- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle bir dur canım. o evden sen gidemezsin, gidecek biri varsa oda eşindir. gitsin bakalım abisi ve varsa hanımı eşini evine kabul edecekler mi ? yakın zamanda aynısı yaşandı, benimki de her haltı anlatır 2 yıldır aynı. ben karşı tarafın ne dediğini bilmiyorum ama, iyi şeyler söylüyor mu yoksa kışkırtıyor mu bilmiyorum. ama negatif etkilediği kesin. her neyse artık işi ileriye götürüp, eşimle benim özelimi gitmiş iznimiz olmadan başkalarına anlatmış. kıyametler koptu evde. bir daha anlat dedim eşime, defol git o zaman onlarla yaşa dedim. o zamandan beri pek anltamıyor diye biliyorum. aptal bizim kocalarımız canım aptal, bunları böyle yetiştiriyorlar ya pes... evlilik öyle bir şey ki çok zor durumda kalmadıysan meseleler, anneye, ablaya, abiye kesinlikle açılmamalı. sen eşinle düzelsen bile onlar kin gütmeye devam ediyor. sürekli sorun varmış gibi hissediyor. ayrıca abisi ne kadar terbiyesiz, ahlaksızmış. genç bir insan için boşan demek ne kadar kolay ya, iyi yapmışsın ayıbını yüzüne vurarak.Kizlar yardim'edin. Soktayim. Esim aramizdaki sorunlari whatsaptan abisine anlatmis. abiside o kizdan en kisa zamanda kurtul demis. Ben yazdiklarinin fotosunu cekip abisine yolladim. yaziklar olsun size dedim. Demek ki esim'bu yuzden bana kötü davraniyo dedim. Kizlar esim bana deli gibi bagliydi. aramizda ciddi sorunlar yoktu. Napicam ben. yarin bu evden gtmeyi'dusunuyorum. bu arada biz yeni evliyiz
Aynısı dört sene evvel benim başıma geldi ilk zamanlar yaşadığımız sorunları bir gün noktası virgülüne kadar görümcemden duymuştum ve daha sonra üç görümcemin de baştan beri yatak olayı hariç herşeyden haberdar olduğunu ve uzun sürmez gibilerinden yorumlar yaptığını duyunca nefesim kesildi sabaha kadar ağlamoştım daha sonra bir gece sabaha kadar eşimle neden böyle olduğumuzu konuştuk herşeyi konuştuk ve şuan çokk tatlı bir kızım ve çok şükür çok mutlu bir evliliğim var Hee görümceleri sorarsan ayda yılda bir selam sabah o kadarKizlar yardim'edin. Soktayim. Esim aramizdaki sorunlari whatsaptan abisine anlatmis. abiside o kizdan en kisa zamanda kurtul demis. Ben yazdiklarinin fotosunu cekip abisine yolladim. yaziklar olsun size dedim. Demek ki esim'bu yuzden bana kötü davraniyo dedim. Kizlar esim bana deli gibi bagliydi. aramizda ciddi sorunlar yoktu. Napicam ben. yarin bu evden gtmeyi'dusunuyorum. bu arada biz yeni evliyiz
önceki konularını okumadımKizlar yardim'edin. Soktayim. Esim aramizdaki sorunlari whatsaptan abisine anlatmis. abiside o kizdan en kisa zamanda kurtul demis. Ben yazdiklarinin fotosunu cekip abisine yolladim. yaziklar olsun size dedim. Demek ki esim'bu yuzden bana kötü davraniyo dedim. Kizlar esim bana deli gibi bagliydi. aramizda ciddi sorunlar yoktu. Napicam ben. yarin bu evden gtmeyi'dusunuyorum. bu arada biz yeni evliyiz
Yüregin varsa olgunlasmasini beklersin cnm buda yaklasik evliligin ortalama 3. Ve 4. Yilina tekabul ediyo..tamamen cocuksu durumundan ileride kendide pisman olucak anlattigina..bu tip erkekler once seni tüketir snra düzelir ...Inanin annemle bile paylasmadim. Duzelir dedim. Yeni evliyiz dedim. Zaten elle tutulur'sorunlarda yoktu. Ufacik biseyden tartisiyoduk mesela siyasi konudan bile tartisiyoduk ama cok onemsememistim. Esim napmis? herseyi abisine anlatmiS
aynen katılıyorum arkadaşım. 2 buçuk yıl oldu, yukarıda da yazdım. artık her şeyin içinde ailesi. ama en son ki artık yeter dedirtti. abisi benim özelimi kavgamızı, eşimin izni olmadan gitmiş birine anlatmış. beni arayıp söylediler. tel ile hakaret etmemek için kendimi zor tuttum. eşimle çok kötü olduk. o nada çok iyi ders oldu. bir daha anlatmam dedi ama bakalım. öyle hemen düzelmiyor bu işler 4-5 yıl gerek ancakYüregin varsa olgunlasmasini beklersin cnm buda yaklasik evliligin ortalama 3. Ve 4. Yilina tekabul ediyo..tamamen cocuksu durumundan ileride kendide pisman olucak anlattigina..bu tip erkekler once seni tüketir snra düzelir ...
