- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınKuzum 40 günlük bebegin var adamın zevkinin derdine düşmüşsün.
Genişledi mi ne oldu diye...
Kendinle ve bebeğinle ilgilen. Daha ilişkiye gireli 5 gün olmuş. Her dakika üstüne atlamayiversin şu yorgun döneminde.
Dönüyor ben hamileyken ve dogumdan sonra kegel egzersizi yaptım devamlı eski haline döndü. Bir de ben de kesi atılmadı dogumdaNormal doğumdan sonra o kadar genişliyor mu gerçekten? Eski seviyesine dönme gibi bir ihtimal yok mu? Şimdi dolgu estetik falan yapıyorlar ama duyduğuna göre korktum şimdi normal doğumdan![]()
Çok haklısınama işte adam öyleydi ki bişey yapamasakta peşimden ayrılmıyodu ilk zamanlar bile.artık 40ım çıksında kurtulayim diyodum bi anda bıçak gibi kesildi ben bunu anlayamadım yoksa benim işime geliyor zaten yoruluyorum uykum oluyor yattığım gibi uyuyorum ama adamdaki tavırlar daha baştan uyarıyor yatıcam diye. Bunları yapmasa ilişkiye girip girmemek aklıma bile gelmez ki benim
Bende de kesi olmadı bebeğin 2-3 dikişlik yırtılma yaptı sadece dedi ebe. Egzersizi bende yaptım ve yapıyorum bakalımDönüyor ben hamileyken ve dogumdan sonra kegel egzersizi yaptım devamlı eski haline döndü. Bir de ben de kesi atılmadı dogumda
Evet ya aynenn öyle değmez. Kendi bilir zamana bırakmak en iyisiBelki biri akıl vermiştir, kadın yorulur, biraz saat bırak diye.
O da erkek cinsi olduğu için, incelikten yoksun.
Güya üzerinde baskı kurmamak için yapıyordur.
Ay ne yapıyorsa yapsın bırakın.
Valla düşündüğünüze değmez.
Normale döner şuan çok çok yenisiniz.üstüne de düşmeyin. Dikkati dagılıyor olabilir.Bebek de siz de toparlayın o da normale dönecektirBende de kesi olmadı bebeğin 2-3 dikişlik yırtılma yaptı sadece dedi ebe. Egzersizi bende yaptım ve yapıyorum bakalım
Bol Tuzlu suya oturabilirsin ve ya limon sıkabilirsin daralırSelam kızlar konu biraz özel ama dertleşmek istedim.
ben normal doğum yaptım 41 gün oldu. 36. Gunde eşimle ilişki oldu . ve çok genişlediğini hissettim eşime birşey demedim 2. Doğumum. Tabiki oda hissetmiştir genişliği. Neyse ondan sonra eşime bi haller oldu. Youtubeden erotik film izlediğini gördüm o günden sonra. gerçi hamileyken de görmüştüm. Ama benden hiç uzaklaşmamıştı böyle. Hiçbişey yapmasakta yanaşırdı. İlişki yaşadığımız güne kadarda herşey çok farklıydı.
Neyse 2 gundur de öyle bi tavırda ki kapıdan giriyor "belim ağrıyor, kolum çok ağrıyor, hastayım hemen yemek yiyip yatıcam." Yemekten sonra kanepeye uzanıp uyumuş numarası yapıyor 5 yıllık eşimi tanıyorum sonuçta. Ki her zaman ben uyusam uyandıran bi insandı. Ya ben zaten açıkta onu beklemiyorum bi adım atmıyorum cinsellik aklıma bile gelmiyor zaten kolay kolay yanaşan biride değilim bu tavır ne yani daha baştan sinyal verir gibi. sadece doğumdan sonraki zamanlar bi isteğim artmıştı okadar . Ama onun bu yaptığı çok zoruma gidiyor. Kilom felan da yok kızlar 54 kiloyum. Evde bakımlı olmaya calısıyorum.Çok yorucu işte çalıştığıda oldu genede kendisi isterdi. Gözümün içine bakıyor inşallah bişey istemez diye. Bu kadar zamanlık evliliğimde ben eşimin bu tavrıyla ilk kez karşılaşıyorum sormakta istemiyorum adam beğenmedimi doğumdan sonra naptı anlamadım. 2 gündür kendimi tuhaf hissediyorum kızlar dertleşmek istedim sadece.. hele ki bi değişimden ötürü bunu yaptığını düşünmek gururumu kırıyor. Normal zamanda iyi bi sorunu sıkıntısı yok aramızda iyi. moral olarakta iyi ama anlayamıyorum bu halini
Maaşallah kesisiz doğum mu yaptınDönüyor ben hamileyken ve dogumdan sonra kegel egzersizi yaptım devamlı eski haline döndü. Bir de ben de kesi atılmadı dogumda
Evet zor oldu biraz ama. Yani dogum zor olmadı da 10 cm i beklediğim için açılma geç oldu nedense benim. Doktorun talimatlarına uyunca kesi olmadan kalktım odama geçtim yürüyerek. Darısı sizlerin basına. Saglıkla kolaylıkla kucagınıza alın inşalalhMaaşallah kesisiz doğum mu yaptındarısı başımıza...