- 6 Nisan 2010
- 182
- 95
yoo öyle düşünmüyorum fakat konuyu yazanı da tanımıyorum ki. ben de bi derdim olsa ilişkide ciddi ablama anlatırdım. belki ablam da bana olmuyorsa bitir jen derdi. onu demeye çalışıyorum. şimdi evde çok birşey yoktu ilişkileri iyiydi ama adam gitti dedikodu gibi taşıdı mı ki hakkaten böyle de olabilir yoksa birşeyleri kaçırıyor muyuz bilmiyoruz.Ne alaka abisi ile biz bir miyiz biz tanıyor muyuz konu sahibini? Bilsek ne olur bilmesek ne ?
Evin içinde olanlar o evde kalır 3.4.5.6.7.8.9. kişilere anlatılmaz. Ne bu bbg evi mi?
kaldı ki erkekler hep yavan konuşur ki. onların (ki yapmaları gerektiği halde) özenli olmalarını beklemek. onu öylesine de diyebilir bence kaç kurtul abi falan tavrıyla. konu sahibi yanlış anlamasın kötülemek için kocayı savunmak için demiyorum ama sonuçta bilmeden yorum yapıyoruz bir yerde dinledik mi adamı da? biliyor muyuz bu insanların karakterlerini. yok. o yüzden genel düşünmek lazım. hem daha kötü ya tanımadan adamı yere çarptık. belki konu sahibinin bir yanlışı var damadın kardeşi onu gördü. yanlış anlamayın hemen rica ediyorum. trollemek için konuşmuyorum.