- 29 Mayıs 2021
- 13.507
- 87.600
- 548
- 36
Sana bana yapamazlar oyle şeyleri. Alacaklari cevabi bilirler. O yuzden konu sahibine alttan alma tepene cikarlar diyorumaşırı sinirlendim ya
ne demek evli kadın bu saatte gelmez filan
işte bana demiyorlar böyle şeyleri ah keşke bana deseler de cevaplarını anladıkları lisanda versem
Merhaba kızlar.
Eşimin abisi 8 9 gün önce aradı size geleceğim kalacağım dedi bende tamam abi haber edersin dedim. Hatta eşime de alışveriş yapalım bir seyler hazirliyim dedim.
Iki gun once esime abimi arayacagim ne zaman gelecek diye hazirlik yaparim dedm
Arama haber verir zaten dedi.
Ertesi sabah hamile bi arkadasim aradi moreli de bozuktu disari cikmak istedigini soyledi - esimle esi de arkadas
Bende tamam dedim evi topladim hazirlandim kapidan ciktim disarida abisi aradi 2 3 saate geliyorum diye bende tabi abi buyur gel ben disardayim arkadasimla dedim.
Saat aksam 5 gibi ciktim. Istanbul tragisi vs. 6 gibi arkadasimin yaninda oldum avm ye gittik falan sohbet muhabbet bebege de alisveris yaptik hatta kiz fenalasti kusma krizleri lavabolar derken saat gecti 7.5 gibi gelmis abisi de. Beni aramaya basladilar 8 gibi. Bende durumu anlattim esime tamam dedi. Kahvalti bile etmemistim arkadasta bende bi de yemek yiyelik dedik kalktik. Saat 10 oldu eve gectim hizli gideyim diye taksiyle arkadasi da biraktim kapiya kadar hamile bisey olur diye gozumle goreyim dedim 7 aylik hamile bu arada.
Eve geldim esimin abisi aciz kizim dedi yemek falan da yapmamissin geldim sen yoksun bende abi durum boyle boyle kizda hasta hamile moreli bozuktu posetleri de vardi yardimci oldum bilseydim gelecegini bi gun onceden hazirlik yapardim biliyosun beni dedim zaten arayacaktim esim zaten arar dedi dedim. Bi gun onceden bilgim olsaydi her zamanki gibi hazirlardim dedm kiza da soz vermistim trafik vs anca geldim dedim. Oyle mi olduk simdi dedi guldu. Evli kadin saat 10 da eve mi girer dedi. Bende esimin bilgisi oldugunu soyledim sordumhatta esime de dedim ama anca gelebildim dedim
Bu saatte eve giremez benim esim eve almam dedi bisey demedim gulumsedim yemek hazirliyim abi dedm hemen yok ben yedim dedi 5 6 kere sordum israr ettim hayir gerek yok dedi ( bende disarda yediler
herhalde bana takiliyorlar zannediyorum )
O gece de tartistik esimle farkli bi konudan ben babamin yanina gectim
Sabah da abim erken cikmis gormemis gittigimi.
Babannem de abimi aramis bu cocuklara ne oluyor diye.
Benim evden ciktigimi da bilmiyor abisi
Abim ben erken ciktim demis olir boyle seyler ama demis eve 10 da geldi evli kadin o saatte disarda olmaz yemek hazir degildi ac yattim sorun ac yatmakta degil falan demis daha sonra . Acaba alindi mi anlamiyorum?
Sana bana yapamazlar oyle şeyleri. Alacaklari cevabi bilirler. O yuzden konu sahibine alttan alma tepene cikarlar diyorum
Eşinizin abisi mağara adamı ona şüphem yokta siz niye böyle konuşmasına izin veriyorsunuz? Ne demek evli kadın bu saatte eve mi girer? Ne demek yemek sormak? Zıkkımın kökünü yesinler. Hazırlayamamışlar mı bir yemeği? Eli ayağı yok mu bunların? Bu hödükleri çok mu arıyorsunuz ya. Şunlarla evlenerek soyunuzu devam ettiriyorsunuz. Hayır eşinizde sizi savunsa zaten abisi böyle konuşamaz zaten. Valla okurken sinirlendim tam dayaklık bir abisi var :)Merhaba kızlar.
