Bende bunu anlamıyorum arkadaşımSen yokken napıyorlarmış? Birbirlerini mi yiyorlarmış? Arkadaş nasıl insanlar var ya. İşin garibi sokakta otobüste falan yanımızda dolaşıyor bu tipler.
Zor farkındayım ama bu kadar düşmanının olduğu yerde eşini karşına almamalısın eğer evliliğinin devam etmesini istiyorsan. Yaşadığın şartlara göre durumu idare etmelisin. Çok çok bir çorba yap koy önlerine madem bilemedim ki.
Canım aynen öyle yapıyorum eşimde biliyor artık yolda yiyoruz ya da annesini arıyor açım bişeyler hazırla diyor ben tanında poğaça yapıp götürüyorum zaten kayınvalidem o kadar pis ki onu anlatmak için ayrı bi konu açmak gerekir hayretlere düşersiniz en son yaptığı mercimeğin kavınızın baktım sadece güvenden oluşuyordu çorbanın içinde pişmiş güveler anlattıkça midem bulanıyor iğrenç insanlarSiz sehirdisindan gidiyorsunuz değilmi. Kocani işle el altından. Okadar yoldan geldik bi çorba yapsaydı bari de. Sende yanında basit bi börek falan gotur.
Canım hemşireyim eşim doktorSen 26 yasindasin ama meslegini yazmamissin? Ayrica esin ne is yapiyor o da onemli? Bana statuyle alakali bi durum gibi geldi. Sanki seni ailelerine yakistiramamis gibi hissettim. Gerci ddiyetisyen ve mimar olmak da ne derece statusel tartislir? Hani ceo olursun, profesor olursun, docent olursun eyvallah dirsek curutmus derdim de. Sonucta 4 yillik lisans mezuniyetini artik cogu kisi aliyor. Bence kendilerini bi ... sanmalarina izin vermemelisin.
Hahah çok güldüm valla ne yalan söyleyim kız beni korkutuyor yani gerçekten bi kaç kere rüyamda beni dövdüğünü gördüm ...ona laf vursam üstüme atlar gibi o potansiyeldeŞaka yollu, kız saymayı mı bilmiyorsun hani benim kahvem de, olmadı ben zaten kahve içmeyecektim canım istemiyor de imalı imalı, ya da kendin yap ve, ohhh elime sağlık, görümceminkinden güzel olmuş de lafı ortaya at, kenara çekil ve kahveni yudumla :)
Canım çalışıyorum hemşireyimIiiyyyykkkk. Sen evden goturecen yapacak baska bir seyin yok.
Ve kesinlikle onlara laf atma. Kocan yanindayken nasılsınız de o kadar. Kocan gidince çekil kosene otur. Senibegitim durumun ne? Calisiyormusun. Calismiyorssancalis derim.
Gorumcenler çalışıyor mu?
Bende bunu anlamıyorum arkadaşım
Ben uzaktan geldiğimde annem onlarca çeşit hazırlar
Benim için yapmıyorsan oğlun için yap
5 saatlik yoldan geliyoruz evde ekmek bile yok
Eşim sinirleniyor acıktım gir bişeyler yap diyor
Artık ben bisküvi poğaçacı ne varsa çantama atıyorum yiyorum köşede ben aç değilim diyorum.
Ya bi çorba yapmış olsa ben yine gider başka yemek yaparım ama insanda az incelik olur insan ele yapar kendi oğluna gelinine yapmıyor...
Vallahi çekilecek çilem varmış
Canım evet ulaşılmaz meslekler değiller ama ikisinde yaşadığı şehirde gerçekten en iyileri diyebilirim çok fazla müşterileri var ve çok tanınıyorlarSen 26 yasindasin ama meslegini yazmamissin? Ayrica esin ne is yapiyor o da onemli? Bana statuyle alakali bi durum gibi geldi. Sanki seni ailelerine yakistiramamis gibi hissettim. Gerci ddiyetisyen ve mimar olmak da ne derece statusel tartislir? Hani ceo olursun, profesor olursun, docent olursun eyvallah dirsek curutmus derdim de. Sonucta 4 yillik lisans mezuniyetini artik cogu kisi aliyor. Bence kendilerini bi ... sanmalarina izin vermemelisin.
