Eşimin adına çocuk doğum kağıdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Almanya gibi bürokrasinin çok olduğu, işlemlerin uzun sürdüğü Bi ülkede doğum belgesinin karışacağını sanmıyorum.

Çok sakinsiniz ya. Ben ki en ufak şeyde deliren Bi hatunum. Çok çok az sakinliğinizden alabilir miyim?

Şakaya vurulacak konular listenizde bu kaçıncı sıradaydı merak ettim. Adam gelip birini öldürdüm cesedi de arabada dese yine şakaya vuracak gibi bir haliniz var da. İlk anlattığınız şekliyle adamın üstüne yürüdüğünüz değil soru sorduğunuz anlaşılıyor, tepki alınca üstüne yürüdüme dönmüş konu :)

Getireceği belgeye de fazla güveniyorsunuz, 2 dakikada size çatır çutur belge hazırlayacak onlarca kişi var dışarıda.

Valla konunun sonucunu heyecanla bekliyorum, konu sahibinin tepkisini de.

Karışıklık olmuş.

Eklentiler

• IMG_3012.jpeg
    100,8 KB · Görüntüleme: 190
Kocası dönünce beni etiketleyin. Kağıdı bizle paylaş bakalım özel yerleri kapayıp da konu sahibi. Belki uyduruk bi şey getircek seni kandırmaya bi bilgisayarda düzenleyip ayık ol. Bak alamancı dolu bura.
Kağıt getirdim derse de yalan zaten, ha randevusuz falan gitmiş okey ama, asla eline oradan kagit vermezler, verilecek bir sey varsa canlari istedigi zaman 5-6 hafta icerisinde gonderirler:)

Ben hata olacagini sanmiyorum ya.Yanlışlıkla adama niye çocuk belgesi gelsin.Belkide vardır evlilik dışı çocugu.Babalik vermiş yani belgede gelmiş.
Karışıklık neden olurki acaba.

Kağıt getirdim derse de yalan zaten, ha randevusuz falan gitmiş okey ama, asla eline oradan kagit vermezler, verilecek bir sey varsa canlari istedigi zaman 5-6 hafta icerisinde gonderirler:)
Verdiler kağıt.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…