Ev bakiyoruz insallah rabbim denk getirirde. Ben boyle olsun istemezdim. Onlarda annem babam olsn isterdim cokta cabaladim ama isteO zaman yerinizde olsam taşınmaya ikna ederdim,hoş esinizin bu fikri çoktan düşünmesi ve uygulamaya geçmesi gerekliymis....Daha tatsız olayların önune gecmesi adına...
Bankada mufettisim zaten devlet bankasindadaha önceki konunuzda bankacıyım yazıyor şimdide müfettiş. bu nasıl iş ya ?
sanırm bazı kadınlarda siz gibi düşündügü icin ailesi eşi tarafından dövülüyor/ veya daha kötüsü oluyor.Eşinin ailesi konusunda zor olsa da hep iyilik meleği ol bi süre sonra saygı göreceksin emin ol hep istenmeyen oldu ama hiç saygida kusur etmedi diye dusunecekler eşine onların bi hatasını anlatırken bile kendi üzerinden anlat bana böyle kızdılar galiba bakislarindan öyle anladım ama kizacaklarini hiç düşünmedim gibi.. Ayrıca esin ailesine karşı iyi oldukça o da sana daha iyi olacak her evlilikte her AILEDE bazen kırgınlık lar kavgalar gürültüler olmaz mı hep böyle düşün..
Değil mi ya...Arkadaş sana sosyal medya yüzünden dayak atan adamla mı evlendin ? Umarım konu sahtedir.. yoksa Allah akıl fikir versin. Koca mı kalmadı da aileni ezdin gittin .. yazık çok yazık.. çok üzülüyorum böyle şeyler gördükçe
Hoşuma gittiği için affediyorum yazmadım farkindaysaniz herkesin sabır kapasitesi farklı söyle düşünün bir anne çocuğuna vuruyor ama çocuk hiç qnne demekten vazgeçmiyor çünkü annesi o degsitiremezsin ki esin o çocuklarının babası ve her defasında onu her affedisinizde daha pişman ve size daha çok kıymet verdiğini hissettiriyor... her neyse konu sahibine yönelik yazdım ben onun durumu sizden de benden de çok farklı zaten onu hiç tanımayan sıradan bir yorumu dikkate alıp ha bende bunu yapayım da böyle yasayayim demeyeceği kesin ben sadece yazmak istedimsanırm bazı kadınlarda siz gibi düşündügü icin ailesi eşi tarafından dövülüyor/ veya daha kötüsü oluyor.
Bi kadına el kaldırmak nedir? bunun neresi affedilir . nedemek balık hafızalı ? aklım almıyor. Bana bir tokat dahi atması benim icin boşanma sebebidir.Kimse kimseden üstün degil. Dini hic karıştırmayalım.Dinimizde kadınlara annenlere saygıdan bahsediliyor dövüp tartaklamaktan degil saptırmayın lütfen.Sizin hosunuza gidiyor olabilir dövülmek fakat insanlara da bunu aşılamayın.Sacmalık
onuda kabul etmiyorum. Dayakcı anne nedir? he poposuna vurursun belki uslanması icin. Ama genel anlamda şiddete karşıyım o daha sonra büyüyen cocuklar ailelerini hicde affetmiyor emin olun.Hoşuma gittiği için affediyorum yazmadım farkindaysaniz herkesin sabır kapasitesi farklı söyle düşünün bir anne çocuğuna vuruyor ama çocuk hiç qnne demekten vazgeçmiyor çünkü annesi o degsitiremezsin ki esin o çocuklarının babası ve her defasında onu her affedisinizde daha pişman ve size daha çok kıymet verdiğini hissettiriyor... her neyse konu sahibine yönelik yazdım ben onun durumu sizden de benden de çok farklı zaten onu hiç tanımayan sıradan bir yorumu dikkate alıp ha bende bunu yapayım da böyle yasayayim demeyeceği kesin ben sadece yazmak istedim
Merhaba arkadaslar biz esimle 1 hafta once kimseden habersiz yildirim nikahiyla evlendik. Cnku benim babam surekli sknti cikartiyordu ve onun aileside surekli sknti cikartiyordu. Neyse ailesinin beni istemedgni soyledim ve esim bana inanmadi. Sonrasinda dun gece kardesine karimi nisanina cagiracaksin dedi. Kardesi beni istemedgni soyledi. Babasida ben bu kizi gormek istemiyrm bir an once ev bulup buradan gidin dedi. Anlamadgm sey saygida asla kusur etmedim. Her defasinda ellerini optm.bayramda ayaklarina gittim. Neden boyle yaptiklarini cozemedim. Onla bunla gezen biride olmadim. Daha ogullarina alkol ve sigarayi biraktirdim. Esimde bana yarim saat durup yanina gelirim dedi. Artik esimde anlasin istiyorum gorsun istyrm gercekleri nasil basarabilirim bunu? Ailesinin evine yerledmedik ust kata esim esya almisti oraya yerlestik bende bagirmalari duydum gidin burdan dediler. Istemiyoruz dediler