Eşimin ailesi beni hiç sevmedi.

Allah'ım size kolaylık versin iyilerle karşılaştırsın amin kocana da ısrar ederse gidelim diye gidin izahda edin "bana kötü davranmazlarsa seninle giderim" fazlada ev işi şu bu karışmayın derim ne zaman insan gibi olurlarsa sende onlara öyle muamele edersin ben napcan kardeş ya bu deveyi ( deve derken huyu kötü)olan gütcen yada bu diyardan gidecen

Tamam iste siz olmazsaniz mecbur yaparlar.
Ve mumkunse eşinizde diş cikarsin onlara sizinle ilgili.
Karimin ustune yuruyorsunuz gelmiyor.
Ona yapilan hareket bana yapilmis sayilir, en sonunda bende mi gelmiyim deesin bak.

Benim sevdigim insana saygi duyun vs dese ve tepkisini koysa kiskanclik falan kalmaz kardesini kaybetme korkusu girer iclerine.

Ama.esinizde ilimli ilimli konusuyorsa uyarirken bile, yuz buluyordur onlarda.

Bu bir gerçek , bekar veya sürekli annesine gelip giden gorumceler tehlikeli oluyor.

Bu bir gercek ama gocunanlar olmuş...

Bekar görümce tehlikelidir...

Belkide konu sahibinin 26 yaşında iken abisi ile evli olmasına rağmen kendisi 30 yasinda bekar olmanın atarını yapıyordur geline...

bekar kadınların atarını erkekler kendi aralarında "isk sendromu geçiriyor" diye açıklarlar....

Siz fikrinizle ilgili şüpheye düşmeyin... çünkü yazdığınız bir gerçek...

Bende evlenince aile oluruz diye düşünüyordum .annemden babam öyle öğrendim çünkü. Ama onlar soğuklardı .elimden ne geliyosa yaptım. Güler yüzlü oldum.ama onlar ne laf sokmaktan nede kucumsememek vazgeçmedi.bende konuşmuyorum ikisiyle de.eşimde görüşmüyo.en guzeli

Pardonda mimarin neyi war gene bir tasaron firmanin mimarligini yapior insaat firmasinda calistim biliyorum, diyetisyen nedir elin sımariklarinla ugrasiyorlar.

Ama bir hemsire, doktor kutsal bir meslek hemsire kucumsencek bir meslek degil asla, aksine saygi duyulcak bir meslek.

Ve emin olun meslek degil herseyden once insanlik onemli bu ailede malesef o yok

Bana neden atar yaptınız, ben küçümsemiyorum hemşirelik meslegini...zira bende hemsireyim ama bu mesleğin küçümsendiğini en iyi ben bilirim...

Ben şahsen sadece eşini suçlu buldum.
Demek ki eşin erkek olup kendinize gelin o artık benim karım onu yok sayan beni de yok sayar.
Ona böyle davranırsanız beni de kaybedersiniz diyemedi mi ??
Gözünün önünde ağlayıp kirilmissiniz hiçbir şey yapmamış.
Ben şahsen böyle bi adama kocam deyip koluma takmazdım.
Hayat boyu ezileceksiniz malesef.
Çocuk olunca size benzemesi bile suç olacak lohusaliginiz falan zehir olacak mesela.
Keşke en baştan tavrinizi koyup gerekirse ayrilsaydiniz.
Eşinizi istediğiniz kadar sevin bu sorun oldukça zamanla soğursunuz esinizi doldururlar pasif bi tip çünkü.

İnşallah öyle olur biz geçen yıl evlendik yılda 5 kere gitmişiz 2-3 gün kalıyoruz ah kalmalı olmasa iyi ama
Puff 1 yılda 5 kez gitmek nedir bir de allasen ??
Herhalde sorunlu olmasanız her ay gideceksiniz?
Vallahi ben olsam yüzüme hasret bırakırdım evime de asla sokmazdım bama saygı gostermeyenleri.
Asla adimimi atmazdım.

Bana neden atar yaptınız, ben küçümsemiyorum hemşirelik meslegini...zira bende hemsireyim ama bu mesleğin küçümsendiğini en iyi ben bilirim...

Size atar yapmiyorum, aileye yapiyorum ve kucumseyenlere,
Ne guzel kutsal.bir meslektesiniz ve asla soyleyenlere kulak asmayin.

Siz de ağzınızı açıp sen de beni seviyorsan bana bunları yaşatma diyemiyor musunuz?
Bana saygı gösterilmiyor orada gitmiyorum ısrar etme diyemiyor musunuz?
Neden hep eşinizin istediği oluyor?
Onlar bu kız küçük onu ezmeyelim saygı gösterelim demiyorlar ama !

Sevmesinler boşver. Eşimin ailesi beni seviyordu. Bir olayda herşey değişti... Bırak sevmesinler. Hiç önemi yok gerçekten. Hayatta herkes kendisi için yaşıyor. Yalnız doğup yalnız ölüyoruz.

