- 27 Şubat 2014
- 663
- 95
- 73
Yine ben geldim kizlar. Bu seferki sorunum esimin annesi beni butun akrabara kotuluyor. Gecen gun esimin kuzenine gecmis olsuna gittik onceden ben esimin akrabalariyla cok iyi anlasirsim onlarda beni sevdiklerini belli ederlerdi. Oturur oturmaz ee kamelya nasilsin diye sordu kuzeni bende agiz aliskanligi bildigin gibi abi ugrasip duruyorum cocukla dedm ne biliyoruzki dedi cok bozuldum lafin gelisi oyle denmezmi neyse biraz zaman gecti kamelya sen okulu bitirdin degilmi diye sordu ( bn unvyi biraktim simdi açıköğretim den baska bir bolume devam ediyorum) yok abi biraktim dedim yok niye biraktin eve 2 milyar getirseydn kotumu olurdu dedi yine ses etmedm bu sefer esimin teyzesi kvler duvar sildi haberin varmiydi dedi kv arayip gelmedi demis demekki. Bndr vardi dedim baska bisey demedm. Ben kvlere cikarim biri arar hemen yeni geldi 5 dkka olmadi falan diye gelmiyor imaji verir.temizlik yapiyorum kamelyada simdi girdi der yani yardma gelmiyor imaji veriyor. Ben yardim edeyim desem yok cocukla yapamazsn diyor ama millete oyle anlatmiyor.
Dunde bir olay oldu esimle tartistilar annesi benm basimin etini yedi yok brn soyle iyiyim boyle yapiyorum karismam evinize barkinizazaten 1 haftadir gelmiyorum kizimi torunumuda koymuyorm sonra laf edersinz falan gibi seyler soyledi.ama coktandir gelmiyormus gibi bagirerek soyluyor. Ogluna yapamadigi taviri bana yapiyor oglunun arkasindan. Hergun geliyorlardi onceki konularimdan bilirsinz. Ama bir hafta gelmedi diye oyle uste ciktiki hic bisey diyedm brn ona hic gitmiyorum kizlar rahatsiz oluyor o gelmek istiyor surekli. Ben aylarca gitmesem lafini etmez ama kizi kendi bir hafta gelmese bak biz gelmiyoruz rahat edin triplerine giriyor. Sizce nasil konusup bir hafta gelmedi diye bu kadar trip atmamasi gerektigini nasil anlatmaliyim esimin akrabalarina sorunun bnden kaynakli olmadigini anlatmali miyim kiziyla ayni evde oturdugu halde akrabari surekli bnden is bekliyorlar bunu kv aşiliyor . Kendi gelinleri ayda bir anca giderler. Ama onlar gelinlerini cekistirmedigi icin kimse bisey demez onlarin gelinlerine. Ben ne yapmaliyim bu ailede evliligimi surdurebilecegimi sanmıyorum.
Kusura bakmayin hizli yazdim umarin anlasilir olmustur.
Dunde bir olay oldu esimle tartistilar annesi benm basimin etini yedi yok brn soyle iyiyim boyle yapiyorum karismam evinize barkinizazaten 1 haftadir gelmiyorum kizimi torunumuda koymuyorm sonra laf edersinz falan gibi seyler soyledi.ama coktandir gelmiyormus gibi bagirerek soyluyor. Ogluna yapamadigi taviri bana yapiyor oglunun arkasindan. Hergun geliyorlardi onceki konularimdan bilirsinz. Ama bir hafta gelmedi diye oyle uste ciktiki hic bisey diyedm brn ona hic gitmiyorum kizlar rahatsiz oluyor o gelmek istiyor surekli. Ben aylarca gitmesem lafini etmez ama kizi kendi bir hafta gelmese bak biz gelmiyoruz rahat edin triplerine giriyor. Sizce nasil konusup bir hafta gelmedi diye bu kadar trip atmamasi gerektigini nasil anlatmaliyim esimin akrabalarina sorunun bnden kaynakli olmadigini anlatmali miyim kiziyla ayni evde oturdugu halde akrabari surekli bnden is bekliyorlar bunu kv aşiliyor . Kendi gelinleri ayda bir anca giderler. Ama onlar gelinlerini cekistirmedigi icin kimse bisey demez onlarin gelinlerine. Ben ne yapmaliyim bu ailede evliligimi surdurebilecegimi sanmıyorum.
Kusura bakmayin hizli yazdim umarin anlasilir olmustur.
Son düzenleme: