Eşimin adına çocuk doğum kağıdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam arkadaşlar ben rahatım bana göre sorun yok çözüldü. Sizin başınıza gelirse siz rahat olmayıverirsiniz.
Fazla rahatsınız,hele ki aldatılma geçmişi olan bir kadın için. Kendinize acıyın biraz,enayi yerine konmayın arkadaşım. Yoksa bize ne sizin sadakatsiz kocanızın üzerine kayıtlı olan çocuktan?

Üstünüze gelindikten sonra yazdiginiz cumleniz o. Bir dediginiz digerini tutmuyor ki.
Üstüme gelindikten sonra mı 1. Sayfada 2. Mi 3. Mesajım mı ne? Bence siz psikolojik tedavi alın aşırı paranoyak davranıyorsunuz.

Doğum kağıdında baba adı yazmıyorsa o çocuk nasıl bu adamın üzerne kayıtlı olabiliyor yahu beynim yandı?
Değil zaten. Sadece başkasının çocuğunun doğum belgesini yanlışlıkla bize postalamışlar.

Değil zaten. Sadece başkasının çocuğunun doğum belgesini yanlışlıkla bize postalamışlar.
Bence anneye yollayacakları kağıdı babaya yollamışlar. Diledikleri özürde de bu yazıyor. Almanya gibi yerde böyle bir hata yapılmaz arkadaşım. Eşiniz de sizi daha önceden aldatmış zaten. Neyine nasıl güvenebiliyorsunuz şaşırdım sadece

Ay bende Almancasina baktım, orjinal dokümanı gönderdikleri için özür dileniyor, evraklar hatalı gönderildiği için değil. Neyse konu sahibi tatmin olmuş, bize susmak düşer 🤭
Kocanizin foyasini ortaya cikardigimiz icin ozur dileriz demicekler tabi almanlar kibar insanlar🤣

Şu rahatlık biz de olsa güllük gülistanlık olurdu ortalık 😀 Ayrıca eşinizin çocuğu var ise isterseniz görmeyin duymayın paşa paşa sahip çıkacak o çocuk sizin göz kapatmanız ile ortadan yok olmayacak babalığını yapacak. Helgayla da görüşecek

Kocanizin foyasini ortaya cikardigimiz icin ozur dileriz demicekler tabi almanlar kibar insanlar🤣
Eski mesajı silip tekrar bakayım dedim, ben mi yanlış anladım hani bayadir Almanca kullanmıyorum. Ama yok yani, sadece orjinal evrak gönderimi için özür dilemişler. Üzüldüm ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X