Eşimin adına çocuk doğum kağıdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kişi benim eski sevgilimdi konuları karıştırıyorsunuz

Ne diye doneceksiniz ulkeye, gayet yalniz basiniza da yasayabilirsiniz Almanyada. Devlet her daim yaninizda olur, her seyinizi de öder, mutlu mesut yasarsiniz.
Ne kadardir burdasiniz?
1 senedir buradayım aile birleşimi ile geldim.

O kişi benim eski sevgilimdi konuları karıştırıyorsunuz
Yok karıştırmıyorum konuyu eşim yazmışsınız. Bakın:

Kocanızı kaybetmekten bu kadar korkmayın ya. Gerçek yada değil adamın adına çocuk kağıdı gelmiş şaka yollu soruyorsunuz. Ortada bir yanlışlık varsa siz istediğiniz kadar yükselin adam zaten size hak verir. Çözmek için de beraber götürür ki aklınızda bir pürüz kalmasın.

1 senedir buradayım aile birleşimi ile geldim.
Tmm iste ne güzel, dil kurslarina falan da yazılın, ya da yazildiniz mi?
Dili iyice öğrenmeye bakin, sonra meslek yaparsınız falan, esiniz olsun olmasin, gitmeyi dusunmeyin bence.

Ben de donmeyin is guc tutunup orada kalin diyecektim bir arkadas da demis
Ayrılabilirsiniz bu sizin tercihiniz tabii simdi biraz da şoktasinizdir cocuk da hasta o yuzden rahatmis gibi yansiyor ama ben sizi anladim.su an ne oldugunu anlamaya çalışıyorsunuz netlesmeden de aksiyon almak istemiyorsunuz gayet mantıklı düşünmeye çalışıyorsunuz

Tmm iste ne güzel, dil kurslarina falan da yazılın, ya da yazildiniz mi?
Dili iyice öğrenmeye bakin, sonra meslek yaparsınız falan, esiniz olsun olmasin, gitmeyi dusunmeyin bence.
Dil kursuna gidiyorum 3 ay oldu başlayalı. 5 senelik oturumum var.

Konuyu okursanız aslında ilk üzerine yürüdüm o noluyor falan deyince konuştuk şaka yollu takıldım. Sonra da o familienkasseye gitti başıma evrak işi açıldı diye. Kocamı kaybetmekten gram korkmuyorum açıkçası.

Bir de şundan suphelendim ben, esiniz hemen gidip sorayim demis ya? Bu mumkun değil ki, randevusuz gidemezsiniz burada hicbir yere, ve asla ayni gune randevu verilmez?
Yok biz magdeburgdayız burada familienkasseye terminsiz gidiliyor. Sıra numarası alınıp görüşülebiliyır. Hatta bana saatlerine bi baksana gideyim dedi. 13.00-17.00 açık bugün dedim öyle gitti.

Kız bırak kadının öğrenesi yok sende anlatıyorsun

Yok biz magdeburgdayız burada familienkasseye terminsiz gidiliyor. Sıra numarası alınıp görüşülebiliyır. Hatta bana saatlerine bi baksana gideyim dedi. 13.00-17.00 açık bugün dedim öyle gitti.
Almanyanin her eyaleti farklıdir tabiki ama disiplin geneldir. Bilemiyorum bana imkansiz geldi bu.
Burada da dogmus büyümüş biriyim, su yasima kadar randevusuz hicbisi yapamadim alelacele.

Kadının adı soyadı varsa kadına ulaşın bir yerden bence. Eşinize de güvenmeyin. Böyle bi rahatlık yok yalnız, bizim eve böyle bisi gelse mahalle ayağa kalkardı heralde

Cunku oyle bir sey varsa da aslinda bilmek istemiyor, normal düzenlerine devam etmek istiyor. Aksi halde kimsenin bu durumu şakaya vurup, eşiyle gitmeyecek rahatlikta olacagini dusunmuyorum ben.
Ne yapar eder kendim gorup duymadan inanmazdim ben ki eşime cok güvenirim 9 senede bir defa bile kiskanclik nedenli en ufak tartişma yaşamis degiliz, bir tane yalanini görmüş degilim.

O zaman şiddet görmekten korktunuz. Üzerine yürüdükten sonra size oluyor demez masum adam, elinizden tutar resmi daireye götürür. Bak böyle böyle bir şeyin olması mümkün değil der.

Bence siz eşinizin sizi aldatabileceğini biliyorsunuz. E aldatmaların sonucunda yanlışlıkla da olsa çocuk olabilir. Bunu kabullenmişe benziyor üslubunuz.

Yooo nişanlanmıştık o zaman eşim diye bahsediyordum. Eski sevgilim
Bakın başka konunuza daha baktım eşinizle 2019da evlendiğinizi yazmışsınız geçen seneki bir konuda. Benim attığım aldatılma konusu da 2020. Yani bariz bir şekilde o konudaki kişi şu anki eşiniz.

Ancak konu bu değil zaten saptırmaya gerek yok. Affetmiş de olabilirsiniz beni ilgilendirmiyor. Sadece adamın aldatmaya meyilli bir insan olduğunu anlatmak için söyledim. Konunuzu saptırmak için söylemedim. Uzatmamıza gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…