Eşimin ailesi beni hiç sevmedi.

Bende bunu anlamıyorum arkadaşım
Ben uzaktan geldiğimde annem onlarca çeşit hazırlar
Benim için yapmıyorsan oğlun için yap
5 saatlik yoldan geliyoruz evde ekmek bile yok
Eşim sinirleniyor acıktım gir bişeyler yap diyor
Artık ben bisküvi poğaçacı ne varsa çantama atıyorum yiyorum köşede ben aç değilim diyorum.
Ya bi çorba yapmış olsa ben yine gider başka yemek yaparım ama insanda az incelik olur insan ele yapar kendi oğluna gelinine yapmıyor...
Vallahi çekilecek çilem varmış

Siz sehirdisindan gidiyorsunuz değilmi. Kocani işle el altından. Okadar yoldan geldik bi çorba yapsaydı bari de. Sende yanında basit bi börek falan gotur.
Canım aynen öyle yapıyorum eşimde biliyor artık yolda yiyoruz ya da annesini arıyor açım bişeyler hazırla diyor ben tanında poğaça yapıp götürüyorum zaten kayınvalidem o kadar pis ki onu anlatmak için ayrı bi konu açmak gerekir hayretlere düşersiniz en son yaptığı mercimeğin kavınızın baktım sadece güvenden oluşuyordu çorbanın içinde pişmiş güveler anlattıkça midem bulanıyor iğrenç insanlar

Canım hemşireyim eşim doktor

Iiiyyyykkkk. Sen evden goturecen yapacak baska bir seyin yok.
Ve kesinlikle onlara laf atma. Kocan yanindayken nasılsınız de o kadar. Kocan gidince çekil kosene otur. Senibegitim durumun ne? Calisiyormusun. Calismiyorssancalis derim.
Gorumcenler çalışıyor mu?

Hahah çok güldüm valla ne yalan söyleyim kız beni korkutuyor yani gerçekten bi kaç kere rüyamda beni dövdüğünü gördüm ...ona laf vursam üstüme atlar gibi o potansiyelde

Canım çalışıyorum hemşireyim

Eşinin tepkisi aslında onlara anladığım kadarıyla. Bunlar birşey yapamamış bari sen yap da karnımızı doyuralım hanım minvalinde? Eğer böyleyse daha iyi oğlu da görmüş olur yüzlerini. 1 gider 2 gider 3.’de eşin de gitmek istemez.

Canım evet ulaşılmaz meslekler değiller ama ikisinde yaşadığı şehirde gerçekten en iyileri diyebilirim çok fazla müşterileri var ve çok tanınıyorlar

İnşallah öyle olur biz geçen yıl evlendik yılda 5 kere gitmişiz 2-3 gün kalıyoruz ah kalmalı olmasa iyi ama

Aglama eşini kendine çek, ısındır.Hep yanında ol yalnız bırakma eşini de. Onlar konuşmadan konuşma. Onlar ne yapıyorsa aynını yap.

Eşinle azcık aranı açık görsünler doldururlar inanki.

Aglama eşini kendine çek, ısındır.Hep yanında ol yalnız bırakma eşini de. Onlar konuşmadan konuşma. Onlar ne yapıyorsa aynını yap.

Eşinle azcık aranı açık görsünler doldururlar inanki.
Eşim benim sakin kalmamı çok istiyor yani görümcemden birime laf vursam yüzünü eğsem hemen tartışıyor Benin’le öyle durma telefonla oynama sohbet et diye

Canım çalışıyorum hemşireyim
Eee ne guzel ışte. Bu kızlar sana neden büyüklük tasliyorlar anlamadım. Sen de onlardan aşağı kalır değilsin.
Hiç adam yerine koyma seni saymayani. Ve sana tavsiye sakin eşine sikayetlenme. Aynı hayatı ben yaptim sen yapma. Bırak ailesi seni şikayet etsin. Otur kosende. Benimkilere uzun sure gitmeyince kıymete bindim. Kocama sikayet etmeyi birakinca huzur buldum. oda şöyle oldu ben dirdirci kadın olmaktan çıktım.
Ve gercekten ama gerçekten yok saydım görümce ve kaynanayi. Simdi ikisi de beni cok seviyor. Ya da öyle görünüyorlar.

Görüşmeyin. Çok mu şart ben anlamıyorum ki beni insan yerine koymayanları ben neden insan yerine koyayım? Niye inatla kendinizi beğendirmeye çalışıyorsunuz, kaç kuruşluk insanlar sanki? Söyleyin eşinize "Saygı görmediğim yerde durmak istemiyorum" diye, gitmeyin evlerine falan. Eşiniz çok istiyorsa kendisi tek başına gitsin görüşsün, arabayı da gitsin kendisi versin. Böyle saçma şey olmaz yani ne statüde olurlarsa olsunlar insan değiller. Durduk yere kimse kimseye böyle davranmaz, ailecek sorunlular mı başka bir durum mu var ben anlamadım yani.

Eşim benim sakin kalmamı çok istiyor yani görümcemden birime laf vursam yüzünü eğsem hemen tartışıyor Benin’le öyle durma telefonla oynama sohbet et diye
Onlarla görüşecegin ne kadar ki zaten. Bunları düşün. Eşinle hep mutlu görün. Bir süre sonra bakacaklar ki kardeşi de eşine çok çok düşkün araları da çok iyi pes edecekler.

Bende de öyle küçük görümce var. Her görüştügümüzde kocasını bırakır eşime yapışırdı. Tamam kardeşsin ama biraz görgü lazım degil mi? Ama fesat işte bazısı. Ben de aglar üzülür bir kenarda kalırdım öyle. Şimdi herşeye atlıyorum. Eşimi pohpohluyorum. Artık kendisi köşe bucak kaçar oldu. İstediklerini verme onlara

Eşin destek değil gibi görünüyor ne yazık ki. Eğer dolduruşa gelecek bi yapısı yoksa hiç gitme daha iyi nedenlerini çok iyi biliyor hesap soracak bi vaziyet yok.

Karşılık verebilecek bi karakterin olsa kana kan dişe diş de git savaş derdim ama bu olaylar önce seni sonra evliliğini yıpratır.

Evet dışarsan bende böyle okusam muhakak bi sıkıntı olması lazım derim. Fakat Yok anlattıklarım sıkında benim onlara yaptığım hiçbirşey yok.. en çok da bunu üzülüyorum.

Burada tek suçlu eşiniz. Olmuyorsa olmuyor, zorlamanın anlamı ne ?

Sizde ağlamayı bırakın artık. Gidin , dimdik durun ve evinize geri dönün.

Doktor oğullarının yanına seni layık görmemişler güzelim...başka açıklaması yok
Layık göremeyecek bi durum yok bende çalışıp paramı kazanıyorum Şuana kadar da eşimden kuruş almadım..ne zannettiler bilmiyorum ama oğulları sevip evlendiyse kabul etmek zorundalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…