Eşimin adına çocuk doğum kağıdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalniz bu karisiklik degil, orjinal belgelerin size gönderilmesi yanlış olmus falan diyor
E tamam işte gönderdikleri belge doğum belgesinin orijinaliydi. Size gönderiyoruz elektronik ortama kaydettik yazıyordu.

Acikcasi ben de.. Yanlislik olmus veya olmamis once bi caydanligi tavayi bilmem neyi gecir kafasina hem bedavadan sebep iste, sakayi farkli konularda yaparsin
Biz daha geçen bu konuyu konuştuk evde Almanya’da da bisey gizlenmez ya eve kağıt geliyor her şeyde demiştik karşıma konu çıktı. Yanlışlık olduğunu pek sanmıyorum

Umarım bizim düşündüğümüz gibi olmaz. Çok da üslubu düzgün birisiniz belli ki normalde de düzgün bir insansınız. Böyle bir durumla sınanmazsanız inşallah
Sınanmayacakmışım. Belli oldu. Teşekkürler ederim

Yalnislik olmus olabilir, ama olmayadabilir. Ben cocuklarini gizleyenleri taniyorum. Bizim sülalede bile yapan var. Familienkasse ya telefon acip sorun. En kisa yolu

Bu olay sizi eşinizle geçmişte yaşanan problemlere rağmen germediyse, zaten yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız buraya neden konu açtınız ki? Orijinal belgenin eve gönderilmesiyle, belgeyi yanlışlıkla adrese gönderdik cümlesi bambaşka şeyler.

Orada sizi supheden kurtaracak, suphelendiginiz konu ile ilgili bir sey yazmiyor ama siz bilirsiniz.
Kimsenin orjinal dogum belgesimi nedir kimseye gitmez ayrica.
Hanımefendi ne desem yok öyle olmaz diyorsunuz. İlk mektupta size doğum belgenizin orjinalini geri yolluyoruz elektronik ortama kaydettik yazıyordu. Ekte de baya orijinal ıslak imzalı kaşeli doğum belgesi vardı. Hatta ikiye katlanmış açılmış izi bile vardı. Eşim bu mektupla gitti cevaben bu yazıyı vermişler. Memur daha ne versin ki? Ben bi karışıklık olduğuna inanıyorum. Teşekkür ederim şu ana kadarki yorumlarınız için.

Diyelim ki geldi, o kagitta da eşinizin adi yazmaz, dogum belgesinin sahibinin adi yazar, olsa olsa adres yanlisligi olurdu.
O kağıtta zaten eşimin adı yazmıyordu. Doğum belgesinde sadece çocuğun adı ve anne adı yazıyordu.

Böyle bir yanlışlık oralarda mümkün mü gerçekten

Hanımefendi sizi anlayamıyorum, gelen belgede esinizi aklayan bir cümle yazmıyor almancaniz yeterli değilse bir bilene sorun bence çünkü ben okuduğumdan sizin anladığınız şeyi anlayamıyorum.
Ne yazıyo ne yazıyoooo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…