Ben de gerekirse borcun altina girerim diye düşünüyorum ama acaba cok mantikli bir teklif de ben mi duygusal hareket edip red eddiyorum diye bu konuyu açtım. Gelen yorumlara göre benim korkmam gayet doğalmış :)Aslında otorite bir kb ise şuanda yaptığı teklifi red ettiğiniz takdirdede sıkıntılar yaşarsınız.
Benim tavsiyem ikili saygılı bir şekilde süren ilişkinizi berbat etmeden borcum altına girerim ayrı bir evim olur derim.
Evet size artıları çok gibi görünsede sonrasında bir çok soruna neden olur.
Şİmdiden size sormadan anahtar isteyen kb yarın üste oturduğunuz da o anahtar hep 1.katta kalır.
Zora düşmediğiniz sürece bu kısmı önermem.
Amaç zaten ayni apartmanda oturmaya teşvik :))) Ama hic ev alcak durumumuz olsa onu da yaparlar yani o konu da esimin ailesinin hakkini yiyemem.Çok iyi niyetlilerse farklı bir apartmandan alsınlar.
Ben de gerekirse borcun altina girerim diye düşünüyorum ama acaba cok mantikli bir teklif de ben mi duygusal hareket edip red eddiyorum diye bu konuyu açtım. Gelen yorumlara göre benim korkmam gayet doğalmış :)
Evet bi de bu sorun var. Bu tekliflerini nasil kibarca reddedicez... Evi beğenmedim filan demeyi düşünüyorum.Aslında otorite bir kb ise şuanda yaptığı teklifi red ettiğiniz takdirdede sıkıntılar yaşarsınız.
Benim tavsiyem ikili saygılı bir şekilde süren ilişkinizi berbat etmeden borcum altına girerim ayrı bir evim olur derim.
Evet size artıları çok gibi görünsede sonrasında bir çok soruna neden olur.
Şİmdiden size sormadan anahtar isteyen kb yarın üste oturduğunuz da o anahtar hep 1.katta kalır.
Zora düşmediğiniz sürece bu kısmı önermem.
Eşim de buna yanaşmıyorAynen niye burnunun dibinde istiyor ya sinir bozucu.
Ama şöyle olur evin tapusunu üstünüze geçirin sonra kırmadan etmeden bir bahaneyle ev küçük yada uzak falan diye daha farklı bir eve geçersiniz 1 seneye ya da durumuza göre işte.
Evet bi de bu sorun var. Bu tekliflerini nasil kibarca reddedicez... Evi beğenmedim filan demeyi düşünüyorum.
işte bu da diger düşünce yapim. Kafam ikiye bölünmüş durumda.tamamen kişilik meselesi aynı apartmanda oturup mutlu olanda var mutsuz olanda var. hayır yada evet diyenlere bakıp kestirip atmayın düşünün işinize geliyorsa ona göre davranın. babamı düğünden sonra kaybettim annemi alt katımıza taşıdık şahsen eşim istemeseydi ben çok üzülürdüm. yükümü baya hafifletti annem. çalışıyorum yeme içme derdim kalmadı sağolsun annem herşeyi hallediyor. yarın çocuğum olsa çok rahat bakar. aynı şekilde onun aileside taşınsa rahatsız olmazdım ben ikimizde ailelerimize değer veriyoruz. ve evde kalma mevzusuda oluyor illaki toplu birşey olduğunda mecbur kalınıyor yer olmadığında yeri geliyor komşumuz bile kapısını açıyor değil ki siz çocuklarısınız tabiki yardımcı olmak zorunda kalıyoruz.
malesef cok uzakilişkileriniz bozulabılır aynı apartmanda oturmak bır nevı aynı evde oturmaya benzer çünkü eskısı gıbı rahat olamazsınız. eşiniz vesaıtle ulaşım sağlasa tasınmak zorunda kalır mısınız yıne de çok mu uzak?
O zaman geçmiş olsun.Ben de aynisini dedim ama... Daireler alınmış. Biz oturmazsak kayinpederim yatirim amaçlı kullanacak. Yakin olan tek çocuğu benim eşim o da bu yüzden bizden uzak kalmak istemiyor. Ayni apartmanda oturmak en büyük hayali gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?