Eşimin abisi 8 9 gün önce aradı size geleceğim kalacağım dedi bende tamam abi haber edersin dedim. Hatta eşime de alışveriş yapalım bir seyler hazirliyim dedim.
Iki gun once esime abimi arayacagim ne zaman gelecek diye hazirlik yaparim dedm
Arama haber verir zaten dedi.
Ertesi sabah hamile bi arkadasim aradi moreli de bozuktu disari cikmak istedigini soyledi - esimle esi de arkadas
Bende tamam dedim evi topladim hazirlandim kapidan ciktim disarida abisi aradi 2 3 saate geliyorum diye bende tabi abi buyur gel ben disardayim arkadasimla dedim.
Saat aksam 5 gibi ciktim. Istanbul tragisi vs. 6 gibi arkadasimin yaninda oldum avm ye gittik falan sohbet muhabbet bebege de alisveris yaptik hatta kiz fenalasti kusma krizleri lavabolar derken saat gecti 7.5 gibi gelmis abisi de. Beni aramaya basladilar 8 gibi. Bende durumu anlattim esime tamam dedi. Kahvalti bile etmemistim arkadasta bende bi de yemek yiyelik dedik kalktik. Saat 10 oldu eve gectim hizli gideyim diye taksiyle arkadasi da biraktim kapiya kadar hamile bisey olur diye gozumle goreyim dedim 7 aylik hamile bu arada.
Eve geldim esimin abisi aciz kizim dedi yemek falan da yapmamissin geldim sen yoksun bende abi durum boyle boyle kizda hasta hamile moreli bozuktu posetleri de vardi yardimci oldum bilseydim gelecegini bi gun onceden hazirlik yapardim biliyosun beni dedim zaten arayacaktim esim zaten arar dedi dedim. Bi gun onceden bilgim olsaydi her zamanki gibi hazirlardim dedm kiza da soz vermistim trafik vs anca geldim dedim. Oyle mi olduk simdi dedi guldu. Evli kadin saat 10 da eve mi girer dedi. Bende esimin bilgisi oldugunu soyledim sordumhatta esime de dedim ama anca gelebildim dedim
Bu saatte eve giremez benim esim eve almam dedi bisey demedim gulumsedim yemek hazirliyim abi dedm hemen yok ben yedim dedi 5 6 kere sordum israr ettim hayir gerek yok dedi ( bende disarda yediler
herhalde bana takiliyorlar zannediyorum )
O gece de tartistik esimle farkli bi konudan ben babamin yanina gectim
Sabah da abim erken cikmis gormemis gittigimi.
Babannem de abimi aramis bu cocuklara ne oluyor diye.
Benim evden ciktigimi da bilmiyor abisi
Abim ben erken ciktim demis olir boyle seyler ama demis eve 10 da geldi evli kadin o saatte disarda olmaz yemek hazir degildi ac yattim sorun ac yatmakta degil falan demis daha sonra . Acaba alindi mi anlamiyorum?
Ama konu sahibi saat 10da gelmekte beis görmüyor. Cekincesi olsa arkadasiyla yemek yemeden evine birakirdi bence ya da aksam 5 te evden cikmazdi. Istanbul trafiği vs diyor, arkadasi kusmasa saat 9da evde olurdu. Esiyle iliskileri bu sekildeyse kaynina ot yemek düşüyorAdam konu sahibinin ailesine bile 10da eve geliyor vs soyleyebiliyorsa benzer aile yapisindalar zaten. Benzer olmasa konu sahibi şu tavirlardan sonra abim yanlis anladi mi yok hatali miyim diye konu acmazdi.
