• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi taniyamiyorum

Bütün sayfaları okumadım o yüzden soruyorum belki yazmışsındır falan ama

Eşinle hiç oturup konuştunmu benimle ilgilenmiyorsun falan diye kesinlikle mızmızlanma çünkü cidden iki arada kalıyorlar onlara da üzülüyorum hastalık bu eğer ki hastalık değil de saçma sıradan sebeplerden ihmal etmiş olsaydı koy postanı derdim ama hastalık var işin içinde belki ölmelerinden korkuyordur düşünüyordur sürekli anlayabiliyorum onu

Evet bu tarz tiplemeleri çok fazla.Ama bizimkisi değil.O kadarda küçük değilim çok insan tanıdım güzeli çirkini ben en merhametli beni gerçekten sevecek kalbime dokunabilecek birini istedim.
20 yaşında çok insan tanıyıp eşinizin doğru insan hatta hayran kalınacak biri olduğuna karar verdiniz? Himm o zaman neyi tartışıyoruz... Su insanları çözdüm ben toplum mühendisi oldum algilarimiz olmasa aslında

Bütün sayfaları okumadım o yüzden soruyorum belki yazmışsındır falan ama

Eşinle hiç oturup konuştunmu benimle ilgilenmiyorsun falan diye kesinlikle mızmızlanma çünkü cidden iki arada kalıyorlar onlara da üzülüyorum hastalık bu eğer ki hastalık değil de saçma sıradan sebeplerden ihmal etmiş olsaydı koy postanı derdim ama hastalık var işin içinde belki ölmelerinden korkuyordur düşünüyordur sürekli anlayabiliyorum onu
Öyle zaten yani son yazdıklarından başlıyorum cevaplamaya.Bir 10 yıl daha yaşamazlar mı diyor çok üzülüyor.Burda zaten sorunum bu olamaz insanlık dışı yani şu düşünceye olumsuz davranmak.Ama ben ilişkimi hayatımı onlara göre düzenleyemem ki hastalar diye anlatabiliyormuyum.Biz çocuğu hemen yaptık görsünler diyeymis annesinin adını koyduk sevinsinler diye.

Öyle zaten yani son yazdıklarından başlıyorum cevaplamaya.Bir 10 yıl daha yaşamazlar mı diyor çok üzülüyor.Burda zaten sorunum bu olamaz insanlık dışı yani şu düşünceye olumsuz davranmak.Ama ben ilişkimi hayatımı onlara göre düzenleyemem ki hastalar diye anlatabiliyormuyum.Biz çocuğu hemen yaptık görsünler diyeymis annesinin adını koyduk sevinsinler diye.
Çok iyi anlıyorum seni kızmıyorum zaten ilgi istiyorsun yeni evlisin 23 yaşındasın gençsin ama işte erkekler bizler gibi ince düşünemiyor o yüzden oturup düzgünce tatlı tatlı konuşman lazım ama sırf bu konuyu konuşmak için alma karşına güzel bir ortam yap sohbet muhabbet derken aç konuyu aşkım canım vs. Ben seni özlüyorum gibi gir konuya birden konu açarsan gerilir Hoppa

20 yaşında çok insan tanıyıp eşinizin doğru insan hatta hayran kalınacak biri olduğuna karar verdiniz? Himm o zaman neyi tartışıyoruz... Su insanları çözdüm ben toplum mühendisi oldum algilarimiz olmasa aslında
Hanımefendi ben eşimin ilgisizliğini kaldıramıyorum diye anlatmışım yazıda konudan okumayın o zaman.

Hanımefendi ben eşimin ilgisizliğini kaldıramıyorum diye anlatmışım yazıda konudan okumayın o zaman.
Yazılmıs okuyoruz işte. Seçilim yapılmıyor. Basliginiz bile çoğu şeyi anlatıyor ama hala büyük savunma içindesiniz. Ne diyelim ilgili olması için şunu mu yapın diyelim daha iki senelik evlilikte...

Çok iyi anlıyorum seni kızmıyorum zaten ilgi istiyorsun yeni evlisin 23 yaşındasın gençsin ama işte erkekler bizler gibi ince düşünemiyor o yüzden oturup düzgünce tatlı tatlı konuşman lazım ama sırf bu konuyu konuşmak için alma karşına güzel bir ortam yap sohbet muhabbet derken aç konuyu aşkım canım vs. Ben seni özlüyorum gibi gir konuya birden konu açarsan gerilir Hoppa
Sanırım bunu söylüyorsunuz 2dir,şimdi ayrıntılı yazınca daha iyi anladim.Tabiki makul denicem teşekkür ederim 🙏🏻

Eşiniz dövmüyor, sövmüyor.
Pek çok erkek hayatında her şey yolundayken evlendikten sonra
ilgisiz kalabiliyor.
Sizin eşiniz ailesi hastalıklarla boğuşurken sizin ihtiyaçlarınızı ihmal edebilir.
Çok doğal karşıladım bu açıdan.

Başkası yapsın, tek sen mi gibi bir bakış açısı onu ancak yaralar.
Bir evlat olarak kendisini iyi hissetmesine izin verin.
Destek olun.
Ancak parası mı yok ki sizi parasız bırakmış ped bile alamıyorsunuz.
Bu durumu çözmek için çabalamalı.
Bebeğinizi bezsiz de bırakabilir bu durumda..

