Şunu niye aşamıyoruz
Doğum kağıdında baba adı yazmıyor. Yani sadece anne adı ve çocuk adı var. İşte doğum yeri saati tarihi falan. Familienkasseye gitti şimdi eşim.
Fazla rahatsınız,hele ki aldatılma geçmişi olan bir kadın için. Kendinize acıyın biraz,enayi yerine konmayın arkadaşım. Yoksa bize ne sizin sadakatsiz kocanızın üzerine kayıtlı olan çocuktan?Tamam arkadaşlar ben rahatım bana göre sorun yok çözüldü. Sizin başınıza gelirse siz rahat olmayıverirsiniz.
Hanımefendi sorun nasıl çözüldü ya? Mektupta sorunun cozuldugune dair bir şey yazmıyor.Tamam arkadaşlar ben rahatım bana göre sorun yok çözüldü. Sizin başınıza gelirse siz rahat olmayıverirsiniz.
Baba adı yazsın emmi adı yazsın neyse valla denmedi mi bize eşimin adına çocuk parası var ekte de 28 kasımlı çocuk Alla allaaaaaaDoğum kağıdında baba adı yazmıyorsa o çocuk nasıl bu adamın üzerne kayıtlı olabiliyor yahu beynim yandı?
Üstüme gelindikten sonra mı 1. Sayfada 2. Mi 3. Mesajım mı ne? Bence siz psikolojik tedavi alın aşırı paranoyak davranıyorsunuz.Üstünüze gelindikten sonra yazdiginiz cumleniz o. Bir dediginiz digerini tutmuyor ki.
Değil zaten. Sadece başkasının çocuğunun doğum belgesini yanlışlıkla bize postalamışlar.Doğum kağıdında baba adı yazmıyorsa o çocuk nasıl bu adamın üzerne kayıtlı olabiliyor yahu beynim yandı?
Bence anneye yollayacakları kağıdı babaya yollamışlar. Diledikleri özürde de bu yazıyor. Almanya gibi yerde böyle bir hata yapılmaz arkadaşım. Eşiniz de sizi daha önceden aldatmış zaten. Neyine nasıl güvenebiliyorsunuz şaşırdım sadeceDeğil zaten. Sadece başkasının çocuğunun doğum belgesini yanlışlıkla bize postalamışlar.
Konu sahibi tatmin olmusOrada sizi supheden kurtaracak, suphelendiginiz konu ile ilgili bir sey yazmiyor ama siz bilirsiniz.
Kimsenin orjinal dogum belgesimi nedir kimseye gitmez ayrica.
Kocanizin foyasini ortaya cikardigimiz icin ozur dileriz demicekler tabi almanlar kibar insanlarAy bende Almancasina baktım, orjinal dokümanı gönderdikleri için özür dileniyor, evraklar hatalı gönderildiği için değil. Neyse konu sahibi tatmin olmuş, bize susmak düşer
Almanlar mi kibar insanlarKocanizin foyasini ortaya cikardigimiz icin ozur dileriz demicekler tabi almanlar kibar insanlar
Neyimizi gordun gayet kibarizAlmanlar mi kibar insanlare tabi bu adam masumsa adamlara da kibar diyebiliriz aynı şey
Helga akillarini alir.Şu rahatlık biz de olsa güllük gülistanlık olurdu ortalıkAyrıca eşinizin çocuğu var ise isterseniz görmeyin duymayın paşa paşa sahip çıkacak o çocuk sizin göz kapatmanız ile ortadan yok olmayacak babalığını yapacak. Helgayla da görüşecek
Eski mesajı silip tekrar bakayım dedim, ben mi yanlış anladım hani bayadir Almanca kullanmıyorum. Ama yok yani, sadece orjinal evrak gönderimi için özür dilemişler. Üzüldüm ama...Kocanizin foyasini ortaya cikardigimiz icin ozur dileriz demicekler tabi almanlar kibar insanlar
Üzülmesi gereken Üzülmüyor bosversene kalk bi kap yemek yapalimEski mesajı silip tekrar bakayım dedim, ben mi yanlış anladım hani bayadir Almanca kullanmıyorum. Ama yok yani, sadece orjinal evrak gönderimi için özür dilemişler. Üzüldüm ama...
Oda doğruÜzülmesi gereken Üzülmüyor bosversene kalk bi kap yemek yapalim