İnşallah öyle olur biz geçen yıl evlendik yılda 5 kere gitmişiz 2-3 gün kalıyoruz ah kalmalı olmasa iyi amaEşinin tepkisi aslında onlara anladığım kadarıyla. Bunlar birşey yapamamış bari sen yap da karnımızı doyuralım hanım minvalinde? Eğer böyleyse daha iyi oğlu da görmüş olur yüzlerini. 1 gider 2 gider 3.’de eşin de gitmek istemez.
Eşim benim sakin kalmamı çok istiyor yani görümcemden birime laf vursam yüzünü eğsem hemen tartışıyor Benin’le öyle durma telefonla oynama sohbet et diyeAglama eşini kendine çek, ısındır.Hep yanında ol yalnız bırakma eşini de. Onlar konuşmadan konuşma. Onlar ne yapıyorsa aynını yap.
Eşinle azcık aranı açık görsünler doldururlar inanki.
Eee ne guzel ışte. Bu kızlar sana neden büyüklük tasliyorlar anlamadım. Sen de onlardan aşağı kalır değilsin.Canım çalışıyorum hemşireyim
Onlarla görüşecegin ne kadar ki zaten. Bunları düşün. Eşinle hep mutlu görün. Bir süre sonra bakacaklar ki kardeşi de eşine çok çok düşkün araları da çok iyi pes edecekler.Eşim benim sakin kalmamı çok istiyor yani görümcemden birime laf vursam yüzünü eğsem hemen tartışıyor Benin’le öyle durma telefonla oynama sohbet et diye
Evet dışarsan bende böyle okusam muhakak bi sıkıntı olması lazım derim. Fakat Yok anlattıklarım sıkında benim onlara yaptığım hiçbirşey yok.. en çok da bunu üzülüyorum.Görüşmeyin. Çok mu şart ben anlamıyorum ki beni insan yerine koymayanları ben neden insan yerine koyayım? Niye inatla kendinizi beğendirmeye çalışıyorsunuz, kaç kuruşluk insanlar sanki? Söyleyin eşinize "Saygı görmediğim yerde durmak istemiyorum" diye, gitmeyin evlerine falan. Eşiniz çok istiyorsa kendisi tek başına gitsin görüşsün, arabayı da gitsin kendisi versin. Böyle saçma şey olmaz yani ne statüde olurlarsa olsunlar insan değiller. Durduk yere kimse kimseye böyle davranmaz, ailecek sorunlular mı başka bir durum mu var ben anlamadım yani.
Ah canim....onlar senin mesleğini küçümsüyor....Canım hemşireyim eşim doktor
Ben sadece ağladım hayatımda hiçkimseden böyle bi tepki almamıştım ne yapacağını bilemedim hala unutamıyorum içimde kaldı... eşimle defalarca bu konudan kavga ettik hep olayı açık bana bunu yaptılar deyip ağlamaya başlıyordum neyse ki aradan aylar geçti ve görmedim çok şükür. Üstüne üstlük eşim yılbaşı da bana hiç sormadan yanımda görümcemi arayıp gelsene bize beraber geçirelim diyor... bunu nasıl diyebiliyor eşime de artık kızıyorum artık çık bunaldım
Layık göremeyecek bi durum yok bende çalışıp paramı kazanıyorum Şuana kadar da eşimden kuruş almadım..ne zannettiler bilmiyorum ama oğulları sevip evlendiyse kabul etmek zorundalarDoktor oğullarının yanına seni layık görmemişler güzelim...başka açıklaması yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?