- 1 Aralık 2020
- 4.283
- 49.075
Belgede ne yazdığını merak eden arkadaşlar için amme hizmeti olarak googledan çevirisini yaptım:Karışıklık olmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belgede ne yazdığını merak eden arkadaşlar için amme hizmeti olarak googledan çevirisini yaptım:Karışıklık olmuş.
Yazdim ya ara bulmybiglove translate alalım
ayyy ne yazıyor merak ettimmmHanımefendi sizi anlayamıyorum, gelen belgede esinizi aklayan bir cümle yazmıyor almancaniz yeterli değilse bir bilene sorun bence çünkü ben okuduğumdan sizin anladığınız şeyi anlayamıyorum.
Yani orijinal doğum belgesini gönderdikleri için bir özür var ama ben o içerikten çocuk sizin değilmiş kusura bakmayın yanlış bir kişiye attık gibi bir anlam çıkaramadım. Yani çocuk adamın diyemem ama tersini de yazmıyor ki. Anlamadım.Ne yazıyo ne yazıyoooo
Konunun basligi bile esim adina gelen diye basliyor, neyse yahu.O kağıtta zaten eşimin adı yazmıyordu. Doğum belgesinde sadece çocuğun adı ve anne adı yazıyordu.
O zaman eşi çocuğun annesi oluyorKonunun basligi bile esim adina gelen diye basliyor, neyse yahu.
evet ben de orjınal belgeyi gönderdiğimiz için kusura bakmayın diyor. başkasının doğum belgesini size gönderdik demiyor. ama konu sahibi sorun görmüyor. sorun yok o zaman.Belgede ne yazdığını merak eden arkadaşlar için amme hizmeti olarak googledan çevirisini yaptım:
Eşimin adına mektup geldi de doğum belgesinde adı yok familienkassede adı var. Doğum belgesinde baba adı kısmı zaten hiç yoktu.Konunun basligi bile esim adina gelen diye basliyor, neyse yahu.
İnsanların inanmaması normal değil mi? Daha ilk mesajınızda eşim adına kayıtlı bir çocuk var yazdınız. Mektupta eşimin adı yazmıyor diye şu an söylüyorsunuz. İnsanların inanmaması gayet normal.O kağıtta zaten eşimin adı yazmıyordu. Doğum belgesinde sadece çocuğun adı ve anne adı yazıyordu.
Bakın bunlar sizin cümlelerinizEşimin adına kindergeld (çocuk parası) belgesi var ekte orijinal doğum kağıdını size iade ediyoruz, evrakı elektronik olarak kaydettik diye. Ekte eşimin adına kayıtlı 28 Kasımda doğan bir çocuk var.
Aynen ayneeeenAdam belki de gitti anneye gidecekti babaya yani bana göndermişsiniz dedi ve böyle bir kağıt çıkarttılar ?
Sağol ya gerçekten.İnsanların inanmaması normal değil mi? Daha ilk mesajınızda eşim adına kayıtlı bir çocuk var yazdınız. Mektupta eşimin adı yazmıyor diye şu an söylüyorsunuz. İnsanların inanmaması gayet normal.
Bakın bunlar sizin cümleleriniz
İnsanların inanmaması normal değil mi? Daha ilk mesajınızda eşim adına kayıtlı bir çocuk var yazdınız. Mektupta eşimin adı yazmıyor diye şu an söylüyorsunuz. İnsanların inanmaması gayet normal.
Bakın bunlar sizin cümleleriniz
Bu da benim cümlemDoğum kağıdında baba adı yazmıyor. Yani sadece anne adı ve çocuk adı var. İşte doğum yeri saati tarihi falan. Familienkasseye gitti şimdi eşim.
Şunu niye aşamıyoruzEkte eşimin adına kayıtlı 28 Kasımda doğan bir çocuk var.
Tamam arkadaşlar ben rahatım bana göre sorun yok çözüldü. Sizin başınıza gelirse siz rahat olmayıverirsiniz.Konunun linkini kaydettim,bir daha bana “auuuvv be ne relax kadınsın” diyenlere çıkarıp okutucam arkadaşlar haberiniz ola.
Doğum kağıdında baba adı yazmıyorsa o çocuk nasıl bu adamın üzerne kayıtlı olabiliyor yahu beynim yandı?Şunu niye aşamıyoruz
Üstünüze gelindikten sonra yazdiginiz cumleniz o. Bir dediginiz digerini tutmuyor ki.Bu da benim cümlem