Tatsizlik olmasin diye sesimi cikarmiyorum esim var arada diye su ana kadar hep tatsizlik cikmasin esime laf gelmesin diye cabaladim . Aksam 10 muhabbeti de benim canimi sıktı ama arada esim var diye gulumsedim gectimSana bana yapamazlar oyle şeyleri. Alacaklari cevabi bilirler. O yuzden konu sahibine alttan alma tepene cikarlar diyorum
Elbette esim karismaz kiminle oldugumu nerede oldugumu bildikten sonra ki yakin arkadasinin esiyleyim avm deyim. Birbirimizi bu konularda asla kisitlamayiz guven tam. Fakat tatsizlik cikmasin diye bir sey demedim esimin bilgisi var dedim sadeceAma konu sahibi saat 10da gelmekte beis görmüyor. Cekincesi olsa arkadasiyla yemek yemeden evine birakirdi bence ya da aksam 5 te evden cikmazdi. Istanbul trafiği vs diyor, arkadasi kusmasa saat 9da evde olurdu. Esiyle iliskileri bu sekildeyse kaynina ot yemek düşüyor
Eşime zaten soyledim aynisini. Kek kurabiye vs yapmistim dunden cay vs hazirlamisEşinizin abisi mağara adamı ona şüphem yokta siz niye böyle konuşmasına izin veriyorsunuz? Ne demek evli kadın bu saatte eve mi girer? Ne demek yemek sormak? Zıkkımın kökünü yesinler. Hazırlayamamışlar mı bir yemeği? Eli ayağı yok mu bunların? Bu hödükleri çok mu arıyorsunuz ya. Şunlarla evlenerek soyunuzu devam ettiriyorsunuz. Hayır eşinizde sizi savunsa zaten abisi böyle konuşamaz zaten. Valla okurken sinirlendim tam dayaklık bir abisi var :)
Eşimle cay kek mek meyve yiyorlardi zaten bende disarda yediler zannettim ama israr da ettim. Esime dolap orada dedim bir sey demedi zaten kendisi bana. Oda insanlar kirilmasin dusuncesinde gecistirdi zaten bilgisi de vardi saat konusunda onceden haberim olsaydi elbette hazirlik yapardim dedim kendisi de biliyor asla ayrim yapmam aileler konusundaBu iki tane kendini adam sanan heriflerin iki tane eli, kolu var. Ya yemek siparişi verirler ya makarna haşlar yerler. En kötü çay peynir ekmek yerler. Bunlar böyle sabancıların ailesi mi sanki sana muhteşem hayat sunmuşlar birde senden ev işi bekleyip sana lof sokuyor terbiyesizler.
Ezdirme sakın kendini. Daha çok gençsin. Bugün böyle ezen yarın daha kötü ezer seni.
Boyle durumlar gercekten cok garip o yuzden alindi mi alinacak bir durum var mi manasinda sordum bir de disaridan yorum almak istedim . Bir hatam mi var gibisinden kendimi sorguladim yine de iyi niyet ile . Sonucta tartismisim evden gitmisim ailem aramis hala yemek konusu aciyor madem onemlo degil niye aciyorsunAlınırsa alınsın terbiyesize bak ağzının payını veremediniz mi ne biçim laflar onlar az yesin de uşak tutsun kadın 10 da eve girmezmiş laflara bak
Esimin garip bi huyu telde konusmayi sevmiyor. Benim ailem gelecegi zaman da onlar gelecwgi zamanda beni ariyorlar. Burya yazarken Disaridan bi goz ile yorum almak istedim sadece bende mi bi sorunn var diye kendimi sorguladim acikcasi . Cunku ilk defa boyle bi durum geldi basima. Esimin kuzenleriyle takilip gece uc de de eve geldigim olmustu ama boyle bi soylem almadim .Kayninizin size gelip gitmesi meselesinde neden muhatabı sizsiniz? Eşinizi araması, eşinizle muhatap olması gerekmez miydi? Bana garip geldi bu durum. Ayrıca iki koca adam birşeyler yeselermis o saate kadar. Eve de girecegin saate karışamaz. Haddi dgeil. Ama ben sorunu anlamadım. Sıkıntı ne tam olarak.
Ama konu sahibi saat 10da gelmekte beis görmüyor. Cekincesi olsa arkadasiyla yemek yemeden evine birakirdi bence ya da aksam 5 te evden cikmazdi. Istanbul trafiği vs diyor, arkadasi kusmasa saat 9da evde olurdu. Esiyle iliskileri bu sekildeyse kaynina ot yemek düşüyor
Esim saat sorunu yok demistim ben zaten dedi bende souledim. Ama bana diyor yine ben geldim falan olur mu oyle diyeEşiniz ve abisinin eli kolu yok sanırım neyse, bütün bunlar olurken eşiniz ağzını açıp bisey demedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?