- Emoji Skoru
- 236
- Puanlar
- 18
Misafir gibi nasıl takılayım kayın validem yemek bile yapmıyor gelin var o yapsın diyor kızlar kesinlikle mutfağa girmiyor ... son gittiğimde girmeyeyim dedim eşim aç kaldı sinirlendi kimse yemek yapmıyor ben yapmadan
Karakterinizi sorgulamadım. Siz koca bulmayı çare olarak gösterince kötü karakter koca bulmakla mı iyileşecek, siz bu yargıya nereden vardınız, onu kastettim.
Görümcenin koca ihtiyacı sizin üzerinize vazife mi?
Bir kadının başka bir kadına "buna koca lazım" demesi sorgulanabilir.
Bu bir gercek ama gocunanlar olmuş...Koca lazım dendiğinde anladiginiz anlam sorgulamanın bence.
Aynı şeyleri kendisi de yaşadıktan sonra zaten v
Ben konu sahibine yorum Yaptım siz oradan atladiniz. Önceki mesajimda da açıkladım kendi kocasıyla uğraşmaktan azra hanıma vakti kalmaz diye.
Benim mesajimi sorgulayıp atarlanacaginiza gelinlerine yumruk sallayan görümce ile ilgili yorum yapın. Eve gelen misafire kahve vermeye gorumceye yorum yapın.
Ayrıca koca lazim demekle kötü karakterin düzeleceğini kastetmedim. Hiçbir kadını da kotulemedim. Herhangibir saygısızlık da yapmadım. Bu atar gider neden anlamadim
Bende evlenince aile oluruz diye düşünüyordum .annemden babam öyle öğrendim çünkü. Ama onlar soğuklardı .elimden ne geliyosa yaptım. Güler yüzlü oldum.ama onlar ne laf sokmaktan nede kucumsememek vazgeçmedi.bende konuşmuyorum ikisiyle de.eşimde görüşmüyo.en guzeliEşimin ailesi ve benim ailem bizden saatlerce Uzakta, eşim ve benim işimiz dolayısıyla İzmir deyiz
Eşimin ailesi beni ilk tanıştığım günden beri sevmedi. 2 görümcem var ikisinde okumuş yüksek mevkilerdeler. Küçük olanla ilk tanıştığımızda tokalaşmak için bile elini uzatmadı, evlerine ilk defa gittiğimde eşimle evlilik düşündüğümüzü açıkladığımızda ev alacağımızı da söyledik görümcelerim küsüp odadan çıkmadı.. alışacaklar dedim sevecekler dedim olmadı. Ailesinden hiçbir üye ne evlilik öncesi ne evlilik sonrası 1 kere bile aramadı. Defalarca aramama rağmen,Düğün öncesi çok tehlikeli bi hastalık atlattım hastanede kaldım arayan hiç kimse olmadı. Eşim, ailesinin soğuk insanlar olduğunu onları böyle kabul etmem gerektiğini onları değiştiremeyeceğini söylüyor (hep aynı cümleleri kürüyor) bu arada eşimi çok seviyorum ve çok severek evlendik en son bayramda gittiğimizde misafirler geldiğinde görümceme herhangi birşeyin yerini sorduğumda “yeter artık soru sorup durma “dedi bende Meryem bana neden böyle davranıyorsun ? dediğimde dişini sıkarak elini yumruk yaparak üstüme yürüdü ... bunu gören ne annesi ne ablası hiçbirşey demedi.. eşim bu konuda onunla konuştu ama tabi ki bana “yaptığı yanlış biliyorum ama Benim için onu böyle kabul eder misin dedi” ağlayacak birşey Yok dedi günlerce ağladım ve görümcemle konuşmuyorum. Şimdi eşim görümceme araba aldı onun yaşadığı şehire götürecek ısrarla sende gel dedi mecbur kabul ettim.en son ağustos ayında gördüm ve o günden sonra eşimin ailesine hiç gitmedim eşim yalnız gitti bahaneler bularak
şimdi gitmek İnan’ın hiç içime sinmiyor düşündükçe ağlayacak gibi oluyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin ...
