• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi taniyamiyorum

Empati diyorsunuz.

Empati kurun diyorsunuz.Ben babasız büyüdüm annem bizimle birebir hiç ilgilenemedi okuyamadım çalıştım güzel bir kariyerim vardı ve ben esimi tanıdığımda sevgiyi ilk onda öğrendim hissettim.Ondan gelen herşeye raziyim,ama şuan ben regl olmuş durumda bir orkid bile alamıyorum çünkü eşimin dayısı hastanede durumu kötü ben nasıl insanmışım ne düşünüyormuşum alın empati.Haklisiniz bakılmalı hepimiz hastalanicaz keza yaşlanıcaz bilincindeyim.Ama ben elimden geleni yapıyorum annesine gel bakiyim sana iyileştireyim diyorum tenezzül etmiyor ama her gün beni ara diyor ? Babasına keza yemek yediriyorum gidiyor diğer gelinini konuşuyor ki eltimin gözünün önünde çayını icirmisligim var oralı bile olmadı olmuyor.Yanlis empati yıpratıyor beni.Bana daha geçerli bir şey söyleyin lütfen
Anlattiklariniza gore ailecek dengesizler. Hastalik bu kimin basina ne gelecegi belli olmaz ama buyuklerin buyukluk yapmasi lazim. Konu sahibi cok naifsiniz. Esinizle de aranizda yas farki var. Siz degerinizi bilmemissiniz esiniz hic bilmemis. Su anda ayrilsaniz iki seneye kalmadan cocugunuzla yeni bir aile kurabilirsiniz. Yasiniz cok genc. Esinize bunu hissettirseniz acaba bu kadar size karsi ters davranislarda bulunabilir mi?Degerinizi bilmiyorlarsa hatirlatin.

Yani eşinize hayran olarak evlendiniz ve şu an durum bu. Genellemeyi çok sevmem ama kendinden kaç yaş küçük kadınlarla evlenen erkekler yönetmeyi seven, ne dersem onu yapsın, sesi çıkmasın ,gözü açılmamis olsun diyen tipler. İstisnalar vardır hatta çoktur da ama bu dediğim de çok. Kendi yaşındakini veya yaşına yakını kolay ezemez belki de ondan belki de kendine güvenmeyen tip.
Bunun bir de iri kiyim adamlarin minyon kadinlarla ozellikle evlenmesi versiyonu var. Mantik ayni ama.

Herkese iyi günler,ben (23) 2017 kasımdan buyana evliyim ev hanımıyım ve 6 aylık bir bebeğim var.Esimi(34) çok severek ve hayranlik duyarak evlendim mükemmel bir adamdı benim gözümde.evlenir evlenmez hamile kaldım ne olduğunu anlayamadım bile bunu çok erken buluyordum ama eşim 2.çocuğu bile dile getiriyordu daha hamileyken.Ciddiye almıyorum tabi ilk zamanlar gülüyoruz hoşa gidiyor geçiyor.Ama şuan ki durum artık beni artık hayattan bezmiş bir insan haline getirdi,Kayinvalidem ve kayınpederim yaşlı gençlerden kabullenemiyorlar ama yıllardır hastalar.Hastalar ve aileleri hep hasta.Esim de sürekli annem babam benim ailem diye diye beni hislerimi ihtiyaçlarımı yok sayıyor.Ve adam akıllı konuşma yok anlama yok sorsan ben çalışıyorum görmüyormusun annem hasta babam hasta borcum var anla ama bu kısır döngüde gibi birşey çok bunalıyorum.Bir abisi var o kendiside karısıda çok muhatap değiller eltim kayinvalidem küsler.Simdi eltimde hamile eşi el üstünde tutuyor.Ben anlayamıyorum nasıl davranmam gerek eşimin ailesinin biz olduğuna inandırmak için çok yalnızım.Lutfen bakış acılarınızı okuduğunuz kadarıyla benimle paylaşın
Birincisi evlenme yaşınızda hiçbir anormallik yok gayette güzel yaş ne güzel canm severek evlenmişsin sorun yaş değilde doğru insana denk gelmek ama eşinin sana haksızlık ettiğini düşünüyorum evet ailesi hasta anlıyorum da senide düşünmesi gerek valla açıkça konuş güzelce sende eşisin sonuçta hakli olarak eşinle konuşmak sohbet etmek istersin umarim düzelir canım

İşte bende bunu anlamıyorum bizim kadar vicdanlı olamıyolar benim eşimde olan yemeği bile ısıtmıyo benden bekliyo anası sana bir bardak su verse benim gücüme gider demişti gitgide anasının oğlu oldu eşimde
Yetistirilme tarzi ve maalesef islerine geliyor. Allah yardimciniz olsun.Omur torpusu.

