• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ablasina karşı tavırları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadına sinsi deyip arsanın tamamına göz diken kocanızi gormeyişiniz de bir garip. Kadın sizin yapacağınız cakallığın farkına varıp kocasını haklarına sahip çıkmak üzere aranıza katmış. Buna mecbur bıraktığınız için uzeleceginize bir de karşıya utanmadan kızıyorsunuz. Neyseki miras kanunu belli, kimseye erkek diye cokomellisini vermiyor.
Nerenizle okuyorsunuz cok merak ettim biz bir sey kacirmiyoruz sinsilik yapmiyoruz. Damat gelip ne kazanirim planlari yapip ev kurup mangal yapiyor esim kiziyor biz mi sinsiyiz buna ragmen ben gorumceme uzuldum bi de ona dert yandim. Okuyup anlamayi ogrenin once Allah akıl versin size

Esim çakallık yaptıklarını düşünüyor demissiniz bence asıl siz yapacakmissiniz baya baya sahiplenmissiniz arsayi .Hayaller suya düşünce kiz kardese tavir alınmış. Öncelikle arsanin sadece sizin olacağını dusunmeniz hic hoş değil. Miras cocuklar arasinda esittir. Kaldi ki kayinpeder sağ. Simdiden hayal kurmak hic olmamış.
Olay bana ne ara dondu okuyup anlamayip karsidakini sucluyorsunuz yahu gorumceme uzuluyorum diyorum siz senaryo yaziyorsunuz Allah akil fikir versin tez kurtarsin sizi

Damada ne oluyor ya ne kadar çirkin kayınpederin malıyla ilgili bu tarz yorum yapmak. Düşünüyorum da gelinimiz böyle bişey dese ona ayrı bozulurdum, susturmadığı için kardeşime ayrı bozulurdum.
Bunu anlatmaya calisiyorum ama gunah kecisi ben oldum hercseye ragmen sagolun anladiginiz icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back