- 5 Kasım 2024
- 272
- 19
- 13
- 24
- Konu Sahibi nejlasonmez
-
.Herkese daha çok had bildirme vakti gelmişte geçiyor bile bu kadar kısa süre içerisinde böyleyse sonrasını düşünemiyorumilk önce eşiniz aile üyeleriyle sağlam bir konuşma yapması gerekiyor sonra da tekrar bu gibi cümleler geldiğinde sizinde çok net ve sert cevap vermeniz gerekiyorlar ki bir daha yapamasınlar
O ne öyle sipariş verir gibiben adak yaptım erkek olursa Muhammed Abdulbasit kız olursa emine eda koyacaksınız diyor
Çünkü öyle benimsemişler ki bunu anlatamam 4 5 beş aylık bebeğe pasta bile yediriyorlar ya doktorların söylediğini zıttını yapıyorlarMesafe koyman gerekiyor. Sen niye ilk 6 ay su vermem felan diyorsun sen öyle deyince onlarada yorum hakkı doğuyor. Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum bu eşimle beni ilgilendirir dersin, çenelerini kapatırsın. Siz sesinizi çıkarmadığınız için karışmaya kendilerine hak görüyorlar
Eşin Arkandaysa hiç korkma bebeğin olunca gereken cevapları verirsin, şimdiden bunu kafana takma benimde kayınvalidem su içirmek istedi eşimle kesinlikle karşı çıktık kendi annem geçen 8 aylık bebeğime ekmek vermeye çalıştı hemen karşı çıktım biz öyle şeyler yedirmiyoruz diye yani maalesef insanlar yapıyor burda önemli olan senin karşı koyman dik durabilmen .Çünkü öyle benimsemişler ki bunu anlatamam 4 5 beş aylık bebeğe pasta bile yediriyorlar ya doktorların söylediğini zıttını yapıyorlar
MaalesefOrtada bebek yok iken boyle isimdi,suydu,emzirmeydi cok gereksiz konular olmus.
Birliktemi oturuyorsunuz?
Zaten umreden döndükten sonra kendi ağzından duyunca vazgeçtim şu an hiç düşünmüyorum valla yemin ederim rahat edemiyorum yoruluyorum dinlenmiyorum bile benim evim değil ya yemin ederim dün heberim yok görümcem kendi kafası ile kaynanam ile eltimi ve kaynımı çağırmışlar heberim bile yok görümcem kendisi söylemiş ben çağırdım diye diyorum ya kendi kafalarına göre iş yapıyorlar evim değil rahat değilim uykum oluyor bazen yataktan çıkasım gelmiyor yok illa saat 11:30 uyanmam ve kahvaltı yapmamız gerekiyor yapsım yok gidip uzanıyorum yine niye uzanıyorum oluyor bir sürü böyle süsülu kıyafetlerim var evde giyerim diye giyemiyorum ha ilk ayimda giydim sonra giymez oldum ya giyiyorum çatOrtada bir bebek, bir hamilelik yokken ilk 6 ay süt mü su mu tartışması çok saçma. Hayır, ne gerek var bu ailede hamilelikten başka konu konuşulmuyor mu?
Sizde daha 7 aylık evliymişsiniz, biraz durun bekleyin. Düşüğünüz var, konularınızın çoğunluğu aslında bebek sahibi olmakla ilgili.
Kayınvalide zaten zır cahilin teki o çok açık. Ayrıca Abdulbasit ne öyle ilk defa duydum ne olur oğlunuz olursa koymayın.
Az kaldı ya Sahi türküz ama Türkiye doğup büymedik doğup büyüdüğümüz yerde bir sürü evleri var her birine biri düşüyor kaynanam da bir ev bir oda bir salon orada yaşarım ama biz kastederek onlar o evde birlikte olmayız yaşamayız dedi az daha dişimi sıkacağım yapacak bir şey yok yaza kadarNeden ayri eve cikmadiniz evlendiginizde?
Ev sizin degil ,misafire yapacak birseyiniz yok.
İlk baştan tavrını koymalıydın , nasıl sakin kalabiliyorsun kendi isteğin dışında hiçbirşeye mecbur değilsin tamam hatır gönül saygı yapılır da bu kadarı fazla ne özel kalmış ne düzen olanlara bak senin had bildirme değil sağlam bir cinnet geçirme vaktin gelmiş evlilik bu değil ki . Ortanıza da alın bari yatarken çocuk nasıl yapılır izlensin tövbe tövbe hem bu kadar torun isteyen kaynana hemde hiç boş bırakmayan kaynanaZaten umreden döndükten sonra kendi ağzından duyunca vazgeçtim şu an hiç düşünmüyorum valla yemin ederim rahat edemiyorum yoruluyorum dinlenmiyorum bile benim evim değil ya yemin ederim dün heberim yok görümcem kendi kafası ile kaynanam ile eltimi ve kaynımı çağırmışlar heberim bile yok görümcem kendisi söylemiş ben çağırdım diye diyorum ya kendi kafalarına göre iş yapıyorlar evim değil rahat değilim uykum oluyor bazen yataktan çıkasım gelmiyor yok illa saat 11:30 uyanmam ve kahvaltı yapmamız gerekiyor yapsım yok gidip uzanıyorum yine niye uzanıyorum oluyor bir sürü böyle süsülu kıyafetlerim var evde giyerim diye giyemiyorum ha ilk ayimda giydim sonra giymez oldum ya giyiyorum çat
kapı misafir çocukları geliyor yorgunum misafir kabul ediyor sonra mecbur edip otuturuyor kendi evim olsa müsait değilim hastayım deyip gönderirim ama kontrol bende değil kaynanam da gelene de ona geliyor hepsi orta yaş bazıları yaşlı başlı ne bileyim ya ama insanı sıkkıyor stres oluyorum yorgun oluyorum herkes evine eşi çocuklari ile dönüyor bende kaynanam ile dönüyorum üçümüz o ayrı insanın canı sıkkıyor ben mecburumuyum ya eve gelip açılıp saçılasım geliyor yapmıyorum 10 yıl evli olsam takmam daha yeni bugün şimdi 7 ay oldu evleneli ben rahat ederim sorun olmaz diye düşündüm ama nereden bileyim böyle olacağını annemde söyledim bir şey olmaz yaşarsınız diyordu bana ne gerçeği nelerle karşılaşacağımı söylemedi ona ayrı sinirleniyorum kendisi de yaşamış bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?