Eşimin abisi yanlış mı anladı bir hatam var mı sizce ?

2 tane eli kolu tutan adam niye aç kalıyor? Abisi size geldiyse esiniz bir şeyler hazirlasaydi ya da sipariş verseydi sizi aramak yerine. Biliyor niye evden çıkıp geç geldiğinizi sonuçta.
Sizin kaçta geleceğinize laf falan edemez zaten.
Tartışma çıktı diye babanızın yanina geçmeniz, babaanenizle eşinizin abisinin konuşması falan değişik değişik isler.
Siz abi alındı mı derdindesiniz.

Son düzenleme:
aşırı sinirlendim ya
ne demek evli kadın bu saatte gelmez filan
işte bana demiyorlar böyle şeyleri ah keşke bana deseler de cevaplarını anladıkları lisanda versem
Sana bana yapamazlar oyle şeyleri. Alacaklari cevabi bilirler. O yuzden konu sahibine alttan alma tepene cikarlar diyorum

Bu iki tane kendini adam sanan heriflerin iki tane eli, kolu var. Ya yemek siparişi verirler ya makarna haşlar yerler. En kötü çay peynir ekmek yerler. Bunlar böyle sabancıların ailesi mi sanki sana muhteşem hayat sunmuşlar birde senden ev işi bekleyip sana lof sokuyor terbiyesizler.

Ezdirme sakın kendini. Daha çok gençsin. Bugün böyle ezen yarın daha kötü ezer seni.

Sana bana yapamazlar oyle şeyleri. Alacaklari cevabi bilirler. O yuzden konu sahibine alttan alma tepene cikarlar diyorum

Adam konu sahibinin ailesine bile 10da eve geliyor vs soyleyebiliyorsa benzer aile yapisindalar zaten. Benzer olmasa konu sahibi şu tavirlardan sonra abim yanlis anladi mi yok hatali miyim diye konu acmazdi.

Eşinizin abisi mağara adamı ona şüphem yokta siz niye böyle konuşmasına izin veriyorsunuz? Ne demek evli kadın bu saatte eve mi girer? Ne demek yemek sormak? Zıkkımın kökünü yesinler. Hazırlayamamışlar mı bir yemeği? Eli ayağı yok mu bunların? Bu hödükleri çok mu arıyorsunuz ya. Şunlarla evlenerek soyunuzu devam ettiriyorsunuz. Hayır eşinizde sizi savunsa zaten abisi böyle konuşamaz zaten. Valla okurken sinirlendim tam dayaklık bir abisi var :)

Adam konu sahibinin ailesine bile 10da eve geliyor vs soyleyebiliyorsa benzer aile yapisindalar zaten. Benzer olmasa konu sahibi şu tavirlardan sonra abim yanlis anladi mi yok hatali miyim diye konu acmazdi.
Ama konu sahibi saat 10da gelmekte beis görmüyor. Cekincesi olsa arkadasiyla yemek yemeden evine birakirdi bence ya da aksam 5 te evden cikmazdi. Istanbul trafiği vs diyor, arkadasi kusmasa saat 9da evde olurdu. Esiyle iliskileri bu sekildeyse kaynina ot yemek düşüyor

Tatsizlik olmasin diye sesimi cikarmiyorum esim var arada diye su ana kadar hep tatsizlik cikmasin esime laf gelmesin diye cabaladim . Aksam 10 muhabbeti de benim canimi sıktı ama arada esim var diye gulumsedim gectim

Elbette esim karismaz kiminle oldugumu nerede oldugumu bildikten sonra ki yakin arkadasinin esiyleyim avm deyim. Birbirimizi bu konularda asla kisitlamayiz guven tam. Fakat tatsizlik cikmasin diye bir sey demedim esimin bilgisi var dedim sadece

Eşime zaten soyledim aynisini. Kek kurabiye vs yapmistim dunden cay vs hazirlamis

Eşimle cay kek mek meyve yiyorlardi zaten bende disarda yediler zannettim ama israr da ettim. Esime dolap orada dedim bir sey demedi zaten kendisi bana. Oda insanlar kirilmasin dusuncesinde gecistirdi zaten bilgisi de vardi saat konusunda onceden haberim olsaydi elbette hazirlik yapardim dedim kendisi de biliyor asla ayrim yapmam aileler konusunda

Soylenmesi gereken herseyi kizlar soylemis zaten.
Birine misafirlige giderken karnimi doyurup giderim acikcasi. Kimse beni doyurmak zorunda degil. Koca adam disarda yeyip gelseymis.
Siz eve 10'da gelince esiniz normalde ne yiyecekse onu yeselermis ya da. Disardan soyleselermis.
Koca adam karnini doyurmayi bilmiyor.
Diger cumleleri zaten hadsizlik.
Alinirsa da cok da fifi.

Alınırsa alınsın terbiyesize bak ağzının payını veremediniz mi ne biçim laflar onlar az yesin de uşak tutsun kadın 10 da eve girmezmiş laflara bak
Boyle durumlar gercekten cok garip o yuzden alindi mi alinacak bir durum var mi manasinda sordum bir de disaridan yorum almak istedim . Bir hatam mi var gibisinden kendimi sorguladim yine de iyi niyet ile . Sonucta tartismisim evden gitmisim ailem aramis hala yemek konusu aciyor madem onemlo degil niye aciyorsun

Eşiniz ve abisinin eli kolu yok sanırım neyse, bütün bunlar olurken eşiniz ağzını açıp bisey demedi mi

Alıyorsun telefonu açıyorsun yemek uygulamalarından birini yemek hop kapında işte bu kadar:) eşimin abisi yok ama olsa da bana böyle bir şey söyleyemez eşim de izin vermez zaten. Bir de 2 saat açıklama yapmışsınız eşiniz ne yapıyordu bu esnada. Abi işi vardı bitince geldi diyemedi mi?

Esimin garip bi huyu telde konusmayi sevmiyor. Benim ailem gelecegi zaman da onlar gelecwgi zamanda beni ariyorlar. Burya yazarken Disaridan bi goz ile yorum almak istedim sadece bende mi bi sorunn var diye kendimi sorguladim acikcasi . Cunku ilk defa boyle bi durum geldi basima. Esimin kuzenleriyle takilip gece uc de de eve geldigim olmustu ama boyle bi soylem almadim .

10da geliyor olmasi farkli yetiştigini dusundurmedi bana.
Geleneksel ve modern hayat arasinda kalan insanlar okudum burda.
Konu sahibinin aile ortami farkli olsa o abi telefonda 10da geldi vs sikayet edemezdi hadi dedi agzinin payini cok guzel verirlerdi, son sikayeti olurdu.
Konu sahibi de onune yemek koyamadim diye dertlenmezdi.

Eşiniz ve abisinin eli kolu yok sanırım neyse, bütün bunlar olurken eşiniz ağzını açıp bisey demedi mi
Esim saat sorunu yok demistim ben zaten dedi bende souledim. Ama bana diyor yine ben geldim falan olur mu oyle diye

abi kardeş el elde el başta aç aç beklemişler mi öylece kadın kısmı gelsin karnımızı doyursun diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…