Eşimin adına çocuk doğum kağıdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi sizi anlayamıyorum, gelen belgede esinizi aklayan bir cümle yazmıyor almancaniz yeterli değilse bir bilene sorun bence çünkü ben okuduğumdan sizin anladığınız şeyi anlayamıyorum.
ayyy ne yazıyor merak ettimmm

Belgede ne yazdığını merak eden arkadaşlar için amme hizmeti olarak googledan çevirisini yaptım:
evet ben de orjınal belgeyi gönderdiğimiz için kusura bakmayın diyor. başkasının doğum belgesini size gönderdik demiyor. ama konu sahibi sorun görmüyor. sorun yok o zaman.

Konunun basligi bile esim adina gelen diye basliyor, neyse yahu.
Eşimin adına mektup geldi de doğum belgesinde adı yok familienkassede adı var. Doğum belgesinde baba adı kısmı zaten hiç yoktu.

Yazı bana yeterli gelmedi. Sanki anneye göndermeleri gerekiyordu da yanlışlıkla babaya gönderdikleri için özür diliyor gibiler.

Eşinizle gidip üstüne kayıtlı çocuk olup olmadığını görebileceğiniz bir kurum var mı? Bebeğiniz biraz iyileşince ilk iş bunu yapın bence. Yani adam geçmişte aldattığı için söylüyorum bunu.

O kağıtta zaten eşimin adı yazmıyordu. Doğum belgesinde sadece çocuğun adı ve anne adı yazıyordu.
İnsanların inanmaması normal değil mi? Daha ilk mesajınızda eşim adına kayıtlı bir çocuk var yazdınız. Mektupta eşimin adı yazmıyor diye şu an söylüyorsunuz. İnsanların inanmaması gayet normal.

Eşimin adına kindergeld (çocuk parası) belgesi var ekte orijinal doğum kağıdını size iade ediyoruz, evrakı elektronik olarak kaydettik diye. Ekte eşimin adına kayıtlı 28 Kasımda doğan bir çocuk var.
Bakın bunlar sizin cümleleriniz

Sağol ya gerçekten.

Doğum kağıdında baba adı yazmıyor. Yani sadece anne adı ve çocuk adı var. İşte doğum yeri saati tarihi falan. Familienkasseye gitti şimdi eşim.
Bu da benim cümlem

Konunun linkini kaydettim,bir daha bana “auuuvv be ne relax kadınsın” diyenlere çıkarıp okutucam arkadaşlar haberiniz ola.
Tamam arkadaşlar ben rahatım bana göre sorun yok çözüldü. Sizin başınıza gelirse siz rahat olmayıverirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…