Not görümcemin biri 38 yaşında diyetisyen evli çocuğu var
Diğeri 30 yaşında bekar mimar
Ben 26 yaşındayım hemşireyim
Arkadaşlar sanırım konuyu tam anlatamadım yorumlarda meslek sorulduğu için meslekleri buraya ekledim fakat bu sefer mesleklerle ilgili yorum yapılmaya başladı sorun meslek değil bi İnan ne meslekte olursa olsun bunlar iyi yetiştirilmekten gelir lütfen yorum yapmak için yorum yapıp beni daha fazla üzmeyin polemiğe girecek halim bile yok
Canım onlar gibi mimar yada diyetisyen değilsin, sıradan bir hemşiresin....(hemşirelik mesleğini çok kişi küçümser, hemsireydim bu nedenle bıraktım, çünkü yoruldum).....
Sen simdiden sonra okuyup doktor olsan onlar seni gene beğenmez...
Bana neden atar yaptınız, ben küçümsemiyorum hemşirelik meslegini...zira bende hemsireyim ama bu mesleğin küçümsendiğini en iyi ben bilirim...Pardonda mimarin neyi war gene bir tasaron firmanin mimarligini yapior insaat firmasinda calistim biliyorum, diyetisyen nedir elin sımariklarinla ugrasiyorlar.
Ama bir hemsire, doktor kutsal bir meslek hemsire kucumsencek bir meslek degil asla, aksine saygi duyulcak bir meslek.
Ve emin olun meslek degil herseyden once insanlik onemli bu ailede malesef o yok
Puff 1 yılda 5 kez gitmek nedir bir de allasen ??İnşallah öyle olur biz geçen yıl evlendik yılda 5 kere gitmişiz 2-3 gün kalıyoruz ah kalmalı olmasa iyi ama
Bana neden atar yaptınız, ben küçümsemiyorum hemşirelik meslegini...zira bende hemsireyim ama bu mesleğin küçümsendiğini en iyi ben bilirim...
Siz de ağzınızı açıp sen de beni seviyorsan bana bunları yaşatma diyemiyor musunuz?Evet eşimden sen çok iyisin Azra sen aileni idare edebilecek kapasitedesin. Lütfen beni seviyorsan sabret Diyor yetişme tarzımdan, küçük olmamdan ve saygımdan hep susuyorum ama İnan artık onlara gideceğini duyunca bile uyuyamıyorum 1 ay öncesinden kaygı sarıyor hadi bişey olursa eşim gider yalnız kalırsam bana nişey yapsalar kendimi nasıl savunacağım gibi delice düşünceler.
Sevmesinler boşver. Eşimin ailesi beni seviyordu. Bir olayda herşey değişti... Bırak sevmesinler. Hiç önemi yok gerçekten. Hayatta herkes kendisi için yaşıyor. Yalnız doğup yalnız ölüyoruz.Eşimin ailesi ve benim ailem bizden saatlerce Uzakta, eşim ve benim işimiz dolayısıyla İzmir deyiz
Eşimin ailesi beni ilk tanıştığım günden beri sevmedi. 2 görümcem var ikisinde okumuş yüksek mevkilerdeler. Küçük olanla ilk tanıştığımızda tokalaşmak için bile elini uzatmadı, evlerine ilk defa gittiğimde eşimle evlilik düşündüğümüzü açıkladığımızda ev alacağımızı da söyledik görümcelerim küsüp odadan çıkmadı.. alışacaklar dedim sevecekler dedim olmadı. Ailesinden hiçbir üye ne evlilik öncesi ne evlilik sonrası 1 kere bile aramadı. Defalarca aramama rağmen,Düğün öncesi çok tehlikeli bi hastalık atlattım hastanede kaldım arayan hiç kimse olmadı. Eşim, ailesinin soğuk insanlar olduğunu onları böyle kabul etmem gerektiğini onları değiştiremeyeceğini söylüyor (hep aynı cümleleri kürüyor) bu arada eşimi çok seviyorum ve çok severek evlendik en son bayramda gittiğimizde misafirler geldiğinde görümceme herhangi birşeyin yerini sorduğumda “yeter artık soru sorup durma “dedi bende Meryem bana neden böyle davranıyorsun ? dediğimde dişini sıkarak elini yumruk yaparak üstüme yürüdü ... bunu gören ne annesi ne ablası hiçbirşey demedi.. eşim bu konuda onunla konuştu ama tabi ki bana “yaptığı yanlış biliyorum ama Benim için onu böyle kabul eder misin dedi” ağlayacak birşey Yok dedi günlerce ağladım ve görümcemle konuşmuyorum. Şimdi eşim görümceme araba aldı onun yaşadığı şehire götürecek ısrarla sende gel dedi mecbur kabul ettim.en son ağustos ayında gördüm ve o günden sonra eşimin ailesine hiç gitmedim eşim yalnız gitti bahaneler bularak
şimdi gitmek İnan’ın hiç içime sinmiyor düşündükçe ağlayacak gibi oluyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin ...
