- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 32
- Konu Sahibi Caglaaslan
Yaş kac olmuş eşinizin, bu zamana kadar degismemiş adami. Bu yaştan sonra degistiremezsiniz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Empati diyorsunuz.
Empati kurun diyorsunuz.Ben babasız büyüdüm annem bizimle birebir hiç ilgilenemedi okuyamadım çalıştım güzel bir kariyerim vardı ve ben esimi tanıdığımda sevgiyi ilk onda öğrendim hissettim.Ondan gelen herşeye raziyim,ama şuan ben regl olmuş durumda bir orkid bile alamıyorum çünkü eşimin dayısı hastanede durumu kötü ben nasıl insanmışım ne düşünüyormuşum alın empati.Haklisiniz bakılmalı hepimiz hastalanicaz keza yaşlanıcaz bilincindeyim.Ama ben elimden geleni yapıyorum annesine gel bakiyim sana iyileştireyim diyorum tenezzül etmiyor ama her gün beni ara diyor ? Babasına keza yemek yediriyorum gidiyor diğer gelinini konuşuyor ki eltimin gözünün önünde çayını icirmisligim var oralı bile olmadı olmuyor.Yanlis empati yıpratıyor beni.Bana daha geçerli bir şey söyleyin lütfen
Daha öncelerden olan birşey hastalık.Evlendigimizden beri değil,ben sürekli hastalık konuşmak istemiyorum artık sıkılıyorum anlıyormusunuz.Daha 23 yaşındayım ve pedimi alamıyorum evet para yok onun vakti yok yani küçük birşey bile zorla olucaksa bu canımı sıkıyor.
24 yasında 7 aylık evliyim ama böyle bi durum olsa dusunmem. Gerci o erken evlenmiş haklısınız.Ben de onu diyorum işte. Aile bireylerinden biri bile hastalansa insanın dünyası şaşıyor, hastanesi, doktoru, bakımı, daha iyi bir doktor arayışı maddi manevi canına okuyor insanın. Bu aşamada benimle ilgilen demek şımarıklık bence. Ama konu sahibinin yaşı çok küçük. Arkadaşlarıyla takılıp eğleneceği zamanda evlenip kucağında bebeyle eve kapanmış.
Bak
Makbuldür benim için güzel bakış açısı teşekkür ederim.Beklentiyi düşürmeliyim.
Burda ben alıcağım seviyeli nasihatları aldım.Sizin gibi onyargili insanlarla işim olmaz.Tesekkur ederim20 yasinda kariyer sahibimiydiniz?
Bana klasik sirf parasi, arabasi,.. var diye evlenen genc kiz ve yasini almis, artik fazla gözü acilmamis, annesine babasina bakan biri ile evlenmek isteyen "yasli" iki sahisin bir evliligi gibi duruyor.
Esinizi siz hic tanimadiniz ki zaten. 20 yasinda insan kendini taniyamiyor, birak karsindakini tanisin. Üstüne bide evlenir, evlenmez hemen cocuk yaptiniz.
Bu arada orkidi niye alamiyorsunuz? Markete yanliz basina gidemiyormusunuz?
Güzel tespitler bunlar,hemcinslerim olarak gurur duydum gerçekten.Siz çokta şey yapmayın ya sağolunBen de onu diyorum işte. Aile bireylerinden biri bile hastalansa insanın dünyası şaşıyor, hastanesi, doktoru, bakımı, daha iyi bir doktor arayışı maddi manevi canına okuyor insanın. Bu aşamada benimle ilgilen demek şımarıklık bence. Ama konu sahibinin yaşı çok küçük. Arkadaşlarıyla takılıp eğleneceği zamanda evlenip kucağında bebeyle eve kapanmış.
Evet kesinlikle,teşekkür ederimBelki gençlikten belki yeni sorumluluklardan dolayıdır bilmiyorum ama şunları da ekliyim, hastalık konusuna yaklaşımınız doğru değil bu sadece sizi yıpratır.
Esiniz size ped parası veremeyecek kadar borç içinde degildir insallah bence ufak bir anlasmazlik olmus siz ya para istemeyi ya da esinizin musait bir zamaninda ped almasini istemeyi hesap edememissiniz. böyle aksaklıklar yaşaya yaşaya baş edecek yöntemleri de gelistirirsiniz Kafaya takılacak bir konu değil. Bence çalışmaya alışmışken düştüğünüz durum sizi strese sokuyor. Bir an önce çalışmaya devam edecek şekilde motive edin kendinizi. Son olarak da aslında insanlar değişmiyor bence ne kadar flört etseniz de aynı evde yaşamaya başlayınca o insanın farklı bir boyutu görünür oluyor. Genç yasta evlendiniz hata ya da değil ama bu sizin kararınızdı simdi de icinde bulunduğunuz durumu güzelleştirmek, şartlarınızı iyileştirmek sizin elinizde.
