- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648
Merhaba konu biraz ayrintili kisa tutmaya calisicam anlamaniz acisindan. Eşim ve ablasi iki kardesler babalari hakka cok onem veren bi insan evi iki tane aldi iki arsa var hem kizini hem oglunu dusunuyor ikisine de ayri birakmak icin. Bunlar haric ailede erkek cocuga verilen bi arsa var daha dogrusu kayinpederime erkek diye ekstradan fazla verilmis bir arsa bos bu sene bir seyler ekmeyi dusunuyor esimi de baya kosturdu. Konusmasi ve tavirlari sanki bu arsayi esime vermek istiyor gibiydi cunku bi ara .... ilerde istersen ev yaparsin gibi bi laf soyledi bizim hic aklimizda yoktu amasupheye dustuk ama konu hic acilmadi. Gorumcem hic bir seye cok karismazken son zamanlarda esini surekli babasi ve kardesinin yanina salar oldu ama tavirlar garip sanki yangindan mal kaciriyorlar gibi. Biz hic kotu dusunmedik basta ama en son arsaya gidince esim ve babasi damat da bunlarin yanina gelip alenen burdan su kadar su cikar suraya ev yapariz surda mangal yapariz gibi konusmus kimse bir sey demedi tabi de dumur olduk
esim cok sinirlendi cakallik yaptiklarini dusunuyor ogunden sonra esim neredeyse hic konusmamaya calisiyor surat yapiyor tavir yapiyor ama abartili. Kadin hamile evet biraz sinsidir paracidir ama kotu de bi insan degildir. Sanirim o tarlanin esime gitmesinden korktu bi gaza geldi. O gunden sonta aralar bi garip ben cok rahatsiz oluyorum. Esime de soyluyorum sogudum diyor dinlemiyor. Gorumcem de hamile ona da uzuluyorum ne olacak boyle :/
![Grinning face with big eyes :smiley: 😃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f603.png)