Eşimin ailesi ile aynı apartmanda oturmalı mıyım?

Sizce ne yapmalı?

• Kayinpederinin ev teklifini kabul et

• Bu teklifi asla kabul etme

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de gerekirse borcun altina girerim diye düşünüyorum ama acaba cok mantikli bir teklif de ben mi duygusal hareket edip red eddiyorum diye bu konuyu açtım. Gelen yorumlara göre benim korkmam gayet doğalmış :)

Ben de gerekirse borcun altina girerim diye düşünüyorum ama acaba cok mantikli bir teklif de ben mi duygusal hareket edip red eddiyorum diye bu konuyu açtım. Gelen yorumlara göre benim korkmam gayet doğalmış :)

Valla borç bir şekilde ödenir.
Fakat huzur bir kaçtımı önce Eş kişisinden başlar hergün anne baba konusu kafanızı talan eder.
Yarın bir gün kb kv böyle yaptı diye konu açmanız muhtemel.

aradaki saygıyı ve mesafeyi bozmamak adına kabul etme. eşin ne düşünüyor. eşyaların uymazsa fazla olanı elden çıkarırsın, eve göre düzersin bunu sorun etme

evet diyecektim ama yatılı misafir i okuduktan sonra hayır. bide kendi ev verdiği için daha rahat şlekilde yönetmeye kalkacak. kendi yağınızda kavrulun

Evet bi de bu sorun var. Bu tekliflerini nasil kibarca reddedicez... Evi beğenmedim filan demeyi düşünüyorum.

Zaten şimdi de yakınmışsınız. Olsa şimdiye çoktan problem olurdu diye düşünüyorum. Yürütüp yürütememek size bağlı. Onun için bu sorunuzun net bir cevabı da yok. Ama önyargılı da bakmamak lazim olaya. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eşim de buna yanaşmıyor Taşınıp durmak istemiyormuş. Ona göre kesin kararını ver diyor.

Burnunun dibinde istemesi bizi cok sevmelerinden. Kayinpederimin kizi yok. Ben kızı gibi oldum, bi ihtiyaclari oldugunda elimden geleni yapar, ilgilenirim. Bu kadar sevince tabi iyice yakin olmak istiyor

işte bu da diger düşünce yapim. Kafam ikiye bölünmüş durumda.

Altın dan saray da verse Hayır hayır Hayır huzur namına bişey kalmaz yine de sizin fikrinizzzzz

O zaman geçmiş olsun.
eve girişiniz olur,çıkışınız olmaz.
Sizin olur,sinirden dayanamaz gidersiniz belki.Ama o da belki.Ömür boyu çekmeyi de tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…