Ben de onu düşünüyorum. Ped alamamasinin nedeni ne olabilir diye.20 yasinda kariyer sahibimiydiniz?
Bana klasik sirf parasi, arabasi,.. var diye evlenen genc kiz ve yasini almis, artik fazla gözü acilmamis, annesine babasina bakan biri ile evlenmek isteyen "yasli" iki sahisin bir evliligi gibi duruyor.
Esinizi siz hic tanimadiniz ki zaten. 20 yasinda insan kendini taniyamiyor, birak karsindakini tanisin. Üstüne bide evlenir, evlenmez hemen cocuk yaptiniz.
Bu arada orkidi niye alamiyorsunuz? Markete yanliz basina gidemiyormusunuz?
Yapıcı elestri yapıldı,ben sorun neyse onu yazdım bitti fazla merak iyi değildir.Ben de onu düşünüyorum. Ped alamamasinin nedeni ne olabilir diye.
Sevgili konu sahibi
Gerçekten anlamadığımız kısımlar var. O sebeple kırıcı olduğumuzu sanıyorsun ama aslında anlayamadığımız için yeterince doğru yorumlar yapamıyoruz.
20 yaşındaki kariyerin neydi?
Halihazırda bulunan kariyeri bırakıp küçük yaşta evlenme sebebin neydi?
Eşinin ailesine olan düşkünlüğünü önceden biliyor muydun? (Bana göre hasta anne babaya bakmak düşkünlük değil normallik oluyor ama anlamak için soruyorum)
Bebeği hemen yapmanin sebebi neydi?
Içinde bulunduğun durumda ne yapmak istiyorsun. Boşanmak mı yoksa eşini kendince evine döndürmek mi?
Ailen nerde? Ve bu duruma ailenin yaklaşımı ne?
Ve en çok merak ettiğim ped neden alamıyorsun. Eşin evine para bırakmıyor mu? Markete tek başına gitmene izin mi vermiyor ya da çocukla markete gitmeye zorlanıyor musun??
Sorulara cevap verirsen daha faydalı yorumlar alabilirsin. Burdaki kadınlar seni kirmaya çalışmıyor. Sakince anlatırsan sana yardim etmeye calisiriz.
Konunu kapattır o zaman zira kk olarak fazla meraklıyız.Yapıcı elestri yapıldı,ben sorun neyse onu yazdım bitti fazla merak iyi değildir.
Yardımını almış canım.Fazla merak iyi değilmiş diyerek uyarı veriyor hanımefendi.Ben de onu düşünüyorum. Ped alamamasinin nedeni ne olabilir diye.
Sevgili konu sahibi
Gerçekten anlamadığımız kısımlar var. O sebeple kırıcı olduğumuzu sanıyorsun ama aslında anlayamadığımız için yeterince doğru yorumlar yapamıyoruz.
20 yaşındaki kariyerin neydi?
Halihazırda bulunan kariyeri bırakıp küçük yaşta evlenme sebebin neydi?
Eşinin ailesine olan düşkünlüğünü önceden biliyor muydun? (Bana göre hasta anne babaya bakmak düşkünlük değil normallik oluyor ama anlamak için soruyorum)
Bebeği hemen yapmanin sebebi neydi?
Içinde bulunduğun durumda ne yapmak istiyorsun. Boşanmak mı yoksa eşini kendince evine döndürmek mi?
Ailen nerde? Ve bu duruma ailenin yaklaşımı ne?
Ve en çok merak ettiğim ped neden alamıyorsun. Eşin evine para bırakmıyor mu? Markete tek başına gitmene izin mi vermiyor ya da çocukla markete gitmeye zorlanıyor musun??
Sorulara cevap verirsen daha faydalı yorumlar alabilirsin. Burdaki kadınlar seni kirmaya çalışmıyor. Sakince anlatırsan sana yardim etmeye calisiriz.
SizKonunu kapattır o zaman zira kk olarak fazla meraklıyız.
Bayan yanak;Anlıyorum tartışmak stres atmak istiyorsunuz,bana göre değil küçüğüm ve pedim yok anlayacağınız kadarıyla.Başka derdim olursa dert eklersiniz yine güle güleYardımını almış canım.Fazla merak iyi değilmiş diyerek uyarı veriyor hanımefendi.