Arkadaşlar sanırım konuyu tam anlatamadım yorumlarda meslek sorulduğu için meslekleri buraya ekledim fakat bu sefer mesleklerle ilgili yorum yapılmaya başladı sorun meslek değil bi İnan ne meslekte olursa olsun bunlar iyi yetiştirilmekten gelir lütfen yorum yapmak için yorum yapıp beni daha fazla üzmeyin polemiğe girecek halim bile yok
Ay sagolun beni doğru anlamissiniz. Arada kıskançlık olmasa bu kadar cirkinlesmez hiç kimse. Bir de aylakliktan bunlar. Kendilerine uğraş lazım.Bu bir gercek ama gocunanlar olmuş...
Bekar görümce tehlikelidir...
Belkide konu sahibinin 26 yaşında iken abisi ile evli olmasına rağmen kendisi 30 yasinda bekar olmanın atarını yapıyordur geline...
bekar kadınların atarını erkekler kendi aralarında "isk sendromu geçiriyor" diye açıklarlar....
Siz fikrinizle ilgili şüpheye düşmeyin... çünkü yazdığınız bir gerçek...
Arkadaşlar bizim oturduğumuz şehirde onun beğendiği bi arabayı internetten görmüş parasını eşime gönderdi eşim satın aldı
Ama sizde fazla hassassınız arkadaş doğru sölemiş. Siz alttan alıp ağladıkça üstünüze daha çok gelecekler,dahada küçük görecekler gerçek bu. Sert durun ,soğuk davranıyolarsa sizde öle davranın. Aman zamanla beni severler fln diye düşünmeyin. Sevmiyolarsa kendileri bilir. Gitmeyin yanlarına eşinizde söyleyin.. ne demek üstüne yürümek?? Siz tavır koymazsanız dahada beter olurlar ve eşinizide doldurabilirler. Bende bi hemşireyim ve ben sinirlendim sizi bu yüzden küçük görmelerine siz nasıl bu kadar alttan almışsınız şaşırdım...Arkadaşım gerçekten yani özellikle üzmek için mi yorum yapıyorsunuz zaten yeterince üzgünüm... yok Müge anlıymış yok meslekmiş lütfen okumakla olmuyor bunlar bi insan istediği statü de mevki de olsun mahalle kavgası yapabiliyor bende buna şaşırdığım için paylaşıyorum sizden rica ediyorum bu tür yorumlarla üzerime gelmeyin zaten yeterince ağladım üzgünüm
Anlamış değilim mesleğin neden sorulduğunu.Eşimin ailesi ve benim ailem bizden saatlerce Uzakta, eşim ve benim işimiz dolayısıyla İzmir deyiz
Ah işte yaaa sonunda beni anlayan biri bir adımı bırak günlerce hastanede yattım bi geçmiş olsun bekledim aramadılar ben buna üzülüyorum bi beklentim YÖK sadece bir geçmiş olsun bu kadar
Şaka yollu, kız saymayı mı bilmiyorsun hani benim kahvem de, olmadı ben zaten kahve içmeyecektim canım istemiyor de imalı imalı, ya da kendin yap ve, ohhh elime sağlık, görümceminkinden güzel olmuş de lafı ortaya at, kenara çekil ve kahveni yudumla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?