Yani eşinize hayran olarak evlendiniz ve şu an durum bu. Genellemeyi çok sevmem ama kendinden kaç yaş küçük kadınlarla evlenen erkekler yönetmeyi seven, ne dersem onu yapsın, sesi çıkmasın ,gözü açılmamis olsun diyen tipler. İstisnalar vardır hatta çoktur da ama bu dediğim de çok. Kendi yaşındakini veya yaşına yakını kolay ezemez belki de ondan belki de kendine güvenmeyen Evet böyle tiplere bu tarz yakıştırmalar çok yakıştiriuorlar
Yani eşinize hayran olarak evlendiniz ve şu an durum bu. Genellemeyi çok sevmem ama kendinden kaç yaş küçük kadınlarla evlenen erkekler yönetmeyi seven, ne dersem onu yapsın, sesi çıkmasın ,gözü açılmamis olsun diyen tipler. İstisnalar vardır hatta çoktur da ama bu dediğim de çok. Kendi yaşındakini veya yaşına yakını kolay ezemez belki de ondan belki de kendine güvenmeyen tip.
Evet bu tarz tiplemeleri çok fazla.Ama bizimkisi değil.O kadarda küçük değilim çok insan tanıdım güzeli çirkini ben en merhametli beni gerçekten sevecek kalbime dokunabilecek birini istedim.

Anlattiklariniza gore ailecek dengesizler. Hastalik bu kimin basina ne gelecegi belli olmaz ama buyuklerin buyukluk yapmasi lazim. Konu sahibi cok naifsiniz. Esinizle de aranizda yas farki var. Siz degerinizi bilmemissiniz esiniz hic bilmemis. Su anda ayrilsaniz iki seneye kalmadan cocugunuzla yeni bir aile kurabilirsiniz. Yasiniz cok genc. Esinize bunu hissettirseniz acaba bu kadar size karsi ters davranislarda bulunabilir mi?Degerinizi bilmiyorlarsa hatirlatin.
Aslında bu son care olarak denenebilir,şuan biraz daha alttan almamı istedi birkaç hanımefendi dinleyip deniyorum.Teşekkür ederim

Daha öncelerden olan birşey hastalık.Evlendigimizden beri değil,ben sürekli hastalık konuşmak istemiyorum artık sıkılıyorum anlıyormusunuz.Daha 23 yaşındayım ve pedimi alamıyorum evet para yok onun vakti yok yani küçük birşey bile zorla olucaksa bu canımı sıkıyor.
Madem istemiyorsunuz bosanin.

Birincisi evlenme yaşınızda hiçbir anormallik yok gayette güzel yaş ne güzel canm severek evlenmişsin sorun yaş değilde doğru insana denk gelmek ama eşinin sana haksızlık ettiğini düşünüyorum evet ailesi hasta anlıyorum da senide düşünmesi gerek valla açıkça konuş güzelce sende eşisin sonuçta hakli olarak eşinle konuşmak sohbet etmek istersin umarim düzelir canım
Evlenmeye hazırdım,sonrasını böyle gider dengede olur diye umdum olmadı.Konustugumda aynı cevaplar ben de artık ısrar etmiyorum yanlış anlaşılirim diye cunki niyetim anne babanı bırak değil o tamamen oraya adapte.Sevgiliyken öyle değildi

Boşanmak mı? Küçücük birşey için mi
Yani hastalik konusmak istemiyorum yasim genc demissiniz. Tam olarakta anlayamadim yazdiklarinizi. Hastalik zor oluyor maalesef annemde hasta oldugu icin. Eger esim cekemiyorum surekli hastalik konusmak istemiyorum dese e o zaman git derim cok kirilirim. Yani o da ne yapsin ailesi iste. Zor gercekten herkes acisindan.