Ay sagolun beni doğru anlamissiniz. Arada kıskançlık olmasa bu kadar cirkinlesmez hiç kimse. Bir de aylakliktan bunlar. Kendilerine uğraş lazım.

Gitsin ailesine soğuk davransın , sizi aralarına almayan onlar ama suçlu olan siz misiniz ? K. Bakmayın onlar soğuk insan değiller. Onlar okumayla adam olmayıp eşekliği baki kalanlardan. Uzak durun evlerine adım atmayın. Eşiniz de sizi bu şekilde kabul etsin etmiyorsa sizi ailesine kabul ettirsin.

Ama sizde fazla hassassınız arkadaş doğru sölemiş. Siz alttan alıp ağladıkça üstünüze daha çok gelecekler,dahada küçük görecekler gerçek bu. Sert durun ,soğuk davranıyolarsa sizde öle davranın. Aman zamanla beni severler fln diye düşünmeyin. Sevmiyolarsa kendileri bilir. Gitmeyin yanlarına eşinizde söyleyin.. ne demek üstüne yürümek?? Siz tavır koymazsanız dahada beter olurlar ve eşinizide doldurabilirler. Bende bi hemşireyim ve ben sinirlendim sizi bu yüzden küçük görmelerine siz nasıl bu kadar alttan almışsınız şaşırdım...

Anlamış değilim mesleğin neden sorulduğunu.
Neyse mevzu sizin onları kafanıza takmayıp sizi insan yerine koymuyorsa sizde koymayın hatta görmezden gelin. Gitmeyin görüşmeyin bu kadar basit. Sizi sevmeyen insanlara kendinizi sevdirmeye uğraşmayın. Eşiniz arayı bulamıyorsa görüştürmesin. Bence konuşun görüşmek istemediğinizi söyleyin.

Ah işte yaaa sonunda beni anlayan biri bir adımı bırak günlerce hastanede yattım bi geçmiş olsun bekledim aramadılar ben buna üzülüyorum bi beklentim YÖK sadece bir geçmiş olsun bu kadar

bak güzelim... aynı benim durumumdasın.ben sünni eşim alevi diye beni hiççççç istemediler. evet, istemeye gelindi,
söz nişan vs. yapıldı ama sadece babası ve abisi ile yengesi geldiler ve ben düğünüme kadar hiçbir ablası ile tanışmadım keşke de öyle kalsaydı....5 ablası var, en küçüğü 47 yaşında...sadece biri evli, ikisi boşanmış, ikisi evde kalmış kız kuruları ki çekememekten beni kudurdular...düğünümde ki ilk tanışmamız, merhaba demediler, surat asıp oturdular....10 yıllık evliyim.....10 yılım çöp oldu.Hepsi -ki buna 3 yenge ve 4 tane 25 yaş üstü kız yeğen ve kadın gibi davranan 2 abisini ekle-nbirlik oldular.hakim bile suçluya kanıt bulamadığında şahitlere bakar değil mi? şahit varsa suç ıspatlanır.......mucadele edemedim....ben sevdim, onlar laf soktu, ben sevdim, onlar kocamı üstüme saldırttı.eşim de çogunluğa uydu çünkü ailesiyle aynı şehirdeyiz...karşı gelemedi.hep beni suçladı...eşimin yediği naneleri zaten daha önce burda paylaşmıştım.o da adam değil de işte mecburiyetten şartlarım olgunlaşana kadar katlanıyorum çünkü çocuklarım küçük.şu an yeni bir hayata yalnız atılamam....özetle olmadı gülüm.sevmeyen sevmez....ben de hepsinin ağzına tü........şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum.evime de almıyorum.yazın tatilden döndüğümde evde bir sürü büyülü nesne gördüm.eskiden olsa eşimin korkusundan susardım.açtım o pislik görümceye, ağzıma geleni saydım.dedim ki derdiniz bu sünepe oğlunuzsa alın, ondan da kurtulayım sizden de Allah ın cezaları...neyse, ben de günümü bekliyorum...Ama sakın sevmelerini bekleme...ha, ben de eşi olacak adam da öğretmeniz.ailem doktor öğretmen dolu.onunki sadece biri okumuş.köyden h-gelmişler.yani, statü deseniz altta falan asla değiliz de karşımızdakiler insan değil..

Son düzenleme:
Çok iyi niyetli davranmışsınız iyi sabretmişsiniz valla. Ah benim elime düşecekti yanmıştı
Kafanıza takmayın selam selam kalın o kadar. Sanırım bi rahatsızlıkları var psikolojik olarak yoksa hareketleri hic normal değil. Anlamadığım eşiniz neden görümcenize araç alıyor? Eşiniz mi ödedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…