Erkekler dedikodu yapan erkekleri hic sevmezler..kendileri anlatsa bile etraftn duydugunda kadin gibi güclüde olamaz yerin dibine girer..simdi o anlatilan kisiyo esiniz gordugundeki mahcupluguna bakin..aynen katılıyorum arkadaşım. 2 buçuk yıl oldu, yukarıda da yazdım. artık her şeyin içinde ailesi. ama en son ki artık yeter dedirtti. abisi benim özelimi kavgamızı, eşimin izni olmadan gitmiş birine anlatmış. beni arayıp söylediler. tel ile hakaret etmemek için kendimi zor tuttum. eşimle çok kötü olduk. o nada çok iyi ders oldu. bir daha anlatmam dedi ama bakalım. öyle hemen düzelmiyor bu işler 4-5 yıl gerek ancak
sorma canım yerin dibine geçti gerçekten. küçük düşürülmüş hissetti kendini. ohhhh çok iyi oldu ona. bundan sonra da yapmaz artık. gerekliydi böyle bişi. ama tabi abisi aşırı baskın ona kızamaz ki eşim. sadece anlatmasaydın keşke demiştir eminim. benim ailem yapsa şiddetli bir tartışma yaprdım onlarla ama asla anlatmaz lar bizimkiler.Erkekler dedikodu yapan erkekleri hic sevmezler..kendileri anlatsa bile etraftn duydugunda kadin gibi güclüde olamaz yerin dibine girer..simdi o anlatilan kisiyo esiniz gordugundeki mahcupluguna bakin..
fark edeceksiniz...
benm esimde tartistigimzda belki komik ama benim anneme anlatirdi arayp ben anlatmam o anlatirdi..baska kimse duymazdi annem ben esim arasinda. Kiziyim neticede annem kime anlatsin:)
Isin en kötüsüde kavga ettin diyelim paylasiyosun biriyle dökuyon öfkeyi rahatliyon snra esinlede aran ii oluyo hersey guzelken ne gerek vardi keske anlatmasaydm diyosun..
sabir cnm sabir...sadece iyi kocalarn esleri cennete gitmeyecek...
Kisiligi oturmamis bunu gec de olsa anladim. Ama kendimde onu duzeltecek gucu bulamiyorum kisiz bana göre aramızda sorun yok diyorsunuz ama eşiniz demekki sorun olarak görüyorki abisine anlatıp ondan akıl alıp size ona göre davranıyor buda eşinizin henüz kişiliğinin oturmadığını başkalarının ağzına bakan biri olduğunu göstermekte.bu sebeplerden hemen boşanılmaz (tabi tercih ve yaşayan bilir)ama bu evlilikte sizin eşinizden iki kat daha fazla emek ve özveri göstermeniz gerekmekte eşinizi bazen bir çocuk gibi görüp sürekli iadere eden taraf olacaksınız umarım düzelir.
Abisi mi utanir yoksa esim mi utanir?? ikiside utanmalisorma canım yerin dibine geçti gerçekten. küçük düşürülmüş hissetti kendini. ohhhh çok iyi oldu ona. bundan sonra da yapmaz artık. gerekliydi böyle bişi. ama tabi abisi aşırı baskın ona kızamaz ki eşim. sadece anlatmasaydın keşke demiştir eminim. benim ailem yapsa şiddetli bir tartışma yaprdım onlarla ama asla anlatmaz lar bizimkiler.
4 yil cok uzun bi süreaynen katılıyorum arkadaşım. 2 buçuk yıl oldu, yukarıda da yazdım. artık her şeyin içinde ailesi. ama en son ki artık yeter dedirtti. abisi benim özelimi kavgamızı, eşimin izni olmadan gitmiş birine anlatmış. beni arayıp söylediler. tel ile hakaret etmemek için kendimi zor tuttum. eşimle çok kötü olduk. o nada çok iyi ders oldu. bir daha anlatmam dedi ama bakalım. öyle hemen düzelmiyor bu işler 4-5 yıl gerek ancak
kötü olmuş bu durum.. utanmadan dedikodu yapmışlar kadın gibiAbisi mi utanir yoksa esim mi utanir?? ikiside utanmali