23 yaşında bu karamsar noktaya nasıl geldiniz böyle.
Gencim istegim,beklentim çok.Eşim benimle çok ilgili olduğu için sevgiliyken sandım ki bu böyle devam edicek kesinlikle öyle olmuyormuş istisnasiz bunu anladim burda bazı hanımlarda aynı fikirde.Buna hala alışamadım e haliyle herşey bana batıyor ve üst üste geliyor o bitiyor o başlıyor birşey de diyemeyince kuruyorum içimde bu hale geldim yazdım en son buraya Allah razı olsun bazı mesajlar harika idi.Deniyorum bakalım

Yani hastalik konusmak istemiyorum yasim genc demissiniz. Tam olarakta anlayamadim yazdiklarinizi. Hastalik zor oluyor maalesef annemde hasta oldugu icin. Eger esim cekemiyorum surekli hastalik konusmak istemiyorum dese e o zaman git derim cok kirilirim. Yani o da ne yapsin ailesi iste. Zor gercekten herkes acisindan.
Tabi ki canım ben annen neden hasta hayır babana gidemezsin diyemem ne münasebet.Ben eşime kirginim beni unutuyor biryerlere çıkmak söyle dursun konuşmuyoruz çünkü yorgun işe koştur tek başına hastane sürekli.Ben de birşeyler bekliyorum anla beni diyor

Empati diyorsunuz.

Empati kurun diyorsunuz.Ben babasız büyüdüm annem bizimle birebir hiç ilgilenemedi okuyamadım çalıştım güzel bir kariyerim vardı ve ben esimi tanıdığımda sevgiyi ilk onda öğrendim hissettim.Ondan gelen herşeye raziyim,ama şuan ben regl olmuş durumda bir orkid bile alamıyorum çünkü eşimin dayısı hastanede durumu kötü ben nasıl insanmışım ne düşünüyormuşum alın empati.Haklisiniz bakılmalı hepimiz hastalanicaz keza yaşlanıcaz bilincindeyim.Ama ben elimden geleni yapıyorum annesine gel bakiyim sana iyileştireyim diyorum tenezzül etmiyor ama her gün beni ara diyor ? Babasına keza yemek yediriyorum gidiyor diğer gelinini konuşuyor ki eltimin gözünün önünde çayını icirmisligim var oralı bile olmadı olmuyor.Yanlis empati yıpratıyor beni.Bana daha geçerli bir şey söyleyin lütfen
Off benim rahmetli kayın babamda aynıydı ben herşeyine koşardım gece 2 lere 3 lere kadar acillerde peşinde koşardım hergün iğnesini vururdum ama dönüp benim yanımda millete büyük gelinini överdi bi gün kv ve eşim patladı kayın babama "ne diyorsun kız burda senin işine koşuyor ondan ne görüyorsunda onu övüp duruyon kızın zoruna gidiyor anlamıyor musun" dediler ben şok oldum ama Allah rahmet eylesin ne diyelim alttan al boşver

Evlenmeye hazırdım,sonrasını böyle gider dengede olur diye umdum olmadı.Konustugumda aynı cevaplar ben de artık ısrar etmiyorum yanlış anlaşılirim diye cunki niyetim anne babanı bırak değil o tamamen oraya adapte.Sevgiliyken öyle değildi
Niyetinin o olmadiğini tahmin edebiliyorum canim valla gayette haklisin zaten erkekler evlenince anormalleşmezse olmaz .İnsanlari kandırmak başka bisey değil umarim düzelir üzülme bebeğine yoğunlaş bi süre

Off benim rahmetli kayın babamda aynıydı ben herşeyine koşardım gece 2 lere 3 lere kadar acillerde peşinde koşardım hergün iğnesini vururdum ama dönüp benim yanımda millete büyük gelinini överdi bi gün kv ve eşim patladı kayın babama "ne diyorsun kız burda senin işine koşuyor ondan ne görüyorsunda onu övüp duruyon kızın zoruna gidiyor anlamıyor musun" dediler ben şok oldum ama Allah rahmet eylesin ne diyelim alttan al boşver
Çok kırılıyor insan,Allah razı olsun senden helal olsun.Tesekkur ederim oyle yapicam saygılarımla

Niyetinin o olmadiğini tahmin edebiliyorum canim valla gayette haklisin zaten erkekler evlenince anormalleşmezse olmaz .İnsanlari kandırmak başka bisey değil umarim düzelir üzülme bebeğine yoğunlaş bi süre
Oyle yapmaya devam ediyim dimi en iyisi bebegim yavrum,teşekkür ederim

Back