..
"Her şey güzel olacak"

Kadın bankada müfettiş, mesleği var, parası var.
Arkasında birinin olmasına gerek yok.
Evlenmese de mükemmel bir hayatı olmayacaktı zaten denecek kadar aciziyet yok.
Ha dövse de sövse de koca kocadır diyorsanız orası başka.

Kadın bankada müfettiş, mesleği var, parası var.
Arkasında birinin olmasına gerek yok.
Evlenmese de mükemmel bir hayatı olmayacaktı zaten denecek kadar aciziyet yok.
Ha dövse de sövse de koca kocadır diyorsanız
parası var gücü var kimseye ihtiyacı yok ama seviyor belli evlenmiş sonrasına yardimci olmayı deneyelim bence

Bence senin en byuk sorunun kendini onlara zorla kabul ettirmen olmus. Beni istemeyini ben hic istemem ne gerek var uzatmaya.

Eşiniz nasil gidebiliyor nişana ya? Esim gelemiyorsa ben de gelmiyorum demek yerine yarim saat gidip gelirim diyor. Yarim saat gidince karsi tarafa tavir yaptigini mi sanicak acaba?
Kardeşi nisana gitmese olmaz ki ama eşiyle gidecek kadar aklı başında olsaydı keşke ilerde bugünler geçince hiç gitmeseydim demeyecek keşke eşimle gitseydim der Umarız..

Evlenmeden önce hamile kaldınız,ailesinden habersiz nikah kıydınız sizi istememeleri çok normal.
umarım sandığınız gibi mutlu olursunuz ama konularınıza bakılırsa her adımınızda bir hata var.

Evlenmeden önce hamile kaldınız,ailesinden habersiz nikah kıydınız sizi istememeleri çok normal.
umarım sandığınız gibi mutlu olursunuz ama konularınıza bakılırsa her adımınızda bir hata var.
Her adiminda bi hata olan insanlar bi daha asla mutlu olamazlar diye bir şey yok bundan sonrasında toparlayabilir inşallah...

Bu daha başlangıç, du bakalım onlar senin daha neler görmeni istiyorlar...

Ellerini öptün, kendince saygıda kusur etmedin diye seni sevmek zorunda değiller. Sonuçta onaylarini almadan evlenmişsiniz, seni kabullenmelerini bekleme.

Ayrıca kocan ne garip, karımı nisanina cagiracaksin ne demek, benim bildiğim karı kocalar ayrı ayrı cagirilmaz birlikte çağırılır. Ha birisi de kalkip sen gel ama karın gelmesin derse de o davete gidilmez. 1 haftalık da evli olsaniz 10 yıllık da evli olsaniz senin istenmedigin yere esinin gitmemesi gerekir.

X