Eşimin adına çocuk doğum kağıdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman şiddet görmekten korktunuz. Üzerine yürüdükten sonra size oluyor demez masum adam, elinizden tutar resmi daireye götürür. Bak böyle böyle bir şeyin olması mümkün değil der.

Bence siz eşinizin sizi aldatabileceğini biliyorsunuz. E aldatmaların sonucunda yanlışlıkla da olsa çocuk olabilir. Bunu kabullenmişe benziyor üslubunuz.
Ben de aynı fikirdeyim. Gerçeklere gözünü kulağını da kapatsan gerçek değişmez ama işte bazı insanlar bunu tercih ediyor

Benim başıma böyle birşey gelse eşimin geçmiş spermlerinin yoklamasını alıyordum siz adamı bakkala gidiyormuş gibi tek göndermişsiniz valla bravo
Ya arkadaşlar ben mi yanlışım siz mi. Benim çocuğum hasta ateşi var yarım saatte bir ateşine bakıyorum ben desen öyle gitçek kağıdı alıp gelecek yanlışsa yanlışlık olduğu çıkacak doğruysa herkes yoluna. Ben çocuk hasta diye çocuğu kreşe göndermemişim bu b.ktan durum için çocuğu bu soğukta dışarı mı çıkarıyım hasta hasta. Ne gerek var. Ayrıca hiç bir şey belli değil ortalığı ayağa kaldırsam ne kaldırmasam ne evrak getir dedim ki getirecek göreceğiz.

Bakın başka konunuza daha baktım eşinizle 2019da evlendiğinizi yazmışsınız geçen seneki bir konuda. Benim attığım aldatılma konusu da 2020. Yani bariz bir şekilde o konudaki kişi şu anki eşiniz.

Ancak konu bu değil zaten saptırmaya gerek yok. Affetmiş de olabilirsiniz beni ilgilendirmiyor. Sadece adamın aldatmaya meyilli bir insan olduğunu anlatmak için söyledim. Konunuzu saptırmak için söylemedim. Uzatmamıza gerek yok.
Müge anli izleyicileri gibi bir AAAAAAAA diyorum, sevgilimdi dedi, e bariz eşi işte.

Almanyanin her eyaleti farklıdir tabiki ama disiplin geneldir. Bilemiyorum bana imkansiz geldi bu.
Burada da dogmus büyümüş biriyim, su yasima kadar randevusuz hicbisi yapamadim alelacele.
Ben önceden kendim de gittim biliyorum yani. Yalan borcum yok ki neden olsun

Ya arkadaşlar ben mi yanlışım siz mi. Benim çocuğum hasta ateşi var yarım saatte bir ateşine bakıyorum ben desen öyle gitçek kağıdı alıp gelecek yanlışsa yanlışlık olduğu çıkacak doğruysa herkes yoluna. Ben çocuk hasta diye çocuğu kreşe göndermemişim bu b.ktan durum için çocuğu bu soğukta dışarı mı çıkarıyım hasta hasta. Ne gerek var. Ayrıca hiç bir şey belli değil ortalığı ayağa kaldırsam ne kaldırmasam ne evrak getir dedim ki getirecek göreceğiz.
Siz

Yalan soyluyorsunuz ama, Mirta Mirta Esinizle ilgili konuyu cikardi, o esim degil sevgilimdi dediniz, evliyken sevgiliniz mi vardi bu durumda?
Yok sonra bi de nişanlıma eşim diyordum dedi. Fake de olabilir bu kişi bilemedim, ya da kocasını aklıyo bize

Bana bir bilgisayar bir yazıcı verin size istediğiniz her evrağın birebir kopyasını yapayım. Şahsen böyle bir durumda kalsam cocuğum ölüm döşeğinde değilse, Allah korusun, alır onu da giderdim şu resmi daireye.

Merhaba,

Biz Almanya’da yaşıyoruz ve burada tüm resmi evraklar mektupla geliyor. Bugün eşim işten geldi 2 zarf gelmiş bize. Biri postbank diğeri familienkasse ( aile kasası). Familienkasse mektubunu açtım. Eşimin adına kindergeld (çocuk parası) belgesi var ekte orijinal doğum kağıdını size iade ediyoruz, evrakı elektronik olarak kaydettik diye. Ekte eşimin adına kayıtlı 28 Kasımda doğan bir çocuk var. Şok oldum. Evrakta yanlışlık olmuştur diye düşünüyorum ama kafam karıştı. Eşimin üstüne de gittim şakaya da vurdum ama bilmiyorum. Sizce gerçekten başkasından çocuk yapmış olabilir mi ya? Bunu sorarken bile saçmalama diyorum kendime ama. Ne bileyim.
Trde e devletten görünür ama Almanya'da buna benzer birşey vardır bakın şakaya vuracak birsey ben göremedim ama yinede sen bilirsin

Yok karıştırmıyorum konuyu eşim yazmışsınız. Bakın:
Evet şimdi konuyu okuyunca hatırladım. Bu benim 2. Hesabım siz direkt sizi aldatmıştı deyince aklım eski sevgilime gitti konuyu okumadan yalanlamış gibi oldum kusura bakmayın. Evet ilk çıkmaya başladığımız zamanlar beni aldatmış 6 sene sonra en yakın arkadaşı bana anlatmıştı. Doğru

Evet şimdi konuyu okuyunca hatırladım. Bu benim 2. Hesabım siz direkt sizi aldatmıştı deyince aklım eski sevgilime gitti konuyu okumadan yalanlamış gibi oldum kusura bakmayın. Evet ilk çıkmaya başladığımız zamanlar beni aldatmış 6 sene sonra en yakın arkadaşı bana anlatmıştı. Doğru
Eee o zaman bekliyordunuz, ondan şaşırmadınız bugünkü olaya o zaman?

O zaman şiddet görmekten korktunuz. Üzerine yürüdükten sonra size oluyor demez masum adam, elinizden tutar resmi daireye götürür. Bak böyle böyle bir şeyin olması mümkün değil der.

Bence siz eşinizin sizi aldatabileceğini biliyorsunuz. E aldatmaların sonucunda yanlışlıkla da olsa çocuk olabilir. Bunu kabullenmişe benziyor üslubunuz.
Ya nereye beni dövüyor hiç de korkmadım. Ne oluyor dedi çünkü mektubu ben açtım ilk ben okudum konuyu bilmiyordu. Al baba olmuşsun 2. Defa deyince ne alaka ya diye okudu mektubu falan. Şaka yapmadım aslında ilk kavga sonra laf sokma şeklinde ilerledi.

Yalan soyluyorsunuz ama, Mirta Mirta Esinizle ilgili konuyu cikardi, o esim degil sevgilimdi dediniz, evliyken sevgiliniz mi vardi bu durumda?
Yalan söylemiyorum önceden kızım için gittik familienkasseye.

Ya nereye beni dövüyor hiç de korkmadım. Ne oluyor dedi çünkü mektubu ben açtım ilk ben okudum konuyu bilmiyordu. Al baba olmuşsun 2. Defa deyince ne alaka ya diye okudu mektubu falan. Şaka yapmadım aslında ilk kavga sonra laf sokma şeklinde ilerledi.

Bilemiyorum. Müge anlı der ki ilk beyan esastır. İlk beyanınızdan da çıkarımlarımız bunlar.

Kocası dönünce beni etiketleyin. Kağıdı bizle paylaş bakalım özel yerleri kapayıp da konu sahibi. Belki uyduruk bi şey getircek seni kandırmaya bi bilgisayarda düzenleyip ayık ol. Bak alamancı dolu bura.
Evet buraya atıcam belgeyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X