- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani uzgunum ama çoğu turk erkegi buraya sonradan gelince koyden indim sehre misali cennete dustum saniyor, ilk isleri de bu oluyor.Bunu annem de dedi. Oraya geldiği tarihten itibaren hesaplayınca çocuğun doğum tarihi tutuyor dedi
Acikcasi ben de.. Yanlislik olmus veya olmamis once bi caydanligi tavayi bilmem neyi gecir kafasina hem bedavadan sebep iste, sakayi farkli konularda yaparsinTebrikler cici anne oldunuz
Şakaya vurulan konuya bak ortalığı yıkarım ben
Hayrınıza beni de etiketleyinKocası gelince beni de etiketleyin lütfen merak ettim bakamıyorum da sürekli
Hiç sanmıyorum gemeinde ne diye soruyor daha konu sahibiTmm iste ne güzel, dil kurslarina falan da yazılın, ya da yazildiniz mi?
Dili iyice öğrenmeye bakin, sonra meslek yaparsınız falan, esiniz olsun olmasin, gitmeyi dusunmeyin bence.
Daha 1 sene olmuş geleli, bebesi de küçük. Zamanla ogrenir her şeyi.Hiç sanmıyorum gemeinde ne diye soruyor daha konu sahibi
Gerçekten çok rahatsınızKızım hasta ben de hastayım evde çocuğa bakıyorum.
Kağıt getirdim derse de yalan zaten, ha randevusuz falan gitmiş okey ama, asla eline oradan kagit vermezler, verilecek bir sey varsa canlari istedigi zaman 5-6 hafta icerisinde gonderirler:)Kocası dönünce beni etiketleyin. Kağıdı bizle paylaş bakalım özel yerleri kapayıp da konu sahibi. Belki uyduruk bi şey getircek seni kandırmaya bi bilgisayarda düzenleyip ayık ol. Bak alamancı dolu bura.
Ben hata olacagini sanmiyorum ya.Yanlışlıkla adama niye çocuk belgesi gelsin.Belkide vardır evlilik dışı çocugu.Babalik vermiş yani belgede gelmiş.Merhaba,
Biz Almanya’da yaşıyoruz ve burada tüm resmi evraklar mektupla geliyor. Bugün eşim işten geldi 2 zarf gelmiş bize. Biri postbank diğeri familienkasse ( aile kasası). Familienkasse mektubunu açtım. Eşimin adına kindergeld (çocuk parası) belgesi var ekte orijinal doğum kağıdını size iade ediyoruz, evrakı elektronik olarak kaydettik diye. Ekte eşimin adına kayıtlı 28 Kasımda doğan bir çocuk var. Şok oldum. Evrakta yanlışlık olmuştur diye düşünüyorum ama kafam karıştı. Eşimin üstüne de gittim şakaya da vurdum ama bilmiyorum. Sizce gerçekten başkasından çocuk yapmış olabilir mi ya? Bunu sorarken bile saçmalama diyorum kendime ama. Ne bileyim.
Ben yerinizde olsam gittim dediğinde konum isterdim. Nereden cikardi kim bilir .Kızım hasta ben de hastayım evde çocuğa bakıyorum.
Yalniz bu karisiklik degil, orjinal belgelerin size gönderilmesi yanlış olmus falan diyorKarışıklık olmuş.
Çok mantıklı. Atsın şu an bi konum bakalım. Madem gidemediniz çocuk hasta.Ben yerinizde olsam gittim dediğinde konum isterdim. Nereden cikardi kim bilir .
Verdiler kağıt.Kağıt getirdim derse de yalan zaten, ha randevusuz falan gitmiş okey ama, asla eline oradan kagit vermezler, verilecek bir sey varsa canlari istedigi zaman 5-6 hafta icerisinde gonderirler:)