eşimi utandıracak menü önerisi istiyorum :)

sadece begendim isareti emojisi koyabildim, soyle hepsinden kombo yapip gonderiyorum sana

Eşinize şok oldum şok. Ne gıcık yaa valla billa bunun hesabını sormazsanız ben bile çatlarım. Okkalı bir sofra hazırlayın hatta en pahalısından masraflısından olsun her şeyin içine pastırma falan koyun o derece sinirlendim şu an. Sonra misafirler kalkınca o sofrayı ona toplatın. O toplarken siz de kendinize bi kahve yapıp karşısında keyifle için ve ona diyin ki " ee yemek nasıldı?" Ne derse desin istifinizi bozmayın keyfinize bakın. Diyeceklerim bu kadar teşekkürler

Yazacaktım ki konunun üzerinden günler geçtiğini gördüm yıkığım şuan....

Böyle bi durum olsa eşim ana yemeği mutlaka dışarıda yaptırır ya da mangal tarzı bi durum vardır, benden de yanına çorba/salata gerekliyse pilav ve sevdiği güzel bi tatlıdan ister. Gerisi güler yüz ve tatlı dille misafiri ağırlamak.

Eşiniz hem misafir çağırıyor hem elini bir şeye sürmüyor hemde üstüne hakaret ediyor. Pes.

Ben bunların tarifini istiyorum sizden

Pardon da eşiniz ne işe yarıyor acaba? Yemekler annenizden, sofra temizlik sizden, kendisi ne yapıyor? Anca oturup sizi azarlıyor sanırım. Annesi kötü yetiştirmiş görünen o ki, fazla şımartmış. Size böyle davranılmasına izin vermeyin.

Kendinizi eşinize ıspatlama derdine düşmeyin. Yemek yapamasanız bile bu size daha az değerli yapmaz. Diğer konuya gelince, her ailenin dinamiği farklıdır. Köydeki evde misafir ağırlamanızın normal olup olmadığı sizin o aile içindeki konumuzla, sizin onları ve evlerini benimsemenizle ilgili birazda. Ancak eşinizin emrivakisi hiç hoş değil. Ayrıca aranızdaki en büyük sorun birbirinize karşı iletişiminiz, üslubunuz. Eşiniz size emirler yağdırıyor, siz ise inatlasiyorsunuz. Birbirinizi dinlemek yerine sanki aranızda bir güç, iktidar kavgası var.

Çok özür dilerim. Kendimi yanlış ifade ettiğimi farkettim. İnatlaşmak demiyelim ama sınırlarınızı korurken eşinizi kendinizi daha iyi anlatabilirsiniz.
Psikiyatrist Mehmet Sungur'un kitabında çok güzel bir ifade vardı. Onu hatırladım şuan. "Evlilik ben ve sen'i koruyarak biz olabilme sanatıdır."

Neden kendinizi ispatlamaya calisiyosunuz ki? Nasilsa inanmayacak sizin yaptiginiza ? Annesinin yaninda neler demis once o kendini affettirsin! Madem anasi var nie evlenmis madem . Boyle bi tartismada yapacagim ve takacagim en son sey bile olamaz menu hazirlamak .kusura bakmayin ama madem durum boyle zikkimin kokunu yesin. Ben olsam hic bisey yapmam salaga yatar keyfime bakarim madem beceriksizim gozunde evi falanda temizlemem o gelmedende yerim . Gaz vermekde istemiyorum ama tam cildirmalik cinnetlik bi konu. Mdmray baksana kuzum

Son gelişmeleri okudunuz mu?
Bir de konulara etiket yapıp başkasını çağırmak yasak diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…