• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin 2 gündür yaptığı çok zoruma gidiyor..

Neden esle boyle seyleri konusmuyor anlamiyorum. Basima gelse beraber dalga geceriz, guleriz. Bence bunda sorun edecek bir sey yok. Iletisimle her sey asilabilir. Iki cocuk yaptigim adamla bunlari konusamayacaksam ne anladim bu evlilikten.

Genisledigini hissediyorsaniz kegel egzersizleri yapin.

Her ilişki farklıdır kendine hastır.Siz dalga geçip gülebilirsiniz eşinizle.Ama demek ki onların arasında böyle bir laubalilik yok.

5 dakkada iliski bitmis olması onun sdce cok haz aldıgını gostermez asırı dolmus bir durumda kalmıştır
40 gunden sonra ozlemistir iliskiyi
Sen bundan sonrasını izle her seferinde tepkisi nasıl oluyo ne kdr suruyo ona bakmaya devam
Aldatıyo da olabilir dikkat

Bence o dolduysa boşaltmıştır.Sizden etkilenmiş siz bakmayın buradakilere en doğrusunu siz bilirsiniz eşinizi siz tanıyorsunuz.Bi kaç gün yaklaşmadı diye eşimizden şüphelenip günahını alacaksak nerede kaldı bu evliliğin temel taşları.Sizin hormonlarınız normal değil zaten gelip bir de bu sitede takılıp kafanızı doldurmayın

Her ilişki farklıdır kendine hastır.Siz dalga geçip gülebilirsiniz eşinizle.Ama demek ki onların arasında böyle bir laubalilik yok.
Bunun laubalilikle ne alakasi var hanimefendi? Ayrica konu sahibi kendisi cevap verebilir. Sizinle ilgili bir durum yok.

Yok o hiçbirşey demedi ama ben oyle hissettim. Yani hissetmese okadar vahim durumda genişlik olsa ilişki 5 dakikada bitmezdi diyede düşünüyorum. Az önce aradım 11 buçuktan beri kaç kere telefona baktın dedim hiç dedi. Kolu iyice şişmiş ve boğazları ağrıyomuş nefes alamayacak derecedeymiş. Sen napiyosun iyimisin dedi evet dedim kapattım 🤔🤔 görmemiş mesajı sözde. Yada görmek istemiyor
Uzun sure yapmayinca erken bitmesi normal.

Aldatıyo olabilir
Neden devamli aldatıyor olabilir yazıyorsunuz? Amacıniz ne? Lohusa kadına söylenecek şeyler mi? Hem de saçma bi mantık kurarak. Ağzınıza geleni tartmadan, şartlara uyarlamadan lönk diye söylemek çok mu kolay yoksa beyninizde bunları ölçüp tartmakla gorevli olan kisim mi agrizalandı?Karşınızdaki bir insan bir kadın yeni bir anne ve en önemlisi lohusa.

Neden devamli aldatıyor olabilir yazıyorsunuz? Amacıniz ne? Lohusa kadına söylenecek şeyler mi? Hem de saçma bi mantık kurarak. Ağzınıza geleni tartmadan, şartlara uyarlamadan lönk diye söylemek çok mu kolay yoksa beyninizde bunları ölçüp tartmakla gorevli olan kisim mi agrizalandı?Karşınızdaki bir insan bir kadın yeni bir anne ve en önemlisi lohusa.
Doğum yaptıktan sonra aldatılmış biri olarak ayakta uyutulmus bir kadın olarak hemcinsimi uyarıyorum gozunu acsın tam guvenmesin diye sana noluyor
Neyi soyleyip soylemicemi sanamı sorcam senden mi izin alcam

Doğum yaptıktan sonra aldatılmış biri olarak ayakta uyutulmus bir kadın olarak hemcinsimi uyarıyorum gozunu acsın tam guvenmesin diye sana noluyor
Neyi soyleyip soylemicemi sanamı sorcam senden mi izin alcam
Birincisi sen demeyeceksiniz! Ikincisi kimseye sormadan neyi soyleyip soylemeyeceginizi bilmiyorsaniz evet birilerine sorsanız iyi olacak bence. Üçüncüsü sizin ne yaşadığıniz su an beni de bu arkadaşı da ilgilendirmiyor. Kadın zaten üzgün ve en hassas doneminde. Aldatildigini dusundurmek üzmek haddiniz degil. Kendisi boyle bisey farketseydi boyle mi diye sorardı, dusunebiliyorsunuzdur inşallah bu kadarcık şeyleri de.

Konusun esinizle
Konuşmaktan da kaçıyor yüzyüze konuşmaya çalıştım lafımı yarıda kesti bişeyler uydurdu kaçtı mesaj attım görmemezlikten geliyor, aradım normal konuştu.insan merak edip bi açar mesajı ama hala açmadı üstten okumuştur verecek cevabı yok sanırım🤔

Birincisi sen demeyeceksiniz! Ikincisi kimseye sormadan neyi soyleyip soylemeyeceginizi bilmiyorsaniz evet birilerine sorsanız iyi olacak bence. Üçüncüsü sizin ne yaşadığıniz su an beni de bu arkadaşı da ilgilendirmiyor. Kadın zaten üzgün ve en hassas doneminde. Aldatildigini dusundurmek üzmek haddiniz degil. Kendisi boyle bisey farketseydi boyle mi diye sorardı, dusunebiliyorsunuzdur inşallah bu kadarcık şeyleri de.

Sen avukatımısın be yuru git isine
Ister sen derim ister siz
Istediğim yorumu yaparım
Sananeeeeeeee

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajlarimizi okuyan herkes sizin ahlaka muhtaç olduğunuzu görüyor eminim, ben hep isimdeyim işime bakıyorum da siz pek bi işsiz görünüyorsunuz hem de ağır:D @Darkesttt

Lohusalıkta 40 gün ilişkiye girilmez diye biliyorum, kanama kesilse bile 40 gün beklenir benim bildiğim, yanlış mı biliyorum :KK64:

Back
X