- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 31
E tamam işte gönderdikleri belge doğum belgesinin orijinaliydi. Size gönderiyoruz elektronik ortama kaydettik yazıyordu.Yalniz bu karisiklik degil, orjinal belgelerin size gönderilmesi yanlış olmus falan diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E tamam işte gönderdikleri belge doğum belgesinin orijinaliydi. Size gönderiyoruz elektronik ortama kaydettik yazıyordu.Yalniz bu karisiklik degil, orjinal belgelerin size gönderilmesi yanlış olmus falan diyor
Biz daha geçen bu konuyu konuştuk evde Almanya’da da bisey gizlenmez ya eve kağıt geliyor her şeyde demiştik karşıma konu çıktı. Yanlışlık olduğunu pek sanmıyorumAcikcasi ben de.. Yanlislik olmus veya olmamis once bi caydanligi tavayi bilmem neyi gecir kafasina hem bedavadan sebep iste, sakayi farkli konularda yaparsin
Umarım bizim düşündüğümüz gibi olmaz. Çok da üslubu düzgün birisiniz belli ki normalde de düzgün bir insansınız. Böyle bir durumla sınanmazsanız inşallahBunu annem de dedi. Oraya geldiği tarihten itibaren hesaplayınca çocuğun doğum tarihi tutuyor dedi
Anne kim yağnii?E tamam işte gönderdikleri belge doğum belgesinin orijinaliydi. Size gönderiyoruz elektronik ortama kaydettik yazıyordu.
Anlamadım. Başkasının çocuğunun orijinal doğum belgesini bize göndermişler. Ne öğrenmek istiyorsunuz anlamıyorum.Anne kim yağnii?
TamamAnlamadım. Başkasının çocuğunun orijinal doğum belgesini bize göndermişler. Ne öğrenmek istiyorsunuz anlamıyorum.
Sınanmayacakmışım. Belli oldu. Teşekkürler ederimUmarım bizim düşündüğümüz gibi olmaz. Çok da üslubu düzgün birisiniz belli ki normalde de düzgün bir insansınız. Böyle bir durumla sınanmazsanız inşallah
Türkçesi nedir? Yani başka birinin kağıdı mı size gelmiş?Karışıklık olmuş.
Ay iyi ya çok şükür bununla geçmiş olsunSınanmayacakmışım. Belli oldu. Teşekkürler ederim
Merhaba,
Biz Almanya’da yaşıyoruz ve burada tüm resmi evraklar mektupla geliyor. Bugün eşim işten geldi 2 zarf gelmiş bize. Biri postbank diğeri familienkasse ( aile kasası). Familienkasse mektubunu açtım. Eşimin adına kindergeld (çocuk parası) belgesi var ekte orijinal doğum kağıdını size iade ediyoruz, evrakı elektronik olarak kaydettik diye. Ekte eşimin adına kayıtlı 28 Kasımda doğan bir çocuk var. Şok oldum. Evrakta yanlışlık olmuştur diye düşünüyorum ama kafam karıştı. Eşimin üstüne de gittim şakaya da vurdum ama bilmiyorum. Sizce gerçekten başkasından çocuk yapmış olabilir mi ya? Bunu sorarken bile saçmalama diyorum kendime ama. Ne bileyim.
Hanımefendi ne desem yok öyle olmaz diyorsunuz. İlk mektupta size doğum belgenizin orjinalini geri yolluyoruz elektronik ortama kaydettik yazıyordu. Ekte de baya orijinal ıslak imzalı kaşeli doğum belgesi vardı. Hatta ikiye katlanmış açılmış izi bile vardı. Eşim bu mektupla gitti cevaben bu yazıyı vermişler. Memur daha ne versin ki? Ben bi karışıklık olduğuna inanıyorum. Teşekkür ederim şu ana kadarki yorumlarınız için.Orada sizi supheden kurtaracak, suphelendiginiz konu ile ilgili bir sey yazmiyor ama siz bilirsiniz.
Kimsenin orjinal dogum belgesimi nedir kimseye gitmez ayrica.
O kağıtta zaten eşimin adı yazmıyordu. Doğum belgesinde sadece çocuğun adı ve anne adı yazıyordu.Diyelim ki geldi, o kagitta da eşinizin adi yazmaz, dogum belgesinin sahibinin adi yazar, olsa olsa adres yanlisligi olurdu.
Böyle bir yanlışlık oralarda mümkün mü gerçektenMerhaba,
Biz Almanya’da yaşıyoruz ve burada tüm resmi evraklar mektupla geliyor. Bugün eşim işten geldi 2 zarf gelmiş bize. Biri postbank diğeri familienkasse ( aile kasası). Familienkasse mektubunu açtım. Eşimin adına kindergeld (çocuk parası) belgesi var ekte orijinal doğum kağıdını size iade ediyoruz, evrakı elektronik olarak kaydettik diye. Ekte eşimin adına kayıtlı 28 Kasımda doğan bir çocuk var. Şok oldum. Evrakta yanlışlık olmuştur diye düşünüyorum ama kafam karıştı. Eşimin üstüne de gittim şakaya da vurdum ama bilmiyorum. Sizce gerçekten başkasından çocuk yapmış olabilir mi ya? Bunu sorarken bile saçmalama diyorum kendime ama. Ne bileyim.
Ne yazıyo ne yazıyooooHanımefendi sizi anlayamıyorum, gelen belgede esinizi aklayan bir cümle yazmıyor almancaniz yeterli değilse bir bilene sorun bence çünkü ben okuduğumdan sizin anladığınız şeyi anlayamıyorum.