Yani evlatlığını yapsın elbette ama kocalığını da tamamen unutmasın.

Yazılmıs okuyoruz işte. Seçilim yapılmıyor. Basliginiz bile çoğu şeyi anlatıyor ama hala büyük savunma içindesiniz. Ne diyelim ilgili olması için şunu mu yapın diyelim daha iki senelik evlilikte...
Daha iki senelik işte siz yazıyorsunuz zaten yazdığımızı anlayalım.

Düzelmiyorlar canım maalesef böyle devam ediyor bu döngü. 5 senedir ben de böyle bir ailesine yapışık adamla yaşıyorum, evlilik sürdürmeye çalışıyorum. Ne yaparsan yap aynı kalıyorlar. Bunu kabullenip onu ciddiye almadan yaşamaya çalışmak yada boşanmaktan başka bir çözüm yolu yok maalesef.

Daha iki senelik işte siz yazıyorsunuz zaten yazdığımızı anlayalım.
İşte iki senede ilgisizlikle karısını mutsuzluğa sürükleyen bir eş... Çocuk yapmanın zamanından tut, çocuğun adına karar veren bir eş... Ben okuyorum siz tam okumiyorsunuz sanırım. Dedigime çıkıyor genelde ama siz insanları cozmussuniz küçük yaşta... Pek de sorun yok yani... Ben olanı söyledim yine de savunmaya geçtiniz diyecek pek bir şey yok.

İşte iki senede ilgisizlikle karısını mutsuzluğa sürükleyen bir eş... Çocuk yapmanın zamanından tut, çocuğun adına karar veren bir eş... Ben okuyorum siz tam okumiyorsunuz sanırım. Dedigime çıkıyor genelde ama siz insanları cozmussuniz küçük yaşta... Pek de sorun yok yani... Ben olanı söyledim yine de savunmaya geçtiniz diyecek pek bir şey yok.
Savunacak bir şey yok fikirlerinizi deneyimlerinizi tecrübe ve nasihatiniza sonsuz ihtiyacım var.Tesekkur ederim

Düzelmiyorlar canım maalesef böyle devam ediyor bu döngü. 5 senedir ben de böyle bir ailesine yapışık adamla yaşıyorum, evlilik sürdürmeye çalışıyorum. Ne yaparsan yap aynı kalıyorlar. Bunu kabullenip onu ciddiye almadan yaşamaya çalışmak yada boşanmaktan başka bir çözüm yolu yok maalesef.
Kabullenmek zor iste benim icin,nasıl kabullendiniz ?

Benim esimde oyle beni ailesi degl ailesi olarak anne baba kardes goruyo sanki ben onn sevgilisi gibiym cocuk istiyoruz bebegmz olsun istiorz ins ozaman anlar esim ve cocugum ailem demeyi. Yani tabiki ben esim ailesine uzak olsun istemiyorum ama en ufack biseyde hemen beni karaliyor ben haklı oluyorum haksz sensin sen annemi sevmiosn diyor bu durumdan cok bunalıyorum insallah cocugumz olunca degisir anlar

Eşinizi değiştiremezsiniz önce bunu kabullenin. 32 yaşındaki adam 21 yaşındaki bir kadınla evlenmiş. Onun açısından bakarsak bu ilişkide yönlendirilebilir olan taraf sizsiniz.
29 yaşındayım, şu an 18 yaşında olan biri beni değiştiremez. 3 sene sonra da değiştiremez, 5 sene sonra da...
"Bana sevmeyi öğretti" diyorsunuz ya, onun gözünde o hep öğreten taraf olacak.

Şu anki durumda hastalık gibi özel durumlar var üstelik. Aile bireyleri canıyla uğraşırken eşinizin "eve de vakit ayırayım, eşimle ilgileneyim" demesini beklemeyin.
Bebekle bunalmanız, destek beklemeniz normal ama eşiniz nasıl bir ruh halinde bilemezsiniz.
Eşiniz size nasıl davranıyor, iyi bir adam mı bilmiyorum. İyi bir adamsa hayat arkadaşı olmak için evlendiğinizi hatırlayın. Herkesin başına her şey gelebilir, sizin eş olarak destek olmanız gerekir.
Bu süreçte yapacağınız bütün tartışmalar ilişkinize zarar verir.

Benim esimde oyle beni ailesi degl ailesi olarak anne baba kardes goruyo sanki ben onn sevgilisi gibiym cocuk istiyoruz bebegmz olsun istiorz ins ozaman anlar esim ve cocugum ailem demeyi. Yani tabiki ben esim ailesine uzak olsun istemiyorum ama en ufack biseyde hemen beni karaliyor ben haklı oluyorum haksz sensin sen annemi sevmiosn diyor bu durumdan cok bunalıyorum insallah cocugumz olunca degisir anlar
Evet birde 'nankörsün' lafi... Inşallah canım benim olumlu düşünücez aksi takdirde kafayı yedirirler

Kabullenmek zor iste benim icin,nasıl kabullendiniz ?
2 tane çocuğum var onlara adadım kendimi. Eşimin ailesiyle tüm bağlarımı kopardım . Ona da aile senin ailen git ne halin varsa gör beni rahat bırakın yoksa senden boşanırım dedim. Şimdi hiç kimseyi gözüm görmüyor kendi canım ne istiyorsa onu yapıyorum. Eşimi de çok takmıyorum kafama. Böyle devam ediyorum işte.

Back