Yok canım bu sitedeki en sakin insanlardan biriyim.Tartışmak istesem de seninle tartışmam zaten kafana takma.Siz
Bayan yanak;Anlıyorum tartışmak stres atmak istiyorsunuz,bana göre değil küçüğüm ve pedim yok anlayacağınız kadarıyla.Başka derdim olursa dert eklersiniz yine güle güle
Ben adamı değiştirmeye çalışmıyorum sorun da bu zaten.Esimi olduğu gibi seviyorum,ama bu sıralar fazla beklenti içine girmiş durumdayım bir kaç hanım yazdı idraki kolay oldu beklenti yerine empati.Yaş kac olmuş eşinizin, bu zamana kadar degismemiş adami. Bu yaştan sonra degistiremezsiniz..
Haha gördüm ya :) olsun . Önemli değil.Yardımını almış canım.Fazla merak iyi değilmiş diyerek uyarı veriyor hanımefendi.
Sİze katılmıyorum. Benzer şeyleri hiç yaşamadım yine de empati kurmaya çalışıyorum. Bir örnek vermek istemiş mesele ped değil siz de farkındasınızdır diye düşünüyorum. Atlet yırtıp kullanacak durumda olunsa Eminim herkes yapar ama şartlar neden sadece bir birey için Afrika’ya denk olacak ki? İnsanları yargılamak yerine anlamaya çalışmak gerek.Afrika’daki çocukların giyecek donu yok sen ped diyorsun.Yırt evdeki bir atleti kullan git.Genç yaşta evlenmişsin o yüzden gözünde büyütüyorsun bazı şeyleri.He eşinde de var mı hata tabii var.Ama körükleme.
Sağlık konusu öncelikliyken ilgi vs durumunu anlayamam.Eminim çoğu insan da anlayamaz.Konu zaten ped değil benim odak noktam da o değildiSİze katılmıyorum. Benzer şeyleri hiç yaşamadım yine de empati kurmaya çalışıyorum. Bir örnek vermek istemiş mesele ped değil siz de farkındasınızdır diye düşünüyorum. Atlet yırtıp kullanacak durumda olunsa Eminim herkes yapar ama şartlar neden sadece bir birey için Afrika’ya denk olacak ki? İnsanları yargılamak yerine anlamaya çalışmak gerek.
Anlıyorum sağlık konusunda da size katılıyorum. Yalnızca içini dökmek isteyebilir bazen insan daha fazla bunaltmak yerine destek olmak için yazmamız gerekiyor diye düşünüyorum.Sağlık konusu öncelikliyken ilgi vs durumunu anlayamam.Eminim çoğu insan da anlayamaz.Konu zaten ped değil benim odak noktam da o değildi
Esinize caktirmadan filancanin oglu ana kuzusuymus dalga geciyolardi kadin gbi falan diye alttan alttan laflari sokusturun belki artk o sekil davranmaz..bazende ana kuzusu erkeklerin hic cekici olmadiklarini hatta erkeksi durmadiklarini dile getirin.fakat bunu direk esinize soyluyomus gbi yapmayin laf arasinda soyleyinHerkese iyi günler,ben (23) 2017 kasımdan buyana evliyim ev hanımıyım ve 6 aylık bir bebeğim var.Esimi(34) çok severek ve hayranlik duyarak evlendim mükemmel bir adamdı benim gözümde.evlenir evlenmez hamile kaldım ne olduğunu anlayamadım bile bunu çok erken buluyordum ama eşim 2.çocuğu bile dile getiriyordu daha hamileyken.Ciddiye almıyorum tabi ilk zamanlar gülüyoruz hoşa gidiyor geçiyor.Ama şuan ki durum artık beni artık hayattan bezmiş bir insan haline getirdi,Kayinvalidem ve kayınpederim yaşlı gençlerden kabullenemiyorlar ama yıllardır hastalar.Hastalar ve aileleri hep hasta.Esim de sürekli annem babam benim ailem diye diye beni hislerimi ihtiyaçlarımı yok sayıyor.Ve adam akıllı konuşma yok anlama yok sorsan ben çalışıyorum görmüyormusun annem hasta babam hasta borcum var anla ama bu kısır döngüde gibi birşey çok bunalıyorum.Bir abisi var o kendiside karısıda çok muhatap değiller eltim kayinvalidem küsler.Simdi eltimde hamile eşi el üstünde tutuyor.Ben anlayamıyorum nasıl davranmam gerek eşimin ailesinin biz olduğuna inandırmak için çok yalnızım.Lutfen bakış acılarınızı okuduğunuz kadarıyla benimle paylaşın